ForretningIndustri

PVC kloakrør på 110 mm for individuelle systemer enhed

Ved oprettelse af et kommunikationsnetværk til fjernelse spildevand er tilladt at bruge de ledende elementer fremstillet af forskellige materialer. PVC kloakrør er imidlertid 110 mm nyder stor popularitet, som enheden er ideel til de enkelte systemer. Det påførte materiale har gode funktionsegenskaber, som vist diameter tillader normal båndbredde.

fordele ved produkter

Ved hjælp af en stand-alone netværk PVC kloakrør på 110 mm, er det muligt at opnå høj kvalitet udledning af husspildevand fra et privat hjem. Systemer fremstillet af dem, er lang tid uden vedligeholdelse. Af de vigtigste fordele er nødvendigt at fremhæve:

  • modstandsdygtighed over for biologiske og kemiske angreb;
  • tilstrækkelig styrke;
  • lave omkostninger;
  • tilgængelighed af komponenter;
  • enkel installationsmetode.

Ved arbejde elementer er forbundet ved hjælp af stikkontakter, som er anbragt ved deres ender. Denne mulighed er meget bekvemt. Vandtætte samlinger opnås ved særlige afstandsstykker og hermetiske midler.

Elementer til udendørs brug

Da vejret side i fragmenter dræning, optræder primer. Derfor er der anvendes PVC kloakrør på 110 mm udvendig. De har en flerlagsstruktur til at modstå jordtryk. De kan skelnes fra andre kolleger af orange.

Til udlægning under almindelige betingelser, der anvendes produkter mærket SN4, hvis formål ligger i det eksterne netværk enheden til normal belastning. Sådanne elementer kan modstå jordrystelser og virkningen af lav-tonnage transport.

Produkter til internt brug

Også uundværlige for montering rygere PVC kloakrør på 110 mm. Inderfor metode medfører ikke yderligere mekanisk påvirkning, så for at opnå meget høje styrkeegenskaber i fremstilling har ingen særlig betydning. Sådanne elementer er single-walled og tendens til at have en grå farve.

Et sæt af tilbehør

Forbrugeren opfordres til at erhverve PVC kloakrør og fittings 110 mm, gør det muligt at tilvejebringe ledende forbindelsesstykker med hinanden. En standard sæt af yderligere elementer gør det muligt at anbringe en anden systemkonfiguration.

Skift bevægelse af væske i kanalen ved hjælp af en speciel udfordring. Rotationsvinklen af delen varierer normalt inden for et bestemt område. Fastgøre yderligere elementer udføres ved hjælp af tees. Perifere gren dele er nødvendige for at skabe komplekse kloaknettet.

Revisionen har til formål at give adgang til det indre af rørledninger. Dette kan være nødvendigt at foretage oprydning. Om nødvendigt er det plastlåg let skrues, hvorefter analysen udføres i nærvær af blokeringer i systemet.

At kombinere PVC kloakrør på 110 mm med elementer med en anden diameter anvendes reducering. Men i de fleste tilfælde klare sig uden installation. Proppen bruges til at lukke hullerne i enderne af rørene.

For at installere vandhaner direkte ind i de to planer er erhvervet særlige kors. Fastgørelse hul kan placeres til venstre eller højre, således at de ledende elementer til VVS-installationer kan placeres i den optimale position.

Tætningssystem i leddene

PVC kloakrør var 110 mm tætnende har grænseflade med andre systemer fragmenter, er det nødvendigt at anvende gummiring. Med sådanne tætninger er muligt at give en pålidelig forsegling i leddene. Disse puder kan modstå mange aggressive stoffer.

Bortset fra dets vigtigste funktion, O-ringene gør det muligt at opnå en høj modstandsdygtighed over for trækbelastninger, der opstår under drift som følge af jordrystelser lodret og vandret.

Opbevaring og transport funktioner

Hver PVC kloakrør på 110 mm skal leveres til arbejdsstedet i sikkerhed. Det kan gøres med respekt for de grundlæggende regler for transport. Hvis produktet vil blive installeret i nogen tid, er det også nødvendigt at tilvejebringe egnede betingelser for deres opbevaring:

  1. Elementer skal placeres på et plant underlag. Bunden skal vedlægge træklodser hver 100 cm. Fabrikken emballage fjernes bedst umiddelbart inden installationsarbejdet.
  2. Ved transport af gods, der ikke er forbundet med hinanden, du ønsker at installere på hver side ekstra støtte i intervaller på højst 200 cm.
  3. I manuel aflæsserør anbefales det at fjerne fra vandret maskine. Det er ikke tilladt at trække deres ene ende. Særlig forsigtighed bør udvises, hvis udetemperaturen er under nul blev etableret.

Den sidste del

Selvom PVC kloakrør er 110 mm aktivt anvendes ved montering af de enkelte systemer, betyder det ikke, at det ikke kan bruges, når konstruere netværk af industrielle og kommercielle bygninger. Dog denne diameter i dette tilfælde er kun egnet til afholdelse af interne ledninger. Spildevand udenfor bygningerne er normalt stablet elementer med et stort tværsnit, der giver bedre throughput.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.