SundhedPræparater

Hvad hjælper "Sulgin"? Indikationer for brug, vejledning, anmeldelser

Hvad er Sulgin medicin? Hvad hjælper, hvordan man tager dette middel? Svarene på alle de spørgsmål du spørger findes i denne artikel.

Form, sammensætning

Før du fortæller os om, hvad der hjælper "Sulgin", bør du fortælle os, i hvilken form dette lægemiddel sælges. Denne medicin kan købes i form af tabletter, hvis aktive bestanddel er sulfaguanidin og yderligere stoffer - primogel, calciumstearat og stivelse.

Egenskaber af medicinen

Lægemidlet "Sulgin" fra hvad hjælper? Ifølge den vedlagte vejledning har dette middel antidiarrheal og antibakteriel virkning. Den er yderst aktiv mod gram-negative og gram-positive bakterier, herunder intestinale patogener.

Det pågældende medikament absorberes ret dårligt, når det indgives oralt. Det virker primært i tarmens lumen.

Det aktive stof i dette lægemiddel - sulfaguanidin - hæmmer dihydropteroatsyntetase og konkurrerer om receptorer med p-aminobenzoesyre. Denne virkning af denne komponent fører til en forsinkelse i den biologiske syntese af tetrahydrofolsyre, hvilket er nødvendigt for syntesen af puriner og pyrimidiner i patogenernes celler.

Hvad hjælper "Sulgin"

Specialister angiver følgende indikationer på de pågældende midler:

  • Bakteriel dysenteri;
  • Colitis eller enterocolitis med tegn på diarré;
  • Præoperativ forberedelse til kirurgiske indgreb på tarmene.

Medicin "Sulgin" fra hvad hjælper? Tabletter til oral administration anvendes ofte i nærvær af bærere af tyfusfeber eller dysenteri eller mistænkt for det.

Anvendelsesmåde

Nu ved du hvad der hjælper "Sulgin". Hvordan skal denne medicin bruges korrekt? Ved akutte intestinale infektioner skal dette stof tages oralt. På den første behandlingsdag udpeges 1-2 g til 6 gange om dagen. For den anden og tredje dag bevares den angivne dosis, men hyppigheden af modtagelsen reduceres til 5 gange om dagen. På den fjerde og femte dag er hyppigheden af anvendelse af dette lægemiddel i en dosis på 1-2 g op til 4 og op til 3 gange om dagen.

Varigheden af behandlingen med denne medicin bør ikke overstige mere end to uger. Børn op til 3 år anbefales at tage 200 mg af lægemidlet pr. Kg kropsvægt pr. Dag (divideres med tre gange) inden for en uge.

Babyer på 3 år giver 400-750 mg penge op til 4 gange om dagen.

I forbindelse med forebyggende foranstaltninger til postoperative komplikationer anbefales patienter at tage 50 mg medicin pr. Kg af vægt tre gange dagligt i 5 dage før interventionen og derefter i endnu en uge efter operationen.

Bivirkninger

Find ud af, hvad der hjælper "Sulgin", det er nødvendigt at kende sig til sine bivirkninger. Ifølge instruktionen, efter anvendelse af dette middel, observeres følgende negative virkninger ofte hos patienter:

  • Depression, myalgi, hovedpine, nekrolyse, apati, lysfølsomhed, tremor;
  • Udslæt, svimmelhed, kløe, neutropeni, kvalme, trombocytopeni, gastritis, agranulocytose, kolestase, anæmi;
  • Feber, bronchospasme, opkastning, artralgi, diarré, krystalluri, anoreksi, polyuri;
  • Glossitis, øget urinstofkoncentration, stomatitis, toksisk nefropati, polymorf-erythembuløs erythem;
  • Øget transaminase koncentration, nyreskade, hepatitis, hæmaturi, interstitial nefritis, myokarditis, giftig allergisk;
  • Oliguri, hyperkreatinæmi, epidermal ødem angioødem, anuri.

Tilfælde af overdosering

Når der tages højere doser af Sulgin, kan symptomer, som er karakteristiske for alle sulfanilamidlægemidler (f.eks. Opkastning, besvimelse, kvalme, svimmelhed, tarmkolik, feber, hovedpine, depression, hæmaturi, krystalluri) forekomme.

Behandling af sådanne tilstande udføres ved at annullere lægemidlet, samt skylle maven, drikke rigeligt og tvunget diurese.

anbefalinger

I tilfælde af akut nødvendighed kan det pågældende medikament anvendes sammen med andre antibakterielle midler og sulfonamider, som er godt absorberet fra tarmen.

Under behandling anbefales "Sulgin" til at intensivere diuresis, og også at tage parallelle vitaminer fra gruppe B.

Forbruger Anmeldelser

De fleste patienter, der tager stoffet "Sulgin", er tilfredse med dens helbredende virkning. De hævder, at dette middel er godt og hurtigt nok til at eliminere alle symptomer på intestinalforgiftning, herunder diarré.

På trods af alle positive tilbagemeldinger skal det bemærkes, at sulfaguanidin samt lægemidler der er baseret på det, længe har været forbudt i udviklede lande på grund af deres ekstreme nefrotoksicitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.