Hjem og familieGraviditet

Stoppet såre bryster under graviditeten - hvad betyder det? Indtil hvad tid brystet smerte?

På tidspunktet for barnets forventninger af mere retfærdig sex givet af vægten af bekymrende spørgsmål. Den ene er virkningen af fostrets udvikling af dets tilstand. Kan en kvinde eller anden måde bestemme, at en baby er noget galt? I denne artikel vil vi fokusere på dette øjeblik, når pludselig stoppede såre bryster under graviditeten. Hvad betyder dette symptom? Dette vil blive diskuteret nedenfor.

buste

Betingelse af mælkekirtlerne mere retfærdig sex er direkte afhængig af produktionen af visse hormoner. Gennem hele menstruationscyklus, en kvindes bryst undergår dramatiske ændringer. Således kan det hældes, stigning i størrelse, eller endog før den næste menstruation smerte. Nipler bliver mere følsomme end i begyndelsen af cyklussen. Alt dette er anerkendt helt normal reaktion på skiftende hormonal niveauer.

Med udbruddet af graviditeten, er der en forvandling af kirtel, fordi den er skabt til senere fodring baby. Gennem hele drægtighedsperioden det kvindelige bryst forbereder sig på denne vigtige proces. Hver måned i kirtler observeret visse ændringer.

Hvorfor ømme bryster under graviditeten?

Bryst i den tidlige graviditet ofte opfører sig på samme måde som før den næste menstruation. Kvinden bemærker hævelse af kirtler, øge deres følsomhed og en lille stigning i størrelse. Hvis ankomsten af menstruation, vil disse symptomer snart passere, derefter under graviditeten, de er ikke kun bevares, men også styrket.

Hvorfor ømme bryster under graviditeten? Til dette spørgsmål kan du besvare enhver fødselslæge eller gynækolog. Skylden produceret af æggestokke og adrenal hormon - progesteron. Det skal bemærkes, at stoffet produceres og ikke-gravide kvinder i anden halvdel af cyklus. Men når antallet af fertile det er aktivt voksende. Det var under indflydelse af progesteron ændrer brystet.

Indtil hvad tid brystsmerter under graviditeten?

I øjeblikket er der ingen enkelt svar på dette spørgsmål. Enhver læge vil fortælle dig, at det hele afhænger af den enkelte. Der er kvinder, der ikke føler smerte i brystet. De siger kun lidt af deres hævelse og øget følsomhed.

Når den mere retfærdig køn at lægge mærke til disse ubehagelige fornemmelser? På en uge? Nogle kvinder siger, at de allerede har haft brystkræft i første omgang. graviditet uge med andet kvartal også ofte husket denne følelse. Men dette sker kun ved brug embryonale beregningsperiode. I løbet af denne periode, der er bare implantation af ægget i væggen af kønsorganerne. En sådan ubehag kan vare ved i en, tre eller alle ni måneder. Mange kvinder siger, at i en vis periode stoppet såre bryster under graviditeten. Hvad betyder det? Prøv at forstå i detaljer.

savnet abort

Hvis du har 8 uger af graviditeten, bryster stoppede såre og mistede alle de nye symptomer på den betingelse, så kan vi snakke om den ugunstige udfald. Ofte er det i denne periode er der et stop i udviklingen af embryo. Årsagerne til dette kan være mange. I nogle tilfælde stopper fosteret vokser på grund af genetiske anomalier, i andre situationer, synderen bliver livsstil mor og krænkelser i sin hormonelle baggrund.

Når fading graviditet afbrydes produktion af progesteron selv. Det er derfor, at kvinden bemærker, at brystsmerter var væk, de er blevet mere lempelig, og følelsesløs.

Truslen om svangerskabsafbrydelse (mangel på progesteron)

Hvis stoppet såre bryster under graviditeten, så kan vi tale om manglen på et hormon, der understøtter den normale udvikling af den nye stat. Med rettidig behandling til lægen en chance for at redde barnet. I dette tilfælde en fortsættelse af graviditeten. Det er holdt på et hospital eller på en ambulant basis. Hvor sådanne præparater er tildelt som "Utrozhestan", "Djufaston" eller injektion "progesteron".

Match bryst ophøre på grund af utilstrækkelig produktion af passende hormoner. Hvis du udfylder den manglende dem med kunstige midler, vil en fortsættelse af graviditet blive en succes. I de fleste tilfælde, at en kvinde ikke kan bære og føde et barn.

Uregelmæssigheder i hypofysen og skjoldbruskkirtlen

I nogle tilfælde kan smerter i brystet under graviditeten forsvinde på grund af hypofyse sygdom. Også overtrædelse thyreoideahormon kan føre til fænomenet. Ofte den manglende behandling i sådanne situationer fører til abort. Kun rettidig opdagelse af problemet og dets korrektion kan være med til at bære og føde et sundt barn.

Det er værd at bemærke, at i nogle tilfælde ting kan være helt anderledes. I dette tilfælde betyder det fremtidige mors bryst ikke ophøre med at gøre ondt, men tværtimod giver endnu større ubehag og ubehag.

kroppens normale tilstand

Hvis stoppet såre bryster under graviditeten, er det ok? Denne proces er den absolutte norm i, når embryoudvikling periode overstiger 12 uger.

Sagen er, at fra det andet trimester (efter 11-13 uger) begynder aktivt fungerende moderkage. Hun tager ansvar for at opretholde graviditet og dit barn. I denne forbindelse den kvindelige krop ikke længere har brug for store doser af progesteron. Æggestokkene og binyrerne begynde gradvist at reducere produktionen af stoffet, så helt at stoppe det. Det er værd at bemærke, at mens barnet er ved at udvikle helt normalt, at graviditeten skrider frem, og der er ingen grund til at bekymre sig.

Betingelse før levering

Hvorfor holde op med bryster og brystvorter i de senere stadier af graviditeten? Sagen er, at den måde, en kvindes krop forbereder sig på en anden naturlig proces - Amning. Hvis fødedygtige periode af mere retfærdig sex Der er øget følsomhed af brystkirtler og brystvorter, tidens gang ændringer alt fødsel.

I de første dage efter fødslen af en baby kan bringe nylavede mumie svært ubehag under amning. Alt på grund af det faktum, at brystvorten stadig ikke coarsened og stadig har en høj følsomhed. At denne situation ikke forværres en kvindes krop i et par uger før fødslen bliver genopbygget. Dette fører til, at mælkekirtlerne og brystvorte bliver grovere og mere mister deres følsomhed.

Opsummering

Nu ved du hvorfor brysterne kan gøre ondt under graviditeten, og det sker til en deadline. Hvis du har symptomerne forsvandt interessant ny position i den tidlige graviditet, bør du hurtigst muligt at komme til lægen. Du skal muligvis nogle korrektion, der indebærer brug af medikamenter. Kalibrering udføres først efter laboratorieforsøg og bestemmelse af niveauet af en bestemt hormon. Ofte mødre tilbyde døgnbehandling. Giv ikke op på ham, taler vi om livet af dit barn. Husk, det er bedre at endnu engang rådføre sig med en specialist end ked af det, du gjorde. Lys din graviditet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.