Selv-dyrkningMotivationer

Hvorfor alle bør holde en dagbog over 10 sundhedsmæssige fordele

Vi plejede at tro, at ønsket om at føre en dagbog iboende hos unge og folk kommer fra det XIX århundrede. Men denne fordom, hvilket forhindrer starte en ny nyttig vane. Blog som et tidsskrift af tanker og handlinger - en fremragende organisatorisk værktøj. Hertil kommer, dagligt at optage noget i dagbogen - godt for helbredet.

Lad os se, hvorfor.

Det hjælper dig med at tabe

Takket være magasinet produkter og måltider er meget lettere at følge en diæt. Afhængigt af metoden til vægttab, kan du registrere, hvad og hvornår du spiser, hvor meget, hvad de næringsstoffer, der er indeholdt i den mad, mængden af kalorier spist, en kostplan for hver ny dag eller hele ugen, nyttige opskrifter. Det er også muligt at optage parametrene for tal og nuværende vægt.

mindsker stress

Hvis du vil optage tanker, især angst og stress - dette som en mulighed for at tale. Kun bedre. Fordele Blog: mulighed for at læse det skrevne, at tage en sober kig på struktuirovannuyu oplysninger, analysere det rationelt.

Det forbedrer hukommelsen

begivenhederne i fortiden smøres Jo mere vi lever, jo mere i hukommelsen og tabt. Ændring også følelsen af tid: noget virker længere, noget tættere, noget forstyrrer helt andet. Blog hjælper alle de tanker sat i orden, og begivenheder - i den rigtige rækkefølge. Hertil kommer, at fiksering på papiret, hvad der skete forårsager vores hukommelse til at fungere bedre.

Det bidrager til at opretholde sunde personlige relationer

Jo ældre en person er, jo mere rationel det er (i de fleste tilfælde), tager det mere han personligt ansvar for deres ugerninger, men jo sværere er det at opretholde et personligt forhold. På papiret arbejde på simple problemer. Papir er mere ærlig end sindet, fordi det er lettere at identificere personer, der er dårligt for os, når vi tydeligt se, hvad årsagen førte til en bestemt undersøgelse.

Det øger selvværd

Måde at håndtere lavt selvværd, i virkeligheden, er enkel - at anerkende deres resultater markant. Men vores sind kan lide at lege med os, og manden er undertiden vanskeligt at komme ud af pit af følelsesmæssige selvkritik og selvpiskning. Men papiret, som det er blevet sagt ovenfor, ærlige, og tak til dagbogen kan du se alle deres sejre og vurdere dem fornuftigt. Skriv indlæg noget godt om sig selv hver dag, og du vil se, hvordan man virkelig begynder at tænke så meget om dig selv.

Gør du udføre handlinger på en regelmæssig basis

Med træningsdagbog vanskelige "at score" på en regelmæssig motion program og miss klasser. Regelmæssighed, ikke kun i uddannelse, men også i udførelsen af tidsskriftet styrker ånd og disciplin.

Øger mental klarhed

Fra den endeløse meditation lidt brug, når tanker er snoet og mister deres betydning, er det svært at fokusere på emnet overvejelser. Holde en dagbog med til at flytte alle de "baggrundsstøj" på papir, forlader hjernen til at tænke den eneste vigtige problem, der skal løses her og nu.

Den kan anvendes som en metode til meditation

Med hjælp fra meditation, folk fokusere på én ting, og afviser resten. Dagbog fungerer på samme måde og har en positiv effekt på mental sundhed også. For at forbedre resultaterne af skrive i en afslappet atmosfære, med en kop varm te, og, hvis det ønskes, aromaterapi.

Det sænker blodtrykket

Fordi journalisering reducerer stress og beroliger, kan denne aktivitet reducere højt blodtryk. Dr. James Penebaker hævder, at det også styrker immunforsvaret ved at øge T-lymfocytterne.

Styrker kommunikationsevner

Nogle mennesker er omgængelig af natur. De er kloge og ved, hvordan man formulere deres tanker. Men det er ikke givet til alle. Skriv i en dagbog hver dag, og efter et par måneder vil du begynde at blive udtrykt mere selvsikker, højt og tydeligt, som vil gavne ikke blot personlig, men også i arbejdsområdet af dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.