SundhedKvinders sundhed

Hedeture i overgangsalderen: hvad er det? Symptomer og behandling

Climax - en helt naturlig ældningsproces, som er forbundet med inhibering og forsvinden af den reproduktive funktion af det kvindelige reproduktive system. Desværre kan denne overgang være yderst ubehageligt. Derfor er mange er interesseret i spørgsmål om, hvorfor der er hedeture i overgangsalderen, det er. Kan jeg slippe af med det ubehag eller endda lidt reducere det?

Hedeture i overgangsalderen: hvad det er, og når de vises?

Såkaldte hedeture er en naturlig symptom på overgangsalderen og er ledsaget af en kortvarig stigning i kropstemperaturen og nogle andre ændringer. Nogle kvinder som anfald begynder flere år før overgangsalderen og undertiden fortsætte efter. Andre har messen køn tidevandet begynder samtidig med overgangsalderen og afsluttes efter de sidste ændringer i det reproduktive system.

Afhængigt af antallet og intensiteten af anfald overgangsalderen kan være lys (op til ti hedeture om dagen), moderat (10 til 20) eller alvorlige (mere end 20 episoder pr dag).

Hedeture i overgangsalderen: hvad det er, og hvad symptomerne er ledsaget?

Faktisk forveksles tidevandet med noget andet svært. I de fleste tilfælde er angrebene gentaget i morgen- og aftentimerne.

Før du starter tidevandet kvinder har tendens til at blive irritabel, opstår ofte en uforklarlig følelse af angst. Derefter kropstemperaturen stiger kraftigt, patienter klager over en følelse af intens varme. I dette tilfælde huden på ansigt, hals, bryst og arme rødmende, øget mængden af sved. Slutter angreb kuldegysninger. Oftest bølge varer omkring 2 - 3 i minutter.

Desværre er årsagerne til sådanne angreb ikke fuldt forstået. Alligevel kan det antages, at en bølge er hovedsagelig skyldes hormonelle forstyrrelser. Ophør af ovarie syntese af kønshormoner påvirker hypothalamus-hypofyse-systemet og påvirker hjernen arbejde, især på hans afdeling, som er ansvarlig for varmeregulering.

Hvad kunne udløse et kapløb?

Der er faktisk faktorer, hvis indvirkning på kroppen kan fremprovokere et angreb eller forstærke den. Først og fremmest er det nødvendigt at nævne stressende forhold. Rygning, alkohol og stoffer gør ikke kun mere intense hedeture, men også øge deres daglige mængde. Risikofaktorer omfatter også overophedning, for eksempel under et besøg i saunaen eller slappe af på stranden. Naturligvis den virkning på kroppen og forbruge mad, ifølge nogle undersøgelser, kan krydret fødevarer og krydderier fremskynde debut af højvande.

Hedeture i overgangsalderen: hvad det er, og hvordan man kan slippe af med dem?

Selvfølgelig, konstant feber, kulderystelser, irritabilitet, og sætter i en kvindes liv en masse besvær, hindrer relationer og sociale kontakter. Derfor er mange patienter gå til lægen med spørgsmål om, hvordan man behandler hedeture i overgangsalderen.

Selvfølgelig, i første omgang er at undgå de ovennævnte risikofaktorer, så prøv at grundigt ventilere det rum, hvor er, undgå varme og langvarig udsættelse for sollys, opgive dårlige vaner, følger den diæt, motion regelmæssigt og gå i den friske luft.

Af en specifik behandling ikke eksisterer, da angrebene er i sig selv. Ikke desto mindre, i de mest alvorlige tilfælde, læger ordinere hormonbehandlinger fra hedeture i overgangsalderen, som hjælper med til at udjævne de vigtigste symptomer. Sommetider patienter har brug for antidepressiva, E-vitamin, nogle homøopatiske midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.