Nyheder og SamfundBerømtheder

Writer Postnikov Valentin: biografi, bøger, billeder

Det syntes, at det meget skæbne forudbestemte sin karriere. Alligevel hans far - en kendt forfatter og historiefortæller, der gjort populær i fortiden, børnenes magasin "Fun", mens hans mor arbejdede redaktør af forlaget er ikke en almindelig "Kid". Postnikov Valentin fulgte i fodsporene på sin forælder og fortsatte skrive historier om DIY og blyanter. I dag, fortsætter han at genoplive de engang glemte fairy mærker af russisk kultur. Og uanset om de igen vil kræve - i høj grad afhænger af de mødre og fædre.

En eller anden måde, men børnenes forfatter Postnikov Vladimir fandt sted i deres valgte erhverv, som har naturligvis særlige karakter af den nuværende tid. Han kan være stolte af deres regalier: Medlem af de russiske forfatterforening, vinder af 'Artiada' priser, 'Golden Pen of Russia', 'Eureka' Som søn af skaberen af den berømte "Cheerful billeder" kommer til at give børnene latter og glæde ved at skrive eventyr historier om Blyant og DIY. Overvej dette spørgsmål nærmere.

sin ungdom

Postnikov Valentin Yurevich - en indfødt af den russiske hovedstad. Han blev født den 4. august 1970 (Tushino distrikt).

Han startede fra en tidlig alder er i kontakt med skriftligt medium, fordi i hans hus meget ofte opholdt berømt mester i ord, såsom: Grigory Oster, Eduard Uspensky, Valery Shulzhik, Yefim Chepovetsky. Interessen for eventyr fra en ung alder indpodet i drengen og hans egen far - Yuriy Druzhkov. Med sin søn, han forsøgte at skrive eventyr.

første herlighed

I en alder af fem Postnikov Valentin overraskede han sine forældre, der er afbildet i grafisk papir "Tiger på en solsikke." Forestil deres overraskelse, da de erfarede, at dette arbejde tog førstepladsen i konkurrencen af børnetegninger. Unge Postnikov Valentin blev båret fordi hans "Tiger på en solsikke" fik på "Glædelig Pictures" side.

Kort tid efter forfatteren Yuri Koval kom op med en historie om den stribede helt, og derefter på hendes motiver, og animerede film blev lavet, hvilket var en stor succes med børnene.

annulleret karriere

Efter at have modtaget den studentereksamen, Postnikov Valentin, hvis biografi er af interesse for mange, får et job på anklagemyndigheden som sekretær. Sådan en tur i sin karriere, selvfølgelig, kan ikke kaldes som forventet. I mellemtiden ville den unge mand til at engagere sig i detektiv forretning. Men du har brug for specialundervisning, men det har tiltrukket selv den laveste position, det vigtigste, at det virker i den offentlige anklagers kontor. Snart den unge mand modtog en stævning fra rekrutteringskontoret. Valentin Postnikov er i byen Pavlovsk, en gang i Signal Corps. Det var i hæren, han perfekt mestret trykning, dygtigt og hurtigt skrive tekst på en skrivemaskine.

At give pligt til moderlandet, den unge mand har gjort gældende dokumenter til retlige institut at oversætte til virkelighed drømmen om sin ungdom. Han gør, men efter nogen tid indser, at det fremgår - det er stadig ikke hans vej. Ikke desto mindre kaster jura den unge mand havde ikke lyst til.

Hunt selv

I begyndelsen af 90'erne, Valentin Y. uafhængigt ansat i den videnskabelige bibliotek af Moscow State University, hvor han bliver tilbudt en stilling som redaktør. Og han begyndte at dykke ned i detaljerne i hidtil ukendte ting for sig selv. Efter nogen tid, Postnikov følte en trang til at skrive. Men det overvandt nogle tvivl, mindes, hvor svært det nogle gange værker blev givet i skolen. Alt blev besluttet af sig selv. I drømmen, den unge mand så sin far, som fortalte ham beroligende: "Bare rolig, søn, bare begynder at ske!". Efter opvågning, den unge mand flyttede foto af den forælder fra hylden på skrivebordet, åbnede notesbog, bevæbnet med en pen og begyndte at skrive.

