Selv-dyrkningMotivationer

Du har ikke leve: 9 hemmeligheder af centenarians

I løbet af de årtusinder, har folk forsøgt at finde ud af, hvad er hemmeligheden bag levetiden. Hvorfor er nogle indbyggere på vores planet lever ikke til pensionering, og nogle sige en stor 100-års jubilæum? Hvad er det - bare held og lykke eller der er stadig vigtige faktorer, som forlænger livet? Hver af os er født med det samme potentiale, og levetiden er forudbestemt af genetik?

Det er interessant, at folk i forskellige regioner kan prale af forskellig levetid. Forskere har beslaglagt på den geografiske clue og besluttede at analysere vaner de af vores jævnaldrende, der har lært at få aldersrelaterede sygdomme. Ældre mennesker i de fem regioner i verden, der er nævnt som "blå zoner", dele med os deres hemmeligheder. På trods af at alle disse områder er meget forskellige klimatiske forhold, på den ærværdige ældste fra forskellige steder der er mange ligheder. Du behøver ikke at løsrive sig fra et sted at bosætte sig et sted i Kina, i Italien eller i Kaukasus. Det er nok til at vide om disse hemmeligheder. Lad os tale om, hvordan man kan leve længe?

overvinde stress

Secrets of hundredårige er ikke skjult for offentligheden. Så på baggrund af tidligere undersøgelser, har forskerne identificeret nogle grundlæggende mønstre. Ingen af de ærværdige gamle mand ikke føler forkrøblet medlem af samfundet. De er aktive, fuld af styrke og energi. Hvordan har de formår at holde den kærlighed til livet? Beboere i "blå zoner" lært at håndtere stress effektivt. Du kan ikke helt undgå problemer, fordi de fleste af dem foregår ikke din skyld. Men du kan lære, hvordan man korrekt reagere på stress, er ikke bange for at se modgang i ansigtet. Være i stand til i tide at slippe af med overskydende spænding, eller denne tilstand suge dig ind i hvirvlen af negative begivenheder. Hvis du kan se, at dit liv flyder for hurtigt, bremse og nyde øjeblikket. Gør dette så ofte som muligt, og husk, at tiden til omkring en, der er i en fart.

Har et mål

Hver dag er fyldt med mening for centenarians. De har god grund til at komme ud af sengen. For ældre mennesker har brug for en følelse af selvværd, hvilket er grunden til de er aktivt på udkig efter en bred vifte af erhverv. Interesser, der glæde dig, hjælpe til at leve længere.

Spis mindre

De "blå områder" beboet af forskellige kulturer, men de har alle lignende spisevaner. Det vigtigste kulinariske regel af centenarians er en afvisning af overspisning. Vores helte er vant til at spise mad langsomt. De er godt klar over, at det signal, mætning til hjernen med en lille forsinkelse. Vi anbefaler, at man vedtager denne nyttige vane og opgive at spise på farten og spise gennemløb, fremprovokere et akut anfald af sult. Kassér de store plader, og allerede reducere deres del til middag.

En række af planteprodukter

En anden almindelig tendens i alle repræsentanter for de "blå zone" er ønsket om naturlige fødevarer. De fleste produkter i kosten har en lang levetid vegetabilsk oprindelse. Vi har ikke opfordre dig til helt at opgive at spise kød, fisk eller skaldyr. Bare diversificere deres menuer med grøntsager, frugter, nødder, kerner og frø.

Være et aktivt medlem af samfundet

Desværre, i mange udviklede europæiske og amerikanske lande, ældre mennesker ofte ender bor på plejehjem eller på plejehjem. På trods af kommunikationen med deres jævnaldrende, disse mennesker føler sig isoleret fra samfundet. For at leve i lang tid, du skal tage en anden vej. Prøv at holde interessen for sociale aktiviteter og føre livet for en eneboer.

Forblive tro mod idealerne om

En person kan være dybt fromme eller hellige tro på styrken i videnskaben. faktum er dog, at kun en tro på sin unikke mission er at hjælpe folk til at møde en anden ny dag.

Glem alt om overdreven alkoholindtagelse

Mange centenarians vil ikke afvise et glas rødvin ved et middagsselskab. Den næste del af alkohol er ikke i deres planer. Tag eksemplet med disse ærværdige ældste: drikker lidt eller afholde sig fra alkohol helt.

Movement - liv

Repræsentanter for de "blå zoner" er ikke vant til at sidde hjemme med længsel blik ud af vinduet. De stræber efter at en aktiv livsstil, uanset hvor mange år, de kan være. Du bør ikke tvinge dig selv til at gå til gymnastik, hvis du ikke ønsker. I stedet vælger en aktiv hobby for sjælen, og husk, at bevægelsen skal bringe glæde.

Bo tæt på deres kære

Centenarians har tendens til at holde kontakten med sine kære. en masse tid og bedsteforældre tilbringe med deres egne børnebørn og forsøge at besøge fjerne slægtninge. Deres hus er altid åbne døre for gæster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.