Nyheder og SamfundØkonomien

God der, hvor vi er ingen eller emigration

Ifølge statistikker drømmer hver 10 russere om at emigrere fra Rusland. Desværre er den russiske mentalitets særpræg, at vi kun ser de dårlige sider af vores liv, og vigtigst af alt er klagerne ikke mere. Vi klager over alt: på regeringen, chefer, lønninger, vejr osv. Og i hemmelighed misunner vi udlændinge: Det ville være for os at leve som dette og for anden gang huske ordet "emigration".
Men er gennemsnitsborgerens liv, for eksempel Tyskland, virkelig så godt?
På tv og internettet overgår ganske ofte oplysningerne om, at der i dette eller EU's land er strejker, protester, samlinger. Tyskland er ingen undtagelse. Tyske borgere, lige så utilfredse med regeringen, er ledigheden på et ret højt niveau.
Den gennemsnitlige løn i Tyskland er 2700 euro. Sammenlignet med vore lønninger er tallet ret stort. Men dette beløb er underlagt forskellige betalinger og skatter. Forresten afhænger størrelsen af sidstnævnte af mange faktorer og kan nå op på 50% af det samlede indkomstbeløb. Det højest betalte erhverv er en læge og minimumsindkomsten for studerende, pensionister. Men glem ikke, at i Tyskland, meget høje priser for udlejning boliger, forsikringspræmier. Efter at have betalt alle de nødvendige regninger og mad har tyskerne i gennemsnit ca. 1000 euro. Dette er ikke så stor mængde.
Alle disse tal vedrører fortolkningen af tyske statsborgere. Bosættere lever som regel på velfærd uden tysk statsborgerskab og uden fremragende sprogkundskab, vil det være meget vanskeligt for dem at kvalificere sig til et job med et anstændigt indkomstniveau. "Gæstelærere" ("gæstearbejdere", udtrykket er fast indlejret i det russiske sprog) Jeg udfører det mest sorte arbejde, som tyskerne ikke ønsker at gå. Generelt arbejder vores medborgere i Tyskland af chauffører, tjenere, rengøringsassistenter mv. Unionsborgerskab kan kun opnås efter 5 års fast bopæl i Tyskland. Ikke alle kan klare sådanne vanskeligheder, så vi skal veje alle pro og kontra relæer fra Rusland for permanent ophold i et andet land. Glem ikke at emigration er et stort stress for en person. Men hvis du har tillid til dig selv, har du stor omhu, tålmodighed, fleksibilitet, så prøv, fordi vi alle i dette liv søger et sted i solen, men alle gør det deres egen vej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.