RelationerSeksualitet

Hvorfor skal piger som piger? Denne nye tendenser eller moralsk nødvendighed?

Psykologi af kvinder - er et mysterium, som ligger bag syv segl. I dag har vi nogle mode for samme køn relationer overvejende kvindelig karakter. Hvorfor piger som piger, hvad er kendetegnene for denne "kærlighed"? Lad os beskæftige sig med dette.

Hvorfor piger bliver lesbiske?

Teorien om modtagelighed gener

Før udkig efter de psykologiske grunde til, at piger som piger, jeg ønsker at nævne en meget vigtig kendsgerning, videnskabeligt forklare homoseksuel kærlighed. Det forhold, at de nylige Genetik sammen med sexologer opdaget et gen ansvarligt for homoseksuel adfærd.
Dette kaldes teorien om genetisk disposition. Hvis dette element er til stede i den menneskelige DNA, vil sidstnævnte ene eller anden måde oplever seksuel tiltrækning til deres eget køn. Forskere siger, at hvis en kvinde af dette gen ikke er til stede, så er det aldrig blive en lesbisk.

Piger elsker smukke ...

Bestemt, lesbisk sex - er et meget æstetisk nydelse! Der er ingen uhøflighed, skødesløshed, umoral. Ja, du hørte rigtigt! Ifølge teorien om genetisk disposition alle afgifter lesbiske i umoral og udskejelser af deres homoseksualitet er meningsløse! Blame lesbisk at hun kan lide en anden pige - det er ligesom at blonde skylden for det faktum, at det ikke er en brunette.

Selvfølgelig er dette på ingen måde retfærdiggør lesbisk, fordi en genetisk disposition til samme køn ene eller anden måde er afhængige af den særlige sociale og, vigtigst af alt, de psykologiske faktorer, der påvirker kvinders selv-identifikation. Så hvorfor gør piger som piger? Hvad er det - psykologi lesbiske?

Årsag nummer 1: ulykkelig familie

Det faktum, at kvinder, der har en dårlig holdning til alle mennesker og deres ægtefæller i særdeleshed, uforvarende overføre statslige muzhenenavistnichestva deres døtre. Billedet af parasitten liggende på sofaen hele dagen, frygt og kræsne følelser for denne "dyr" gennemtvinge sin aftryk på barnet er den vigtigste årsag til hans ukonventionelle valg i fremtiden. Hvis du ikke ønsker at rejse en lesbisk, ikke holde eksplicitte onde mænd, og ikke vise det til dit barn.

Årsag nummer 2: ulykkelig kærlighed

Dette er måske den mest almindelige årsag til, at piger gerne piger. Manglende evne til at opbygge relationer med fyre og psykiske traumer af ulykkelig kærlighed, genererer en følelse af ensomhed, tvang en teenagepige til at lede efter kærligheden, hvor konkurrencen ikke er så høj - blandt deres eget køn. Men der er en advarsel: de pige-lesbiske kan ske fuldstændig åndelig forvandling i retning af de andre medlemmer af den mere retfærdig køn. Disse "mentale" lesbisk i fremtiden komme til en psykoterapeut med ordene: "Jeg elsker ekskæreste ... Hvad gør jeg Hvordan til at glemme det?"
Det faktum, at disse damer elsker og ønsket af andre kvinder er mere platonisk end kødelige. Dog ville ikke hver lesbisk partner er enige om at et sådant forhold. Mange af dem bare vil have sex uden engagement. Derfor er det endnu bedre at overleve sin unge og ulykkelig kærlighed alene end nogensinde at lide af den anden!

Årsag nummer 3: Diversity

Dybest set, hvis en pige fra tid til anden have sex med den anden, er det ikke taler om hendes lesbiske. Dette er en fælles biseksualitet, som vil fortsætte, så længe livet i denne dame ikke haste lykke i form af en smuk prins på en hvid hest!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.