ForretningLandbrug

Beet Bordeaux: fotos, beskrivelse af sorten, anmeldelser

Roer - en af de vigtigste vegetabilske afgrøder, uden hvilken det er umuligt at gøre i køkkenet. På sine gavnlige egenskaber er kendt for alle, og i Rusland det anses indfødte "indbyggere" af haven. Faktisk fødestedet for sukkerroer er Byzans, og i Rusland, hun optrådte i X århundrede. Kultur temmelig hårdføre og vokser i hele landet, selv i Sibirien. I midten zone perfekt tilpasset roer Bordeaux.

udvendige funktioner

Mørkerøde frugter runde form har en diameter på 12-15 cm Undertiden roden er en slags typiske former for sukkerroer -. Lidt fladtrykt i antennen del. Som det udvikler i jorden, næsten halvdelen af dens masse når overfladen. Den papirmasse roer Bordeaux har en rig farve, med en knap mærkbar banding. fostervægt - 500 g Tekniske rødder nå modenhed efter 100 dage fra tidspunktet for såning.

Fordele klasse

Variety Bordeaux roer er meget populær og har fundet sin ansøgning i mange amatør gartnere. Følgende er dens følgende forskelle:

  • er midterste;
  • Produktet har høje kvaliteter;
  • resistente over for sygdommen, undtagen cercospora kartoffelskimmel og bladskimmel;
  • hårdfør til forhøjede temperaturer og tørke;
  • Det har en god smag;
  • Den adskiller høj holdbarhed.

Variety er beregnet til dyrkning af en kultur i de sydlige dele af landet, men godt tilpasset og i de nordlige regioner. Det kan sås i to faser og har en dobbelt virkning på grund af den korte periode af modningen af rødbede afgrøde frø.

Nogle finesser af mellemmænd kvaliteter

Typisk Middelalderens-rødder er forskellige fremragende smag og er ikke tvunget til at vente med at få afgrøden. Men som til dyrkning af sukkerroer Bordeaux 237 længere praktiseres sætteplante metode, kan de uerfarne gartnere støde på nogle vanskeligheder.

Hvis transplantationen endda lidt skade roden, derefter ved den udsat sted til yderligere rod. Der er en mulighed for, at i stedet for en smuk rundt hoved, kan du få grimme roden af flere frugter. Hvis gartneren har noget ønske om at rode med samvittighedsfulde rødder, sukkerroer er dog bedre at plante frøene.

Når omplantning kimplanter vigtigst - ikke beskadiger kerne, der afgår fra midten af frugten, og er placeret inde i grønne masse. Lateral blade skal skæres, og i løbet af de første dage i godt vandes anlæg.

Betingelser for landbrugsteknologi

Ved dyrkning af sukkerroer Bordeaux 237 i gårde anbefales at udføre visse krav, der er angivet nedenfor.

  • I åbne formalede frø sås fra april til juni, en almindelig måde til række afstand på 45 cm. Der anvendes også to-såning, ved hvilken afstanden mellem rækkerne er den samme som i det første tilfælde, og mellem båndene tilbage til 20 cm. På samme måde kan man fremstille og tre-line såning metode.
  • Roer er sået samtidig med tidlige korn af kulturer. Præ-dyrkning udføres ved 5 cm Seeding rate :. 10 m2 - 10 g, pr 1 ha eller - 7-10 kg. I det sydlige mængde frø forøges til 16 kg pr 1 ha. Dybde af sæl -. 3 cm jord harves i to spor.
  • Indledende jordbearbejdning: 10 kvadratmeter indført 600 g ammoniumnitrat, 630 g kalium-salt og 750 g superphosphat.

Denne sort er beregnet til raffinering, der ikke anvendes til foder.

sukkerroer dyrkning Bordeaux 237 på grunden

Rødbede i enhver jord, selv tung. Men der er et punkt, som bør man være opmærksom på høst roer. På strukturerede let jord roer trak sine hænder til at skade de mindre rødder. På tung og fugtigt - en lille pause med en skovl eller en pitchfork.

