Nyheder og SamfundØkonomien

Russisk olie: mærke og pris. Hvad er det russiske oliemærke? Hvad er prisen på russisk olie?

Varemærket for olie er et koncept, der opstod som følge af råvarernes heterogenitet og væsentlige forskelle i brændstof med hensyn til kvalitet. Dette forårsagede opdelingen af verden "sort guld" i sorter. Typen af produkt vil afhænge af koncentrationen af svovl, tilgængeligheden af en række grupper af alkaner og urenheder. Mark afhænger også af deponeringen af fossilen. Forskellige typer af olie kan optimere processen med handel med brændstof, danne en balance mellem udbud og efterspørgsel. Historien har defineret mærket Brent som en af de vigtigste markører, hvilket påvirker dannelsen af brændstofpriser over hele verden. Dette bestemmes af referencekvaliteten af sidstnævnte. Russisk olie, hvis mærke ikke er så populær, men ikke mindre kendt på verdensmarkedet, er Urals.

Grader af russisk olie

I dag er det sædvanligt at tildele kun fem olieklasser i Rusland :

  • Ural.
  • Sibirisk lys.
  • Sokol.
  • ESPO.
  • REBCO (russisk eksportblanding råolie).

Alle afviger væsentligt i kvalitet og sammensætning, i nærværelse af urenheder. Det mest handlede brændsel er Urals mærke. Dens køb og salg foregår aktivt på det indenlandske FORTS marked og på RTS børsen. Alle andre mærker er mindre efterspurgte på grund af lav kvalitet, men der er en efterspørgsel efter dem, om end minimal. Pr. 26. maj 2015 var prisen for en tønde "sort guld" af dette mærke $ 63,95. Endelig begyndte en efterlængt tilbagekøb på markedet, der efter en katastrofal nedgang i omkostningerne til råvarer til næsten $ 45 var forventet i februar af mange markedsdeltagere.

Urals oliekvalitet

Brændstoffet, kaldet Urals eller Urals, er russisk olie med høj svovl, hvis brand omfatter brændstof fra Khanty-Mansiysk Autonomous Okrug og fra Tatarstan. Tung og høj svovl Uralsolie kombineres med let vest sibirisk olie. De vigtigste råvareproducenter er virksomhederne Rosneft og Lukoil, Surgutneftegaz og Gazprom Neft, TNK-BP og Tatneft. Prisen pr. Tønde er dannet ved at diskontere værdien af Brent. Forskellen er kun få kroner. For nylig har regeringen gjort en indsats for at forbedre kvaliteten af råstoffer ved at fjerne Tatarstan brændstof fra det. I Republikken Tatarstan er det planlagt at udstyre de opdaterede olieraffinaderier for at fremstille benzin fra lokalt "sort guld". Den russiske regering har mange lovende programmer til at forbedre dette mærke af råvarer.

Oliekvalitet Siberian Light

Russisk olie, hvis mærke er sibirisk lys, tilhører kategorien af råmaterialer af relativt høj kvalitet og har en svovlkoncentration på 0,57%. De største producenter af brændsel er virksomhederne i Rosneft og Lukoil, Surgutneftegaz og Gazprom Neft og TNK-BP. Forsyninger af olieprodukter udføres gennem havnen i Tuapse område. Mærket som et uafhængigt brændstof sælges i små mængder, og hovedparten af råmaterialerne i de vigtigste rørledninger fungerer som grundlag for Urals.

Oliekvalitet Rebco

Russisk olie Rebco handles på råvareudvekslingen i New York (Nymex). Under navnet "Urals FOB Primorsk" skal leveres, som er dannet i Transneft rørledninger. Brændstof dannes ved at kombinere olie fra Urals-Volga og svovlbrændstof fra den vestlige del af Sibirien. Interessant er den kendsgerning, at denne slags råmateriale ved sin egenskab er helt identisk med Oval-sorten som ovenfor nævnt. Mange eksperter på verdensolmarkedet kalder dette mærke et mislykket og urealiseret projekt. Hun lykkedes aldrig at blive en fuld deltager på det internationale marked. I historien, nemlig i 2006, var der en situation, hvor der på auktionerne var købt en meget begrænset råvare, som i sidste ende ikke blev leveret til kunder af tekniske årsager.

Sokol oliekvalitet

Denne russiske olie, Sokol-mærket eller Sokol er det brændstof, der udvikles som en del af Sakhalin-1-projektet. Eksport af råmaterialer udføres gennem havnen i De-Kastri, der ligger i Khabarovsk-området. Olietætheden svarer til 37,9 grader, og svovlindholdet forbliver på 0,23%. Tilbage i 2007 lagde virksomhedens udvikler af olieprodukter store forventninger til dette mærke og planlagde at gøre det til den dominerende i Asien. Problemet opstod, da der i modsætning til brændstofens høje kvalitet var mangel på et produkt på verdensmarkedet og dets produktion i et ret begrænset omfang. Meget interessant er det faktum, at råvarer handles med en størrelsesorden højere end produkterne fra konkurrerende og reference Oman og Dubai mærker.

ESPO oliekvalitet

Denne russiske olie - ESPO-mærket - er øst sibirisk olie. Den leveres via rørledningen i det østlige Sibirien-Stillehavet. I øjeblikket er prisen på olie mærke helt bundet til prisen på Dubai Crude. Olieproduktets tæthed er lig med 34,8 grader, og svovlkoncentrationen svarer til niveauet på 0,62%. Mange eksperter siger, at denne russiske olie har en lovende fremtid. For at klassificere det som en markør er det kun nødvendigt med tid. Ifølge foreløbig undersøgelse viste det sig, at ESPO-mærket er meget bedre end det indenlandske mærke Urals. Tidligere er eksisterende problemer med klor urenheder i råmaterialer nu blevet fuldstændig løst. ESPOs skæbne er udelukkende afhængig af udviklingen af ESPO og virksomheder, der udvikler brændstof i regionerne. I øjeblikket er mærket populært og fortrænger efterhånden sine fjerntliggende konkurrenter fra markedet.

Hvad bestemmer prisen på russisk olie?

Urals er en vægtet oliekvalitet, for hvilken en gennemsnitlig kvalitet er iboende på grund af den høje koncentration af svovl. Produktets forskellige kemiske karakter skyldes forskellige udviklingsområder. Prisen på russisk uralsolie er dannet på basis af tilgængelig efterspørgsel og levering. Imprint på prisen på produktet pålægges af Brent-mærket, men der tages ikke højde for en vis rabat i beregningerne. Med middelmådige egenskaber konkurrerer råmaterialerne med let brændstof. Brændstof handles på hjemmemarkedet, og aktivet betragtes som lav væske. Der er kun få leveringsaftaler om dagen. Med hensyn til futures er de mere afviklede og bruges til at ændre prisen på russisk olie og udføre spekulative handlinger. En vigtig rolle i prisdannelsen spilles ved handel på råvareudvekslingen i New York. Uanset hvilket mærke russisk olie, vil den stige i pris som verdens økonomier udvikler sig. Stigningen i produktionen medfører en stigning i ressourceudgifterne, hvilket vil skabe efterspørgsel og vil stimulere priserne på olieprodukter. Oliemarkedet og dets prispolitik er tæt knyttet til situationen i verden, og russisk olie i denne sag er ikke en undtagelse fra de generelle regler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.