Hjem og familieHelligdage

Gave til bedsteforældre til at være med sjælen

28. Oktober er den dag, bedstemødre i Rusland. For hver af os bedstemor - det er dyrt og tæt person. Da vi var lidt, hun passede os, tilgive os smålige drengestreger, gav os sin kærlighed og omsorg. Bedstemor forkælet os fra tidlig barndom forskellige gaver, lækre godbidder. Vokser op, kan vi udtrykke gensidig omsorg, at have præsenteret nogle behagelig overraskelse. bedsteforældre dag - en glimrende mulighed for at behage din bedstemor interessant gave. Men hvad kan du give? Efter alt, ser det ud som om, min bedstemor har det hele. Men for at vise fantasi, kan du finde en gave (eller endda gøre det selv), som vil bringe glæde.

Gave til bedsteforældre er ikke let at vælge. Jeg ville ønske, at det var en nyttig ting, men også at gøre det en behagelig overraskelse en elsket. Faktisk de ideer til en gave meget. Det kan være nogle smukke tepotte, et sæt teskefulde af usædvanlig, lækker te i en gaveæske. Det kan også være en musik boks, et vækkeur med en dejlig melodi, en smuk lædertaske, et sæt af duftende håndlavede sæber, eksotisk potteplante.

Hvis alle ovenstående er ikke egnet til din bedstemor, så prøv at give hende som en gave oplevelse. For eksempel, invitere hende til en restaurant eller café. Denne gave er sikker på at overraske og glæde din bedstemor. En anden mulighed - du kan arrangere en bedstemor shopping tur. Selvfølgelig, hvis en elsker af sådanne ture. Under turen, kan du nemt finde en gave, der vil have nøjagtigt til hendes smag.

Meget interessant overraskelse er mormor Foto trykt på en T-shirt, krus, pude osv Dette er meget usædvanligt og originalt!

Perfekt gave til bedsteforældre - denne ting autographic produktion. Sådan en overraskelse og glæde at varme hjertet af nogen. Der er mange muligheder for fremstilling af gaver med sine egne hænder. Du kan lave dekorative flasker, som vil dekorere køkkenet interiør. Du skal bruge en smuk krukke med usædvanlig form og bulkmaterialer kontrastfarver. Det kan være ris, boghvede, majs gryn, bønner, hibiscus te, og så videre. For at gøre det lettere for dig at fylde flasken med bulk-produkter, kan du bruge en vandkande. Begynder at hælde korn lag. Det skal gøres omhyggeligt, overhold farverne ikke blandes med hinanden. Gør det ikke alt for tykke lag, ellers er du nødt til at hælde indholdet ud, der vil føre til sammenblanding af alle komponenter. Det er bedst at veksle på grundlag af den mørke - lys, for at gøre lysstyrken og kontrasten af den endelige sammensætning. Flaske prop og du kan dekorere dit mærkat med varme ønsker.

God gave til bedsteforældre - hjemmelavet luftfriskere. For at gøre dette, behøver du tørrede rosenblade, æteriske olier og duftende krydderier - allehånde, nelliker, kanel og muskatnød. Stadig brug for en smuk fartøj, hvori du lægge alle de aromatiske komponenter. Således bundlaget foremnet Put tør rosenblade, og den øverste valse i blandingen af krydderier. Du kan sætte dine lag af smagskomponenter til randen. I slutningen, tilføje et par dråber æterisk olie og luk låget. Duftende overraskelse klar!

En anden stor gave til bedsteforældre - er en collage lavet af billeder af din samling. Sådan en overraskelse vil i højsædet på væggen og vil minde dig om behagelige øjeblikke i livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.