SundhedMedicin

Stræk mærker på bagsiden: at forstå årsagerne og forsøge at fjerne

Stræk mærker på huden - det grimme defekt, der opstår på grund af forskellige faktorer. Nogle mennesker forstyrre deres tilstedeværelse (for eksempel, når der er strækmærker på ryggen, forskellige hypokonder person, flov over at bære afslørende tøj), andre gør os tænke over sundhed, og for det tredje er det ikke interesseret. Artiklen blev skabt for dem, der ønsker at forstå årsagerne til fremkomsten af fine borozdochek og lære, hvordan du kan rette denne hud problem.

Hvornår og fra hvem der er denne defekt?

Strækmærker (striae) er ikke en sygdom. Undertiden de angiver hormonelle ændringer i den menneskelige krop, og måske kun i dette tilfælde, kan de betragtes som patologisk. Oftest opstår strækmærker på grund af overtrædelser af huden turgor (miste sin elasticitet), når dermis strækkes. Derfor er de kun i et par grupper af mennesker:

  • De første - gravide kvinder. Her er forudsætningerne for to faktorer: hormonelle ændringer og bogstavelig strækning af dermis på grund af den voksende fosteret. Oftest de forekommer i maven og brystet.
  • Den anden kategori - de personer eller skarpt indtastet eller drastisk tabe sig. De intense frister, ikke hver hud er klar til metamorfose. Derfor, i nogle af sine områder, hvor det er mekanisk beskadiget (normalt balder, lår og mave), der er strækmærker.
  • Tredje - drenge og piger. Under den intensive vækst af dermis har ikke tid til at "vokse", så strækmærker vises på bagsiden af en teenager, der for nylig havde været lav. Disse hudområder er ikke et tilstrækkeligt antal nødvendige stoffer, der skal frembringes i staten normale sunde dermis. Der er også spiller en stor rolle "hormonel revolution", som er særegen for ungdomsårene.

Hvad sker der med huden, når der er strækmærker?

For eksempel, når der er strækmærker på bagsiden, tyder to mulige årsager: enten på den stærke vækst, eller en accelereret vægtøgning. er klart Derfor er det, at huden bogstaveligt strækkes, beskadiget mekanisk. Og derefter kroppen begynder at "binde" de brudte dele af bindevævet, så længe striae lidt ligesom ar (hvidligt, ikke-pigmenteret). I første omgang dette væv er fyldt med blod kapillærer, og så perioden for forekomst af strækmærker ser rosenrødt, hvis ikke lilla-rød. Det afhænger af tætheden af dermis og den jord, hvor de blev dannet. Så stoffet er en naturlig ældningsproces: det mister sin elasticitet og dehydreret, kapillærer ophører med at fungere og dø. Som et resultat, rillerne bliver hvide, og endda solens stråler ikke få dem til at vende mørke på grund af manglende pigment i disse dele af huden.

Siden røde, lyserøde eller endda hvide strækmærker på ryggen, for eksempel, eller andre områder af kroppen meget få mennesker er tiltrukket af, så det næste logiske skridt overvejer problemet: hvordan du fjerner dem?

Forsvinde eller ikke forsvinde?

Dette er en af de få problemer, hvis løsning afhænger ikke af dets udseende faktor. Med omhyggelig opmærksomhed på de grunde, der førte til udseendet af strækmærker, kan du kun forsøge at forhindre deres yderligere spredning.

Læseren skal advares straks, at kampen med hvidlige borozdochkami ikke kan lykkes uden kirurgi på grund af alderdom og uigenkaldelige af processen: huden er allerede beskadiget, og der er intet du kan gøre ved det enten ved hjælp af masker, cremer, eller ved at ændre kosten.

Så, hvordan du fjerner strækmærker på huden?

  • Hvis du opdager deres udseende, og de er lyserøde i farven, ændre kost: spise mere protein, da det var han involveret i dannelsen af dermis.
  • Brug kosmetik med højt kollagen indhold (nødvendige for at smøre huden af hele, ikke kun de problemområder), eller blot fugtighedscreme. Dette bør ske regelmæssigt. I stedet for fløde, kan du bruge olie, fordi de indeholder A-vitamin, der er ansvarlig for hudens skønhed.
  • Du kan prøve at massere. Det er meget vigtigt i denne massage for ikke at strække huden og forsigtigt genopvarmning hænder.
  • En anden god mulighed - anvende scrubs. De bidrager til fornyelse af dermis, og det er muligt, at striae "tilbagetrækning".
  • Fra "tungt artilleri" mod bleget borozdochek (som allerede forældet) er der et værktøj, der dog lover ikke 100% resultat, men at gøre dem mindre synlige vil være i stand til præcist - en laser skræl.

Her er måder, du kan prøve at fjerne strækmærker på ryggen. Selvfølgelig betyder ingen metode ikke garantere deres fuldstændige forsvinden, men måske en kombination af disse metoder, der er bygget ind i systemet daglige hudpleje, vil være mere effektiv?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.