Selv-dyrkningMotivationer

Kropssprog: disse metoder kan være svært at mestre, men indsatsen vil kunne betale sig

Som engang sagde havheksen Ursula (det samme én fra "Den lille Havfrue"): "Du skal ikke undervurdere betydningen af kropssprog." Og hun var fuldstændig ret.

Nogle tricks, for eksempel en mindeværdig smil, lære og bruger hver dag er nemt. Andre kan forårsage problemer med at lære og kræver nogle færdigheder. Ikke desto mindre kan de har en enorm og nogle gange endda bestemmer værdien.

Her er otte kropssprog teknikker, som ikke er let at mestre, men din indsats vil kunne betale sig.

"Spejling" samtalepartner

"Mirrors" den person, med hvem du taler - derefter gentage, hvad han gør. Bevægelse, kropsstilling. Det er ganske svært, især fordi hvis en "spejling" at overdrive det, kan den, der ringer tror, at hånet eller drillet ham.

På den anden side, korrekt udført trick gør det nemt at vinde.

selvsikker gangart

På trods af at alle tror, at han går med tillid, er dette ikke altid tilfældet. Nogle er træg gangart og bulet, andre ser akavet og lukket.

Og bag det er ganske vanskeligt at følge: det er den stemme, du hører i kun denne optagelse og hver gang du spekulerer på, om det er dig. Men hvis du forsøger at løse problemet, andre vil dømme dig som en person af tillid og beslutsomhed.

Øjenkontakt: alt i dine øjne

Der er mennesker, der har svært ved at holde øjenkontakt, og i endnu højere grad ved at begynde at se lige i øjnene. For dem, det er unaturligt og ubehageligt. Men i virkeligheden, det hjælper i kommunikation og har mere end en "run" eller se evigt nedslagne øjne.

Leyl Laundes i bogen "hvordan til at tale med nogen om noget," tilråder forestille sig, at dine øjne limet til hans samtalepartner noget klistret. Over tid du vænne sig til det og holde op med at observere og kontrol, og dine kommunikationsevner vil forbedre.

åben kropsholdning

Ikke at vide hvad man skal gøre med dine hænder, folk putte dem i lommer eller krydset på brystet, så isoleret fra samtalepartner. Men det ubevidst gør du tror, at du skjuler noget. Åbent kropsholdning har til sig selv mere og skabe et klima af tillid.

Rolig, men rolig

Nervøsitet er normalt karakteriseret ved uærlige mennesker eller dem, der er bange. Hverken ikke kan lide deres samtalepartnere.

Men i et forsøg på at falde til ro, og hold helt let at overdrive det og ikke bevæger overhovedet. Men sådanne positioner ikke ser afslappet og ikke bedre end "jagt".

For at finde en balance - det er den bedste løsning i denne situation.

kropsholdning

Forældre var helt rigtigt, berating dig for din foroverbøjet ryg. Slaphed slaphed, men "falder fra hinanden" på en stol, for eksempel i interviewet - et tegn på manglende respekt. Samtidig glat kropsholdning ses som et tegn på intelligens, selvtillid og tillid. Dette virker heller ikke kun på officielle møder.

Sid lige med den vane er ikke let, men det er værd at arbejde.

håndtryk

"Træg håndtryk" - den værste håndtryk, den mest frastødende og ubehagelige af alle. Det gør en mand se eneste svaghed. Ryste hænder skal være sikkert at åbne øjne og et bredt smil. Så det virker.

I øvrigt, også i dette tilfælde er det nødvendigt at kende den foranstaltning, fordi den er for fast håndtryk betragtes som aggression.

afmatning

Når en mand er nervøs, begynder han at bevæge sig hurtigt og tale hurtigt. Men præcise og langsomme handlinger producere meget bedre indtryk. Man taler i et afmålt tempo, ved, hvad han taler om - sådanne ideer kan spores i vores sind.

Hvis du føler, at du får en "del", stop, tage en dyb indånding og holde mere afslappet som muligt. Så du ligne en kompetent person, der ikke gårsdagens grøn elev.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.