Kunst og underholdningFjernsyn

Demonstration af det første filmbillede

Bliv i dag for alle blev biografen opfundet i slutningen af det 19. århundrede, da det første film blev vist. Den oprindelige ide med denne opfindelse var at skabe bevægelige billeder.

En særlig popularitet for biografen kom i det 20. århundrede, da der blev dannet en hel filmindustri. Nu er det en væsentlig del af den moderne kultur, og det hele begyndte med et forsøg på at skabe et bevægeligt billede på et materialeformat og projicere det på skærmen.

På den tid for at løse dette problem var der behov for tekniske opfindelser, især en lysfølsom og fleksibel film, en projektor og en enhed, der gjorde det muligt at fremstille en kronografisk undersøgelse, var påkrævet. I årtier har mange berømte opfindere kæmpet over denne opgave. Over tid lykkedes det at skabe en teknik, der kunne filme, hvorefter demonstrationen af det første film i historien fandt sted. Dette skete i Paris den 22/03/1895, takket være Lumière-brødrene.

For en smal vennekreds viste de et kort tape kaldet "Afgang af arbejdere fra Lumiere-fabrikken". Dette var det første film. Lidt tidligere, i februar i år blev den første enhed patenteret af brødrene Lumiere, som gør det muligt at opnå et bevægeligt billede.

De skabte et kombineret biografkamera og realiserede ideen om at lave en film. Der var en demonstration af det første film i Paris på Boulevard of Capuchin, indgangen til den blev betalt. I kælderen på Gran Cafe blev filmen "Ankomst af toget til La Suite stationen" vist. Efter denne korte film begyndte at se andre korte kreationer af brødrene Lumiere. Demonstrationen af det første film fortsatte med tegneserien "The Watered Waterer", og der blev også fået flere flere film til offentligheden.

Der er en version, der i løbet af visning af publikumets tilskuere ramt af toget bevægede, hoppede fra deres pladser af frygt for at blive knust eller skadet. Dette første kommercielle filmshow markerede starten på alle verdens biografer.

Den første film lavet i Rusland blev vist i 1908. I oktober blev der vist et syv minutters billede af "Ponizovaya Volnitsa". Det var et bånd baseret på en sang om Stepan Razin. Det første filmudstilling i Rusland var lidt tidligere. Det blev afholdt i sommerhaven Aquarium i St. Petersburg i 1896 og var et ti minutters udvalg af film Lumiere. Denne begivenhed blev ikke specielt organiseret. Filmene blev vist under pausen af en musikalsk forestilling. Publikum var glad for. Et par dage efter blev den første filmshow afholdt i Moskva. Interessant udtrykte hans indtryk af biografen M. Gorky. Han beskrev det i følgende ord: "En skygge af livet eller en stille bevægelsesskygge."

Private filmskabere i de revolutionære år i Rusland har skudt et stort antal film. Oftest var biografen i Rusland i disse år en tilpasning af kærlighedsmelodramaer eller litterære klassikere, en af dem var endog den historiske storskala film "Sevastopols forsvar". I dag kunne han kaldes en militant.

Den post-revolutionære periode blev præget af vedtagelsen af dekretet fra People's Commissars Council om nationalisering af filmafdelingen. Cinema i Rusland og hele filmindustrien er siden blevet overført til underudvalgets kompetenceområde. Denne begivenhed blev markeret i 1979 ved beslutningen om at etablere en all-union ferie til ære for ham. I dag hedder det den russiske biografs dag, og til ære for det første offentlige biografshow fejres en anden fest, der hedder International Cinema Day.

Æraen af lydfilm begyndte i 1927 med filmen firmaet warner brothers. Maleriet "The Jazz Singer" var en stor succes, hvilket gav et stort overskud. Den første indenlandske lydfilm er "A Voyage to Life", som blev vist i marts 1931.

I 1922 blev den første farvefilm udgivet, den var meget primitiv, og den blev ikke værdsat af publikum. Den første "full-fledged" farvekortfilm er La Cucaracha, og den første fuldlængdefilm dukkede op i 1935 og blev begyndelsen på farvebiograf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.