Mad og drikkevarerOpskrifter

Grillet kylling i ovnen

Hvis du beslutter at overraske din familie en lækker middag, eller købt en ny ovn, kan du tilberede kød overraskelse. For eksempel grillet kylling i ovnen at blive klar i et snuptag. Der er nogle grundlæggende opskrifter med vertilya, flaske eller sleeve til bagning.

Kylling grillet i ovnen (klassisk opskrift). Det er nødvendigt at tage en mellemstor kylling, omkring en halv kilo, rød peber, samt en særlig krydderi til at grille eller erstatte analoger - muskatnød, sort peber, oregano, hvidløg, løg, enebær. Også, lidt salt og vegetabilsk, solsikkeolie eller olivenolie.

I en skål, forvasket kylling brug rist krydderier, salt, vegetabilsk olie pour. Så kroppen trukket på vertil eller sætte på grillen risten. Ned ovnen anbefales at sætte protven vand, der ville løbe af fedt og saft på det. Kog brug for lidt mere end en time. Tjek parathed kyllingen, kan du bruge en kniv eller gaffel, gennemboret hende. Hvis kød skiller sig ud klar væske, så fadet er klar.

Kylling grillet i ovnen , kan fremstilles og anvendelse af en plastpose eller et hylster. Opskriften er lidt anderledes end den klassiske. Måltider Ingredienser: hel kylling, 500 ml yoghurt, løg, en halv citron, 4-5 fed hvidløg, sort peber, vegetabilsk olie, salt smag.

Pladen er nødvendigt at blande yoghurt, hakket løg, citronsaft, krydderier, vegetabilsk olie. Indhold hæld kyllingen og lægger den i tasken. Knyttede stramt på alle sider og begynder at ryste, uanset fuglen var i saucen hele vejen rundt. Når du har brug for at forlade kyllingen at marinere i 2-3 timer. Efter at trække det og sætte sig ned på vertil eller lægge ud på grillen.

Hvornår vil en kylling grill i ovnen, den vigtigste opmærksomhed er altid nittet til sauce eller marinade. Det afhænger af ham saftighed og smag af fuglen. For eksempel, sennep glasur. Til fremstilling vi har brug for: rå kylling vejer et halvt kilo, 4-5 fed hvidløg, laurbærblade, vegetabilsk olie, koriander, citronsaft, sennep, honning.

For marinaden, du har brug for at blande citronsaft, salt, peber, koriander, vegetabilsk olie, knust hvidløg. Spred fjerkrækrop fra alle sider og lad i 1,5-2 timer. Så spidsen af vinger og ben har brug for at vikle folien til ikke brændt. Sæt kyllingen på grillen og bage i grillen tilstand. Efter 40 minutter, træk, cool.

For at forberede glasuren får brug for en teskefuld sennep og honning. Coat slagtekroppen fra alle sider, og sende tilbage i ovnen i 20 minutter.

En anden opskrift med sennep marinade. Til fremstilling behovet kylling, salt, peber, løg, 200 ml eddike, 4 spsk sukker, 5 skeer tør sennep, koriander og dild. Ingredienser til marinaden kan formales i en foodprocessor eller blender. Efter at have taget et dybt fad og marinere kyllingen. Lad det stå i en halv time i køleskabet. Ovn brug varme til 200 grader og derefter sende til fuglen. Kogetid er 40-50 minutter.

I bunden af gryden, kan du lægge ud kartoflerne og bage det til en side parabol, er det samtidig mættet med fedt og skrevet smag.

Fyldte kylling grillet i ovnen hele

Der er opskrifter og fyldte med grillet kylling. Meget godt med fjerkrækød med svesker eller tørrede abrikoser. For at forberede tage en kylling, smør, en granatæble, svesker, tørrede abrikoser, uden kerner rosiner, løg, krydderier til at grille, salt, vegetabilsk olie.

Til fyldet: løg, tørret frugt. Slibe anvendelse af en foodprocessor eller mølle. Så lad det simre på en lille brand et par minutter. Tilsæt salt, peber og krydderurter. Uden kylling grill krydderier rub, salt. Vi fyldte og syet op kulinariske tråd. Vingerne og fødder omviklet med folie. Bages i grill-funktion i en time. Kura grill i ovnen er klar, så glem ikke at dekorere det med friske krydderurter. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.