Som enhver uhøjtidelig kultur, vil roer Bordeaux give maksimal udbytte, hvis den til at skabe optimale betingelser. På trods af at den vokser på fast grund, hvis du opretter en god permeabilitet, vil virkningen af rodfrugter være rigere. Tung jordstruktur det organiske, tørv og sand.

For sandjord komprimering anvendes græstørv jorden, kompost og humus.

Hvis jorden er tømt, bør faldet til tripel superphosphat (40 g per 1 m2) og kaliumsalt (60 g per 1 m2). Spring jord beriget ammoniumnitrat, pr 1 m2 make 30 g gødning.

Forsuring af jorden gør Lime - 500 g pr 1 m2. Tilbring to etaper jordbrugskalk - efterår og det tidlige forår.

Neutral lerjord - den bedste mulighed for at dyrke roer.

Bordeaux frø anbefales at så på steder, hvor der tidligere dyrkede natskyggefamilien afgrøder, løg og agurker. Uønsket precursor for sukkerroer er grønkål.

Frø er sået i langsgående riller anbragt 0,5 m Hvis serien fremstilles på tværs af senge, det efterlades mellem rækkerne 30 cm På tunge jorde frø uddybe 2 cm i lunger - .. 4 cm.

Pleje af roer

Jordbehandlingsmaskiner og den rigtige landing - det er kun en del af det arbejde, der kræves til dyrkning Bordeaux roer. Af alle de mange forskellige rodfrugter har brug for mere pleje og en delikat dressing nødvendig.

Løsne jorden mellem rækkerne bør starte allerede før de første skud vises. Bordeaux Rødbeder er meget krævende på denne betingelse. Hertil kommer, at det er nødvendigt at gennemføre luge efter hver vanding og regn.

Da de første skud bør straks gøre tyndere. Sammen med dette arbejde fortsætter med at gennemføre rettidig lugning og løsning af rækker.

Når rødderne begynder at blive fastgjort, skal fastlægge den endelige afstand mellem roerne. I dette tilfælde en individuel tilgang. Nogle gartnere bevidst forlade mere tæt beplantning, og samtidig være tæt på rødderne vokser ung og smuk. For god frugt optimale afstand bør være 20 cm.

Som roer vinder en masse grønt, fra jorden aktivt brugt de nødvendige mikronæringsstoffer. Så nogle gartnere i løbet af vækstsæsonen gør kvælstofgødning.

Efter dannelse sukkerroer frugt behov calcium fodring. Den udføres ved hjælp af calciumnitrat eller træ aske.

Behovet for befugtning af sukkerroer vises under intens grøn masse vækst og på tidspunktet for fremkomsten af frugten. Så længe en lille plante, er det bedre at vande lidt, men ofte. I varmt vejr, kan du ikke gøre det om dagen, for spæde blade af roer, kan de få forbrændinger. Når kulturen er ældre, er det mere rigelig vanding 1 gang om ugen. Før grave roer kunstvanding bør ophøre to uger. Ellers vil det påvirke holdbarheden, og roer begynder at rådne utide.

anmeldelser

Fra bedømmelser af roer Bordeaux, er det klart, at denne form for forholdsvis velkendt, er det bruges af de fleste landmænd. Rodfrugter er velsmagende og godt holdes om vinteren. Det er blevet observeret, at når alt for rigelig vanding frugt revnedannelse opstår. Sommetider avlere forårsage problemer, der kommer fra en frø spirer og et par nødt til at arbejde mere på udtynding frøplanter. De, der er afsat til de rodfrugter over store områder, anbefales det at være opmærksom på Bordeaux roer 237. I udtalelsen fra de mennesker, sorten er mere hårdføre og højtydende. Et andet positivt træk - er, at han ikke er underlagt blomstre, der ikke skaber hindringer for udviklingen af fosteret.

konklusion

Det er usandsynligt, at nogen gartner kærligt omsorg for komplekse kulturer, der ikke er involveret i dyrkning af denne fordringsløse planter som roer. Og hvis senge er reserveret til dyrkning af denne afgrøde, så hvorfor ikke lægge mere produktiv sort? Efter at have læst beskrivelsen af Bordeaux roefrø kan erhverve det og være sikker på, at arbejdet i landmanden vil blive belønnet med gode afkast.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.