Hjem og familieKæledyr

Et år, levede en hund er 7 år i menneskers liv?

I en af de gamle reklamer skuespiller sagde sætningen: "Vores hund Danny 14 år, er det som om du eller jeg ville have været 98 år." Denne populære reklamer vil styrke den myte, at et kalenderår er lig med syv menneskelige års hund, men hun gjorde en bjørnetjeneste til Danny, ældet ham i årtier. Selv om denne myte og hjælper hunde-elskere bedre at forstå de faser af livet, hvorigennem deres husdyr, eksperter enige om, at systemet ikke er nøjagtig, især fra det øjeblik, hvor hunden når sit højdepunkt. Men hvad gør du? Sådan tælle alder af hunden, at præsentere ham som en mand? Det viser sig, at der er en løsning, og resultatet afhænger toppen af din hunds udvikling, samt på den størrelse og race.

hunds liv og udviklingen af toppen

Selv om det kan oversættes til menneskelige hunde år, kan processen ikke reduceres til en simpel multiplikation. Det faktum, at hunde fremme af livet ikke er lineær, og kan variere meget afhængigt af race og størrelse af dyret. For eksempel hunde udvikler sig meget hurtigt i det første år af sit liv, der vokser op i denne periode, omkring tyve gange hurtigere end mennesker. Så er hastigheden af udviklingen gradvist reduceret, som følge af at komme til relationen, er mere lig den menneskelige et år til syv hund.

Et mere præcist system

Hvis du har brug for et system, som man kunne tælle en alder af dit kæledyr til menneskelige år, er det nødvendigt at antage, at ved udgangen af det første år af livet for en hund er 15 mennesker år. For andet år af livet går yderligere 9 mænd, således at hunden er 24 menneskelige år, hvor det vil fejre sin anden fødselsdag. Så har du brug for at tilføje 4 til 6 menneskelige år for hvert år af en hunds liv, afhængigt af hundens størrelse. For små hunde et års værd af mennesket til at tage fire år til medium - fem, men for stor - i seks år.

Forskellen i mængden af hunde

Ved første øjekast, kan forskellen ikke synes for meget, men med tiden ophobes. I fem år i store racer fylder 36 år og anses for at være ældre. Den gennemsnitlige hund har endnu et år, og i denne alder, de fylder seks. Med hensyn til de små hunde, de anses for ældre først efter det syvende år af livet. Hvad med Danny fra reklamer? Dens størrelse var mellem mellemstore og store, og alderen - 14 år. Derfor var han 78-88 år, det vil sige, annoncer overvurderet sin alder på 10-20 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.