SundhedKvinders sundhed

Graviditet hjælp sodavand - populære misforståelser

Selvfølgelig er traditionelle opskrifter i vid udstrækning baseret på folk visdom, livserfaring, men der er nogle opskrifter, der er, for at sige det mildt, ukorrekt. Engang, måske, de bliver taget alvorligt, men med udviklingen af videnskab, den universelle adgang til uddannelse, de har mistet deres magt. En af disse populære opskrifter er bestemmelsen af graviditet ved hjælp af soda. De mennesker siger, at hvis en kvinde er gravid, er det soda hældes i urinen bundfald. Zashipevshaya sodavand, indikerer fraværet af graviditeten. Selvfølgelig er denne populære metode er ikke uden yderligere tips og tricks: urin bør kun være om morgenen opsamles i en ren beholder, og mindst halvdelen af glasset. Især kyndige folkemusik healere sige, at morgenurin er de mindst lave niveauer af ph, hvilket sikrer en mere nøjagtig bestemmelse af graviditet ved hjælp af soda.

Polemikken omkring denne metode til bestemmelse graviditet utal. Nogen oprigtigt tror på sandheden i denne test. Og en person, der i kemi og biologi i skolen havde gode karakterer, hævder, at alt dette nonsens. I det store og en graviditetstest med sodavand er ikke skadeligt for helbredet, derfor på deres nysgerrighed kan holde det. Men du behøver ikke haste ind en børns butik for en klapvogn eller vugge, når pludselig din urin udfældes ud.

Så alt i vores liv er underlagt lovgivningen i kemi, og din krop - ikke undtagelsen. En konstatering af graviditet ved hjælp af soda - en simpel kemisk reaktion. Sodavand eller natriumhydrogencarbonat NaHCOg ved omsætning med syrer, f.eks er HCI, NaCl omdannes til et salt og kulsyre H₂CO₃, som igen nedbrydes til carbondioxid og vand CO₂ H₂O. Hver kvinde udføres analogt til kemisk reaktion, når slukket soda eddike eller citronsyre under æltning dej. Dvs. soda grater, hvis kombineret med en syre og udfældes ved omsætning med en base.

Fra skole biologi selvfølgelig vi alle, at urin er et produkt af vitale funktioner i vores krop. Urinproduktion uønskede stoffer, som er opløselige i vand. Det er klart, at disse stoffer ind i kroppen med mad.

Ironisk nok, pH-niveau, kendt for de fleste af reklamer sæbe og shampoo der og urin. Det er det niveau angiver, hvor sur eller alkalisk urin. Urin fra en rask person har en neutral eller svagt sur pH-niveau niveau, dvs. pH i området fra 4,5 til 8. En række forskellige årsager og faktorer kan ændre dette tal. En højere pH-niveau indikerer mere basisk urin, og en diskret derimod refererer til sur urin. Niveau urin pH afhænger af niveauet af pH i blodet, samt produkter, der føder mennesker. Selv kropstemperatur påvirker hastigheden og sundhed i urinvejene har en direkte indflydelse på det.

Hæve pH, og dermed gøre mere basisk urin kan forskellige frugter og grøntsager er til stede i den menneskelige kost. Diarré, gentagen opkastning, infektioner i urinvejene, Milkmana syndrom, Fanconi syndrom, nyresvigt, og mange andre faktorer kan også øge dette tal.

Protein animalske fødevarer, tranebær i store mængder, sult, diabetes, feber, og mange andre grunde er i stand til at sænke pH i urin og gøre det således mere sure. Bakterier, der kan være inficeret med urinvejene, er i stand til at ændre niveauet for både mindre og i en stor måde. Dette fænomen er almindeligt hos gravide kvinder, men graviditet i sig selv, mens pH i urin har ingen indflydelse. Det følger heraf, at sodavand under graviditet hos kvinder, der fører et andet liv, kan det give radikalt modsatte reaktioner, men ingen af dem angiver ikke graviditet.

Jeg håber, at de argumenter, der præsenteres i denne artikel har overbevist dig om, at fastlæggelsen af graviditet ved hjælp af sodavand har intet at gøre med graviditet. Det er meget sikrere og mere korrekt at købe særlige prøver på apoteket, som reagerer ikke på urin surhedsgrad og tilstedeværelsen af hCG i det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.