FormationHistorie

Natalia Kovshova - girl-snigskytte

Så var den skæbne, at livet Natali Kovshovoy var meget kort, men på trods af det, hun levede det så hele landet er stadig stolt af det kunststykke at almindelige unge piger.

Livet før krigen

November 26, 1920 hovedstaden i Bashkortostan (Ufa), i en familie af simple arbejdere, blev pigen født. Hendes far og mor, og kunne ikke forestille sig, at takket være dem i denne dag blev født en kriger, der ikke vil give nåde til fjenden. Men indtil videre det var den mest almindeligt barn.

Så snart pigen er vokset op lidt, spand, flyttede familien til Moskva, hvor Natasha gik i skole (gymnasiet № 281, nu nummer 1284).

Før krigen, at den sovjetiske ungdom bogstaveligt i skolen klar forsvare deres hjemland. Jeg ikke bo til side og Natalia: kvinde indtastet Osoaviakhim, som gennemgik et kursus i skydning, som hun fik titlen af resultaterne af "Voroshilov Sharpshooter".

Efter at have modtaget den endelige certifikat i skolen, fik hun et job i tillid "Orgaviaprom" HR, sideløbende forbereder sig på at komme ind på Aviation Institute (MAI). Imidlertid blev Natasha planerne ikke er bestemt til at gå i opfyldelse - krigen i Tyskland, på trods af den indsatte tidligere ikke-angrebspagt, invaderede område USSR.

Udbruddet af krig

Fra de første dage af krigen Natalia Kovshova forsøgt at hjælpe landet bekæmpe fjenden, sammenføjning civilforsvaret team af jagere. Deres opgave var at slukke fanget på tagene af huse brandbombede. Dette var dog ikke nok,: hun ønskede at fronten. Og lidt hjælp til at opnå Natasha havde tidligere fået erfaring skydning.

26 Jul 1941 Komsomol pige sendt til særlige kurser, hvor hun var nødt til at gå igennem snigskytte træning. Og så udmærkede hun, at være blandt de bedste kandidater. Og i oktober samme år Natalia Kovshova blev indskrevet i den tredje infanteridivision, dannet af Folkets volontørkorps og stationeret i Moskva.

Combat oplevelse af den unge snigskytte

Hans første kamp Natalya afholdt i efteråret 1941, hvor dets afdeling for at forsvare hovedstaden fra fjenden. Og i januar 1942 blev hun sendt til Nord-Vestfronten, hvor hun blev indskrevet af en snigskytte i 528 th regiment af den 130. infanteridivision, som er en del af armé.

Ifølge oplysninger fra præmie ark Natalyu Venediktovnu Kovshovu har hun deltaget aktivt i næsten alle militære operationer udført af regimentet.

Så i kampen om landsbyen New Ross Natasha i to dage ødelagde elleve tyskere, hvoraf de fleste var snigskytter, eller som de kaldes i militær jargon, "Cuckoos".

En anden fem blev dræbt af nazisterne for hendes hånd i nærheden af landsbyen Gutjkov. I denne kamp, Natasha reddet livet for alvorligt sårede kommandør af den tredje bataljon i Art. Lt. Ivanov, trække ham fra slagmarken under kraftig fjendtlig beskydning. Hertil kommer, at dens vigtigste opgave - snigskytten - pigen har kombineret med hvervet som signalgiver.

Under slaget for landsbyen Velikushu hænder Screener dræbte 12 nazister. Hertil kommer, sammen med Natalya så ung som hun var, og hendes ven, også snigskytte - Masha Polivanova - ødelagde nazisterne maskingevær besætning, hvad der gjorde det muligt at gennemføre angrebet hans enhed.

I kampen for landsbyen. Stor Vragova Natalia ødelagde seks tyske soldater, men blev såret af granatsplinter fra en shell: sårede begge arme og ben, men hun forblev indtil slutningen af kampen i rækkerne, nægter at forlade stillingen.

Fra hospitalet blev hun udskrevet, ikke engang vente til fuldt helede sår modtaget. Vender tilbage til enheden, snigskytte Natalia Kovshova fortsatte deres arbejde. Snart officielt på grund af sin allerede var der 167 dræbt af nazisterne, selv om der ifølge vidneudsagn Georgiya Balovneva (hendes bror-soldat) reelle antal er nået to hundrede.

Natalia Kovshova - HSU

August 14, 1942 regiment, der fungerede som Natalia, førte kampene nord for Ryabey River (Novgorod-regionen). Polivanova spand og en del af snigskytte holdet blev sendt til landsbyen på den position Sutoki-Byakov hvor de måtte kæmpe snart.

Under konfrontationen mistede gruppen sin chef, og Natalia tog sine funktioner på sig selv. Konstant at ændre sin holdning, snigskytter holdt tilbage i offensiven for tyskerne. Under et nyt angreb ventede nazistiske soldater for tyskerne til deres placering vil forblive ikke mere end tredive meter, og derefter åbnede ild. Angreb af tyskerne "kvalt", men ikke for længe, påvirket overlegenhed i arbejdskraft, og snart tyskerne genoptog deres offensiv. Ved den tid, alle de forsvarende hold stadig er i live tre: Natasha, hendes ven Masha Polivanova og alvorligt såret fighter Novikov, så besvarede ilden bly kunne kun pige.

At have flere skader, to af pigerne blev skudt, så længe fjenden er ikke den sidste kugle er blevet sendt. Som et resultat af den ammunition de har forladt kun fire håndgranater. To af dem fløj i retning af de nærmer tyskerne. De resterende piger har reserveret til sig selv. Selvfølgelig kan de give op og måske at holde sig i live, men foretrak døden fangenskab. Piger sprængte sig selv op, når tyskerne kom tæt på deres ly, dræbte et dusin nazister.

For det engagement og mod de to piger blev han posthumt tildelt leninordenen og Gold Star of Sovjetunionens Helt.

En hyldest til heltene

N. Polivanov spand og blev begravet i landsbyen Korovitchino, hvor en hyldest til deres heltemod obelisk.

Natalyu Kovshovu Ufa og Moskva med rette betragtes hans "datter." I denne henseende, en af gaderne i hovedstaden bærer hendes navn. Også i Ufa er der en gade opkaldt til ære for pigen-snigskytte.

På væggen på skolen i Moskva, hvor hun studerede Kovshova hængende plak. Hertil kommer, til ære for Natasha navngivne gader i byerne Chelyabinsk og Staraja Russa og landsbyer Zăluceni, Mirage og Mesyagutovo.

Det skal bemærkes, at USSR Post i 1944 udgivet en særlig særfrimærke til ære for det kunststykke at to piger.

I halvfjerdserne var navnet Natali Kovshovoy på et af skibene.

Natasha og Masha, da de udførte det kunststykke, det var lidt mere end tyve år, men pigerne ikke tøve, gav deres liv for deres hjemland, bliver efter hans samtidige, og for deres efterkommere eksempel på sand patriotisme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.