RelationerSeksualitet

'Sommerfugle i maven' - det første tegn på kærlighed

Ah, ungdom, ungdom og friskhed ... Aftentur i armene hemmeligt fra forældre, test datoer, den første frygtsomme kys, teenage kærlighed. Hvad kunne være bedre som en sorgløs tid i enhver mands liv? Disse følelser vil ikke blive gentaget nogensinde længere og vil altid forblive en påmindelse om de lyse dage med romantiske ungdom.

Sikkert mange af de velkendte ordsprog om kærlighed, der er forbundet med en følelse af "sommerfugle i maven." Det er den mest populære lige i den yngre generation. Men her til tider at forstå det er ikke så let. Men præcis så længe dit hjerte ikke nøjes bestemt person, som pludselig bryde ud hengivenhed. Hvad er disse berygtede "sommerfugle i maven", og hvorfor kærligheden er beskrevet i en så usædvanlig koncept?

Faktisk er det strengt taget den samme eufori, at en person erfaringer under kærlighed erfaringer. For eksempel når genstanden for tilbedelse passerer, derefter på spændingen og obsessiv ønske om at tiltrække mindst en brøkdel af sin kostbare opmærksomhed i vores mave en særegen følelse af vakuum. Samtidig ængstelig mave krymper, og lyset kildet i muskelsammentrækning og forårsager disse "sommerfugle i maven."

Denne metafor afspejler en usædvanlig reaktion på den menneskelige organisme til de forandringer, der sker i det i løbet kærlighed. Samtidig hver de ejer. Nogen investeret i denne smukke og romantiske forestilling om den uendelige lykke, der opstår under gruppeaktiviteter med din partner. Andre siger, at de kan lide de sommerfugle i maven flagren, når de er i kærlighed og i al hemmelighed det er helt stoler ikke nogen hans hemmelighed. Efter alt, hvad der kunne være mere sensuel og mere intimt end at være i nærheden af hans idol og stadig brænde med ønsket om at røre ved hans hånd, for at føle varmen i huden, forsigtigt trække over. Faktisk hvor mange mennesker, så mange meninger om dette litterære udtryk. Ulykkelig kærlighed har altid været et mål for fremkomsten af helt nye ekstraordinære udtryk.

En ting er sikkert, at de "sommerfugle i maven" kommer på et tidspunkt, hvor vi taler om de sublime og lidenskabelige følelser. Der er ikke plads til kynisme og kold beregning. Over tid kan denne følelse godt blive til noget stort. Så har folk sige, at de ophører med at være overrasket dette fænomen, da det let berøring af vægtløse legesyge små vinger et sted lige under ribbenene. Når relationer er på vej ind i en ny fase og klatre et skridt op, "sommerfugle i maven" på den rigtige vige at berolige, målt og rolig. Er det slemt? Overhovedet ikke. Stabilitet kun styrker par, hvilket giver dem fred og harmoni. Dette er meget vigtigt, især i tilfælde, hvor parterne har været sammen i lang tid.

Som du sikkert har været i stand til at gøre følelse af blafre i maven af ikke kun ubekymrede ungdom med vinden i mit hoved. Kærlighed, som I ved, i alle aldre (og status), er underdanig. Bør ikke frygte, at de "sommerfugle i maven" forstyrre din søvn, hvile og sædvanlige måde at leve på. Selv den mest stringent og voksne personlighed undertiden blot behov for at føle noget særligt i sig selv. Og hvad kunne være bedre end en simpel kærlighed? Selv om det ikke bliver noget mere end en almindelig flirt eller såkaldt "ferie romance".

"Sommerfugle i maven" - er den sikreste tegn på, at det er tid for nogle vanvittige handlinger. Glem mindst kort om deres daglige ansvar og udfordringer, at det er nødvendigt holde sig inden for rammerne af den offentlige moral. Vi elskende har ikke nogen faste regler. Føl igen den mest unge og uerfarne dreng, der engang havde frygtsomt venter kæreste på døren, akavet klamrede bag en buket margueritter og tulipaner. Og du, en streng respektabel dame. Glem for et øjeblik om dit kontor jakkesæt og stiletter dyre model sko. Husk, hvordan engang kysset den varme sommer bruser. ... Forud for svimmelhed ringen for ørerne ... Før sommerfugle i maven ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.