Selv-dyrkningMotivationer

Hvordan man kan stoppe bide sine negle?

Spørgsmålet er, hvordan man kan stoppe neglebidning, bekymrer de fleste mennesker. Det er ikke kun uskøn i forhold til andre, men grim. Derudover kan den vane forårsage fejl af interviewet, efter at bide sine negle tendens til ikke kun selvsikre mennesker. Desuden er der risiko for infektion af forskellige mikroorganismer fra miljøet på grund af det faktum, at gnave søm i de fleste tilfælde en person skader huden. Denne vane vedrører manifestationer af nervøsitet, og ofte folk ikke engang mærke til, at han gør. Hvorfor bide dine negle? Det er ret simpelt, folk i alle aldre, så lindre stress eller fjerne akut angst. du kan løse dette problem, det kræver bare en lille indsats.

Den første og mest grundlæggende regel, for både mænd og kvinder - det er altid at bevare det æstetiske udseende af neglene. De bør være pænt trimmet obravnivat gnavet kanter, fjerne neglebånd og bruge neglefil at give dem en pæn form. Du kan endda napolirovat. Det anbefales at gå til en manicurist, lave hænder smuk. Gruppe af mennesker stoppe bidende hendes negle, bare fordi det er en skam at ødelægge deres udseende, kræfter og penge. Det anbefales at dække overfladen af neglelak. Det vil også være en hindring, og kan fjerne irriterende vane.

Hvordan man kan stoppe bide sine negle i tider med uro og erfaringer? Alt hvad du behøver - er at lære at slappe helt af og falde til ro. Self-kontrol over deres følelser og følelser. Når pludselig bølge af frygt og angst, er det nødvendigt at tage sine hænder væk og tænke på noget godt, at huske noget behageligt i livet. Det er også muligt at gentage i dit sind, at alt vil være fint.

Det mest latterlige, men nogle gange er den mest effektive måde, er at smøre neglene med bitre stoffer. Dette kan være en lak, creme, og endda chilipebre. Trække hænderne i munden, du ikke længere har et incitament til at gøre det igen. Denne metode er mest effektiv for børn. Desuden, hvis du er interesseret i bevidst, hvordan man kan stoppe bide sine negle og gøre en indsats for at opgive denne vane, smagen af bitterhed bare minde dig om dit mål og ikke tillader dig at gøre det grimme besættelse.

Før du afslutter neglebidning, kan du hente mindst underholdende besættelse for hænderne. Måske vil du acceptere perler eller perler. Langsomt vender sig tæt på bolden bag bolden, er det muligt ikke kun at bevare integriteten af neglene, men også betydeligt rolig. Nogle maling små figurer i en bærbar eller fingersætning. Det anbefales at bære en lomme et lille stykke slebet træ. Og med et stærkt ønske om at ødelægge deres negle bør begynde at slagtilfælde hans fingre, polish.

Det er meget vigtigt, før du stopper bidende sine negle, bare holde styr på deres vane. Du skal vide, den mest sandsynlige situation, når du starter denne lektion. Viden vil ikke kun bidrage til at undgå kritiske situationer, men også for at gøre det muligt for præcis styring af sig selv. I første omgang kan det synes som en temmelig vanskelig opgave, men med tiden du bare glemme alt om at engang tygget negle. Også, når hænderne er tiltrukket af munden, er det nødvendigt at knibe mig selv. Dette vil gøre det muligt at udvikle en smerte refleks og krop selv opgive vaner.

For de fleste af den numeriske gruppe af mennesker, der bider negle, er børn. De gør dette ubevidst, og nogle gange eliminere vane kan kun fjerne årsagen. Oftest den egentlige årsag til dette fænomen kan være et problem i skolen, især med lærere og klassekammerater. Løsningen vil fjerne vane.

Fra uønskede klasser kan undværes stor lyst. Styrken af den menneskelige vilje kan gøre underværker. Ved at kombinere et stort ønske med en vis kraft, et positivt resultat vil blive, du er garanteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.