RelationerSeksualitet

Erogene zoner af mænd, eller hvordan man kan give nydelse at kysse

Enhver kvinde ønsker at være elsket dygtige elsker. Men for dette er det nødvendigt at vide, hvor på den mandlige krop er erogene zoner , og hvordan du dygtigt kan arbejde på dem. For information om hvordan man kan give nydelse at kysse sin elskede, læse artiklen.

Kysser - det er den vigtigste del af elskov. Hvis du ikke ved, hvordan man kan give nydelse til din partner, starter let at røre hans læber til hans, gradvist at tilføje lidenskab. Kys dyppe den i excitationsbølgen. Du kan smøre deres læber med chokolade eller med en partner til at nyde smagen af jordbær.

Fortsæt med at elske vildt hvisken i hans øre blide ord. Tryk spidsen af sin tunge og læber, de mest følsomme område - øreflipper. Uforglemmelige indtryk din partner er forudsat. Men lungelapper og sutte dem blidt bide det vil yderligere ophidse. Tongue kærtegne øret indefra, gennemtrængende spids ind i hullet og forsigtigt trække vejret og hviske søde ord.

Sensuel kysse nakken og rører halsen øjeblikkeligt ophidse din mand. Forsigtigt slagtilfælde bagsiden af hans hoved med sine hænder. Det er værd at huske, at det mest følsomme område i nakken mandlige er adamsæble.

Et af de smukkeste og mest sensuelle dele af kroppen mand - hans brystvorter. Kissing brystvorten bidende og kildrende fjer vil give din partner ubeskrivelig følelse.

Den indvendige og udvendige side af arme og ben har en højere følsomhed. Let berøring læber og kildrende en kvindes hår simpelthen afvæbne din mand.

Gør din partner en erotisk massage, ledsaget af sensuelle kærtegn og kys, ridse ryggen morgenfruer, udføre hår langs rygsøjlen. Glem ikke at bruge aromaterapi olier under massage.

Du ønsker at give partneren en utrolig følelse, men ved ikke hvordan? Pleasure af et kys og søm meget nemt. Tegn forskellige mønstre på negle maven af din partner, forsøger ikke at såre ham, og derefter forsigtigt kysse og røre hans tunge til hans krop, komme ned lavere og lavere.

De mest erogene zoner af mænd er penis og pung. Hvordan at behage et kys i denne zone? Forsigtigt, men fast klappe læber og mund område af den mandlige kønsorganer. Prøv før oralsex sutte en mynte, eller sætte på din penis mandlige barn creme med menthol. Han vil føle en følelse af ekstraordinært. Slut strejf af hans hænder og bryst. Styrke excitation ved anvendelse af den kontrastvirkning: fløden og is varmt eller koldt og varmt vand.

Nu hvor du ved, hvordan at behage et kys. Bedst af alt, hvis du vil sætte spørgsmålstegn ved deres elskede om hans seksuelle fantasier og bringe dem til livet. Han vil få dig også taknemmelig for det. De vigtigste ting - vær ikke bange for at eksperimentere lidt mere tillid til deres fantasi, tro på dig selv, bliver afslappet og luksuriøs partner for sine mænd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.