Sport og FitnessYoga

Wise til at tiltrække penge, succes, indflydelse, rigdom, sundhed og kærlighed

For at vinde magt, sundhed, penge, kærlighed og respekt, ikke nødvendigvis at påvirke folk. bør undgås denne fejl. Vi må handle forsigtigt, gennem energien i verden. Prøv at skabe den nødvendige energi konfiguration. Og i dette tilfælde, vil livet forme sig sådanne omstændigheder, er nødvendige. Wise til tiltrække penge, indflydelse, succes - en kombination af fingrene, håndbevægelser. Med deres hjælp, kan du oprette den energi filamenter som vil forbinde os med det omgivende miljø.

Dette er nyttigt?

Hvem kan have brug for kloge befordrende for opnåelsen af indre styrke, der hjælper til at komme ud af stagnation og krise?

 1. Mennesker, der befinder sig i en økonomisk hul, hvoraf det er umuligt.
 2. Wise at rejse penge kan være behov for dem, der ikke kan klare fattigdom.
 3. Kombinationen er velegnet til dem, der ikke har styrken til at klare omstændighederne.
 4. Det vil hjælpe, hvis der er et ønske om at lykkes, men det er umuligt at gøre det.
 5. Mudra er også nyttigt, og dem, der er overvældet af dovenskab.

Til handlingen begyndte at give resultater, vil du nødt til at erhverve en særlig magt. Mens ønsket om at ikke have nok energi. Det er derfor, der er en fiasko efter fiasko. Energi kan ikke opnås udefra. Det bør dannes inden for en person.

Hvilke resultater bør forventes?

I en sådan situation er det klogt at tiltrække penge, succes og indflydelse vil bidrage til at opbygge kapaciteten. De giver menneskelig udholdenhed og karisma, forbedre intelligens og intuition. Og derfor vil energien i overflod dannes.

Wise at rejse penge bidrager ryddet den interne strømkilde. Alt for meget, der engang hindrede, vil det forsvinde af sig selv. Afrejse negative følelser. Du vil begynde at blomstre og udfolde sig, udvikler resistens over for ydre omstændigheder og til de mennesker omkring dig. Derefter kan du stole på dig selv, tillid til dine instinkter og kræfter. Intet kan føre dig på afveje.

ikke kun intern kilde åbnes. Også starte omstrukturering af omstændighederne, der findes omkring dig. Vi skal være opmærksomme på alt. Enhver mulig heldigt sammentræf. Deltag og deres drømme. De kan blive de tips, der peger på den rigtige måde. Omkring vil du være tegn. Typisk en persons opmærksomhed på dem klamrer sig til sig selv, uden større besvær på det. Start med at tænke, analysere, og stoler på din intuition til at genkende alle de spor korrekt.

Denne form for kloge til at rejse penge, succes, indflydelse stærk nok. Følgelig bør kombinationen anvendes inden for 3 dage. 1 gange om dagen - fortrinsvis om morgenen. Det bør dog ikke ske umiddelbart efter at vågne op. Varigheden af de kloge - 3-5 minutter.

Vi tager den korrekte position

 1. Placer dine hænder foran brystet, palmer peger mod hinanden. Sideribber samtidig skal være rettet nedad og fingre - fremad.
 2. Tættere på hinanden palmer, forbinde dem til en base.
 3. Det er nødvendigt at bøje i håndledsstøtten pinkies og ring og langfinger. Som et resultat, bør have, så de er forbundet med hinanden phalanges.
 4. Tommelfingre skal kombineres med hinanden og sideflader opløfte, danner en vinkel på 90 grader i forhold til håndfladerne.
 5. Peger fingre er nødvendigt at tilslutte pads og træk fremad.
 6. Øjnene skal være lukkede. Træk vejret støt.
 7. Alt opmærksomhed er koncentreret i området ved solar plexus. Forestil, dvs. hvor der er en dannelse af en kraftfuld kilde til intern energi.
 8. I sindet, du behøver for at skabe en støtte stang af energi. Du skal føle det voksende indre styrke, der hjælper til at overvinde krisen.
 9. I denne position er det nødvendigt at bruge et par minutter.

Hvis du ønsker at komme ud af en dyb økonomisk afgrund

Der er klogt at tiltrække penge, succes, indflydelse. En af dem er at hjælpe folk, der ikke ved, hvad en økonomisk succes. For dem, der har svært ved at få enderne til at mødes. I en sådan situation, bør du ikke give op, at tro, at du er dømt til fattigdom.