Debut i værker

Så fra pennen kom den første eventyr kaldet "The New Adventures of Blyant og DIY". Valentin Y. elskede disse tegn siden barndommen, så tanken er at fortsætte det arbejde, som hans far og fortsatte med at skrive om disse helte var den røde tråd i hans arbejde.

Publisher udskrives den første eventyr Postnikov i 1996. Venter på hendes succes!

Talent er afsløret ...

Efter de "nye eventyr" Valentin Postnikov (børns forfatter) har udgivet 10 bøger om yndlingsfigurer. De har alle en kognitiv karakter. I processen med kreative historiefortæller fra morgen til aften sidder i biblioteket til hurtigt at finde forståeligt for unge læsere de faktiske omstændigheder i geografi, historie, astronomi og biologi. Det er disse, og var grundlaget for hans eventyr. Den mener børns forfatter, chef ekspert i hans arbejde, for dem og kun for dem, skriver han. Og for nogle kan det virke, der kommer op Valentin Yu for deres eventyrlige figurer - Blyant og DIY. De troede op forfatterens far - Yuriy Druzhkov. I øjeblikket Valentin Postnikov, hvis bøger er udgivet ikke kun i Rusland, men også i Hviderusland, Bulgarien, og selv Kina, har allerede produceret mere end to dusin bøger i hardcover. Desuden børns historiefortæller skrev om tyve auditions for unge lyttere.

Bemærkelsesværdig er det faktum, at i 2012 i hovedstaden i Ural føderale distrikt blev oprettet i fuld længde animerede produkt kaldet "første eventyr Blyant og DIY" (studio "Hot Chocolate").

Krisen i den indenlandske animation

Writer Valentin Postnikov - en hyppig gæst på børnehaver og skoler. Han forsøger at indgyde i børn interessen for de klassiske figurer af indenlandske værker skrevet specielt til de yngste læsere.

Moderne historiefortæller spørger børnene, om de ved, hvem den Dunno, Blyant, Samodelkin, Cheburashka. Desværre, forældre ikke betaler til tiden i dag er at læse til barnet "Dunno på Månen" eller "Crocodile Gena og hans venner". Børn er bedre kendt i udlandet heltene fra animation, såsom Shrek eller Zorro.

Writer - for indenlandske produkt

For at udfylde dette hul, og at genoprette sin tidligere interesse i heltene fra den hjemlige tegneserie, Valentin Y. engang gik til usædvanligt, selv kommerciel modtagelse. I et af sine værker har han mobiliseret de samme ord som forfatter til de roste bøger om guiden Harry Poterre. Hendes navn er Dzhoan Rouling. I sidste ende har eventyret "Drengen og hunden Harry Potter" skrevet af Postnikov, blevet en favorit for et stort antal af vores børn. Valentin Yurevich udtrykte klar utilfredshed med, at broderparten af hjemmemarkedet i bogproduktion er udenlandske eventyr og russisk tildelt en beskeden plads.

Han forsøger alle tilgængelige midler for at gøre opmærksom på dette problem. Sammen med andre mestre af ordet, der er imod den dominans af udenlandske værker for børn, forfatteren Postnikov Valentin engang indledt flytningen under klangfuld navn: "Samodelkin! Blyant! Harry Potter - du er ikke en af os "!. Men forfatteren sagde, at han ikke har noget imod det faktum, at Harry Potter blev transmitteret på landsdækkende tv og solgt til boghandlere.

Hans fortørnet over, at i dag er ikke lægges vægt på heltene fra russiske eventyr og tegnefilm, så de bliver glemt.

interessant faktum

Bemærkelsesværdig er det faktum, at når børns forfatter tage løfter med sin første kone, han foreslog, at han valgte som et alias navnet på hans kone, der var Cheburashkina, og han blev derfor Valentin Cheburashkin. Men børns historiefortæller ikke er enige om at et sådant skridt.

Eventyrlige figurer Blyant og Samodelkin forbigået halvtreds år. Og i dag er det nødvendigt at gøre alt for at sikre, at interessen for den hjemlige animationen var så høj som i udlandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.