ForretningLandbrug

Den mest almindelige sygdom i jordbær og deres behandling

Jordbær, bedre kendt under navnet jordbær - en favorit bær for millioner af mennesker. Det er ikke tilfældigt: Det tilsluttet fine smag, ømhed, konsistens, rene naturlige skønhed og fordele ved levende vitaminer. Det er derfor, den bær dyrkes i næsten alle have og forstadsområder i alle dele af vores land. Og det er meget trist, når høsten er gået tabt, eller det sker ikke, det er på grund af angreb af nogle skadelige mikroorganismer. Det er derfor vigtigt at anerkende de jordbær sygdomme og deres behandling, der udføres i overensstemmelse med den korrekte diagnose. Som det er kendt, det rigtige valg af den måde - den halve succes.

Sygdomme i jordbær og deres behandling

For at visualisere de oplysninger om de mest almindelige problemer tilstøde et bær, er det bedre at se illustrationen.

Sygdomme i jordbær i billeder

Fusarium (Fusarium visnesyge)

Malign sygdom, der påvirker hele busk, fra rod til blade og stængler, der skifter farve, fade og til sidst tørre op. Kilden til problemet - parasitisk svamp, er specielt god fornemmelse i varmt vejr. I jorden, gemmes det i flere år, og overføres med et jordbær senge før hendes tidligere besatte forurenede grøntsager.

behandling

Forebyggelse - den vigtigste måde at beskytte planter: det skal være sundt, og tilpasset til at lande på rene parasit sites. Hvis symptomerne har manifesteret sig selv, er du nødt til at ty til kemi, "fundazol" eller "Benorat".

sortråd

Sygdommen påvirker bær. Som navnet antyder, det ligner en inficeret frugt: det er dækket med sorte pletter, er en ophobning af svampemycelium. Høj temperatur og relativ luftfugtighed spiller i hænderne på patogenet.

behandling

Forebyggelse af problemer - en voksende kultur under tag, ved høje eller lodrette senge, hvor der vil blive skabt den rå klima. Med udviklingen af sygdommen - sprøjtning narkotika "Horde" (fall) og "Euparen" eller "Switch" (i foråret).

kartoffelskimmel

Et andet navn - læderagtig rådne. Slående bær på noget tidspunkt i dannelsen af den voksende punkt. Det bidrager til udviklingen af patogenet drop fugt: regn, dug. Bær bliver bitter, uegnet til mad, og derefter mumificeret.

behandling

Før blomstring sprøjtede planter "Metaksilom", "Ridomilom", "Quadris." Kan forhindre problemet ved at plante buske af forbedring, holde sædskifte og ved hjælp af den årlige jordbær.

gråskimmel

I varmt og fugtigt vejr fratager gartner 30-60% af afgrøden. På en del af busk eller på bærrene produceret bløde brune pletter, dækket med grå ned - et strejf af svampesporer.

behandling

I løbet af foråret vækster blev sprøjtet med præparater "Switch", "DeMar DeRozan," "Topsin M" eller "Euparen". Rainy sommerdrift gentages efter blomstring.

meldug

På de grønne dele af bush områder ser blide, næsten umærkelig hvid flor, omdanne til en rig, pulverformige farver.

behandling

I de indledende faser af effektiviteten af "Trichoderma" i alvorlige tilfælde - en bredspektrede fungicider.

Sygdomme i jordbær og deres behandling - ikke en let emne. Det er ofte vanskeligt at skelne mellem arbejdet i en parasitisk svamp fra en anden. Men vi kan trygt sige, hvilke sygdomme der er forårsaget af en svamp, som - ved bakterier eller virus. Og på dette grundlag, skal du vælge den passende terapi passende bredspektrede medicin.

Du vil være i stand til at undgå invasion af patogener, at kende den grundlæggende sygdom i jordbær. Og deres behandling vil blive en succes, og du vil kun nyde en god høst. Hertil kommer, fra en sund materiale til næste år for at få stærkere, høj kvalitet kimplanter.

At vælge hvad de skal behandle jordbær fra sygdomme forårsaget af svampe, så spørg dine venners gartnere, hvad medicin er bedst til at hjælpe dem. Betydningen af denne information er, at i visse områder af bakterieresistens over for den specifikke virkning af lægemiddelstoffer, hvilket betyder, at anvendelsen af denne kemiske ikke vil gavne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.