Praksis bør begynde med denne kloge. Det vil bidrage til at korrigere en ugunstig energi struktur, som er programmeret til fattigdom. Hvis du har nogen specifikke mål, er det nødvendigt alligevel at starte med denne Mudra. Når du har styr på det helt, kan du gå til de andre kombinationer.

Bemærk venligst: Disse er klogt at tiltrække penge, vil held hjælpe, hvis der er en total uheld. Hvis livet er succes, fiaskoer, mangel på penge og perioder med velstand vekslede uger - disse kombinationer af bevægelser, du ikke har brug for. I denne situation, skal du bruge andre kombinationer.

virkemåde

Hvordan virker denne kombination? Wise at rejse penge rigdom fremmer dannelsen af sådan en kraftfuld energistrøm gennem som fastsættes ugunstige konfiguration, design, rettet mod fattigdom. Alle energistrømme vil blive rettet ud. Det er kendt, at den interne psykiske tilstand afhænger af energi. I overensstemmelse hermed efter udførelse klog kan du føle sig mere trygge og stærke. Jeg har på fornemmelsen, at du fortjener at være lykkelig, succesfuld og rig.

Mudra for akut at tiltrække penge skal udføres inden for en uge. Gør dette anbefales det efter at vågne op om morgenen i 5 minutter. Du vil derefter nødt til at tage en pause i en uge, hvorefter du kan gå videre til at gennemføre en kombination rettet mod et specifikt mål.

Udførelse af en kombination

 1. Placer håndfladen lodret foran brystet. De bør være parallelle med hinanden i en afstand på 5-7 cm. Fingrene lidt fra hinanden og peger opad.
 2. Tilslut derefter bunden af håndfladen. Presset mod hinanden bør være kun de steder, hvor håndleddet ender. Noget over, skal sendes op og give dem en form svarende til en fuld-blæst knop.
 3. Ikke at forbinde håndflade somknite små fingre og tommelfingre i puder. Sami fingre bør forblive lige.
 4. Efter at let affasning midterste fingre. De har brug for at hvile mod hinanden.
 5. Demonstrative med ring fingre skal være åbne, opadrettet.
 6. Øjnene skal være lukkede, vejrtrækning - energisk, men målt.
 7. Alle øjne fokus på halebenet, hvilket giver et stærkt bånd med jorden.
 8. Palmerne skal fremlægges i form af en skål, der er fyldt med alt, hvad du har brug for.
 9. Denne bestemmelse er nødvendig for at holde inden for et par minutter.

Sådan køber fred i sindet?

klogt det er blevet beskrevet ovenfor, for at tiltrække penge, succes, indflydelse. Men hvilken kombination bør anvendes til at helbrede sjælen, at købe fred i sindet? Liam mudra bidrager til at opnå dette. Hun er kendt som en healer for sjælen. Med det vil neutralisere de negative følelser.

Du skal sidde så behageligt som muligt. Spine skal være lige. I hænderne forbinde tommel- og pegefinger. Børster bør lempes. Normalt er denne kombination er at øge mentale sundhed udføres i lotusstilling. I denne position kan du lægge dine hænder på dine knæ. For at stoppe med at tænke, fokusere på din vejrtrækning. Inhale - overvælder dig lykke og velstand. Exhale - du forlader negativ. Vejrtrækning skal være dyb og måles.

Er det muligt at finde din soulmate? anmeldelser

Naturligvis, mange er interesseret klogt at hæve penge. Anmeldelser show er god nok. Men hvad nu hvis du ikke kan finde din soulmate? Hvad hvis du drømmer om gensidige følelser? Til dette formål anvender vi en forholdsvis enkel kombination. Som anmeldelser er resultaterne efter klogt ikke tvunget til at vente.

Fold kombination bør være 2 gange om dagen - efter at vågne op og før sovende. Den skal udføre i 4 minutter. Det skal forstås, at kun kan opnås den maksimale effekt af de kloge, hvis du virkelig ønsker at finde en soulmate. Sørg for, at dette ønske ikke tvinger dig til samfundet.

 1. Højre, bør knyttede næve med en hævet tommelfinger sættes på venstre hånd.
 2. Den venstre hånd bør gives en skålform, der har lukkede sine fingre.
 3. Hold dine hænder skal være i maven, albuerne peger udad og lidt fremad.

konklusion

I denne anmeldelse blev det anset for klogt at tiltrække penge, sundhed og kærlighed, samt succes og indflydelse. Vi håber, at de vil hjælpe dig med at opnå det ønskede mål, at komme ud af krisen, for at finde din soulmate og få ro i sindet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.