RelationerSeksualitet

Hvordan at bringe pigen til orgasme jet. Tips indbyggere

Temaet er, helt ærligt, ganske omhyggelig og delikat. Det forårsager konstante stridigheder mellem eksperter og "tilstoppe" rum af internettet med mange porno videoer. Vi taler om kvinders orgasmisk udledning, ledsaget af ejakulation, som tilsammen fører til den såkaldte jet orgasme. Lad os finde ud af, hvad det er, og hvordan man kan bringe pigen til orgasme jet.

Fakta eller fiktion?

Mange kvinder ved ikke engang, om denne form for ejakulation tilbage i mørke, hvad smukke øjeblikke i sådanne øjeblikke, give dem deres egen krop. I dette tilfælde er folks meninger om dette emne delt. Nogle mener, at sprøjter - en fiktion, fantasi, nonsens; andre - at jet orgasme eksisterer, kun i stedet for ejakulere opstår ufrivillig frigivelse af urin under ukontrollerede krampagtige muskelsammentrækning.

I dag er det præcist kendt, at kvindelige ejakulere - dette valg under orgasme et vist antal følsomme væsker. Dette er typisk for hver kvinde, det er bare ikke alle ved, hvordan man bruger det ... Men intet af fyrene og bestemt ikke værd at tale om. Vis mindst én macho mand, der forstår at bringe pigen til orgasme jet? Hvis en sådan er der, i meget små mængder.

Sex - er en nødvendig del af livet for alle mennesker på planeten. Og hvis du fyre opnå orgasme - det er et stykke kage (i bogstavelig forstand), at kvinder er ikke så simpelt! Deres reproduktive system er opbygget på en særlig måde og kræver nøje overvejelse. Men der er ikke noget svært. En mand, der har mestret teknikken med at bringe kvinder til orgasme jet kan virkelig blive betragtet som en elsker af Gud.

Sådan mødes pigen. Tips indbyggere

Min kære mand! Hvis du ønsker at blive en stor elsker, du vil have din kvinde opløst i en stormfuld orgasme, ledsaget af rigelige mængder af hendes hemmelige og søde støn, så check med nogle "vejledning" om sagen. Så, hvordan man kan bringe pigen til orgasme jet:

  • først er du nødt til at skære dine negle, og derefter vaske dem (i betydningen af hænderne);
  • derefter udarbejde en særlig smøremiddel og stimulerende punkt "G" (G);
  • mænd, så glem ikke at forberede håndklæder til din pige orgasme jet udbrød på dem. Ellers alt spruttede seng eller sofa;
  • at bringe pigen til den højeste grad af lyksalighed, anbefale hende at gå på toilettet, omhyggeligt tømt hans tarme og blære;
  • tage sig af den intime miljø, hvor du og din dame kan være glade for at en tilstrækkelig grad. Glem ikke at tænde romantisk musik!

Så hvis de første skridt på vejen til viden om, hvordan man kan bringe pigen til orgasme jet gennemført - "lederskab" øjeblikkeligt videre til de "centrale bestemmelser" af

  • Forlæng seksuel forspil længere end normalt, så prøv at nå toppen excitation. Bemærk: Høj kvalitet optakt henrettet "på samvittigheden", varer cirka 40 minutter.
  • "Vågn op" sit afsnit G! Den mest bekvemme for denne position - den "missionær". Forbered hendes vagina, stimulere klitoris og skamlæber. Indtast derefter skeden med sin hånd to tommelfingre op. Bøj dem, hvilket gør ridser hans bevægelse. Zone "G" du nødt til at bestemme uden problemer - det er lidt uhøflig, og dermed forskellig fra den glatte vagina.
  • Gradvist, dette område af skeden din pige hælde blod, du vil føle det. Og her er det - sandhedens øjeblik ... Længe leve jet orgasme!

Umiddelbart efter at knus pigen og for lidt tid til bare at være sammen med hende. Da dette er mest sensuelle og følelsesmæssige øjeblik, det er helt forsvarsløs. Held og lykke til dig, mand!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.