Hjem og familieBørn

Sådan gør sit-ups et barn?

Forældre er meget vigtigt at afsætte tilstrækkelig tid til sundhed af barnet, herunder hans fysiske udvikling. For børn til at udvikle fysisk korrekt og holdt op med deres jævnaldrende, er det nødvendigt at vænne ham til nogle øvelser til aktiviteten, som efterfølgende kan blive en drivende faktor i udformningen af et barns passion for sporten, dens videre udvikling og forbedring. Børn 7 år giver forældre let. Som for sport i denne alder, er det meget nyttigt for børn at starte fysisk aktivitet på tidspunktet for hans liv. Eventuelt optage barnet i nogle afsnit. Du kan udføre rutinemæssige øvelser derhjemme.

De bedste hjem øvelser - squats

For en af disse øvelser omfatter squats. De udgør et stort potentiale for vækst og udvikling af barnet. Crouching, børn udvikler benene, er også ved at udvikle et spin. Sådan gør sit-ups? Så spørgsmålet er rejst af mange, der står over for denne type aktivitet for første gang.

ydeevne teknik

Lad os undersøge mere i detaljer, hvordan at gøre sit-ups.
Den første ting at gøre et barn - det er bare at komme op til udgangspositionen, hvor fødderne er skulder bredde fra hinanden eller lidt bredere. Barnet skal så langsomt, bøje knæene og holder din ryg lige mens, sidde ned. Det er vigtigt at holde ryggen lige, for at sikre den rigtige teknik for motion og undgå fremtidige skader. Eventuelt straks crouch igennem, lige til gulvet. Start små, lade barnet sidde ned på den halve amplitude. Over tid, øge det til barnet vant til den nye belastning. Hvis han ikke kan sidde ned, falder, mister balancen, du kan vedlægge noget under hans hæl. Således vil det være lettere at sidde ned uden at miste balancen.
Hænder under udførelsen kan fremsætte eller fjerne hovedet.

råd til forældre

Fortvivl ikke heller forældre, eller barnet, hvis det først virker det ikke. Kun jævnligt gør, kan du se resultatet. Det må forstå både forældre og børn. Det er ofte, når forældrene spørger sig selv om , hvordan man kan opdrage et barn glad, de får det svar, at barnet alt skulle vise sig, og så vil han være glad. Vænne deres børn til sporten, er det også nødvendigt at lære dem og for patienten, fordi tålmodighed - en af komponenterne i sportslig succes.

Endnu engang om fordelene ved squats

Efter at have undersøgt, hvordan man gør sit-ups, kan forældre udøve deres børn, for at give dem et grundlag for yderligere fysiske udvikling. Det er - en virkelig værdifuld øvelse, som giver mennesket ikke kun styrke, men også udholdenhed. Det er universel, velegnet til alle, herunder et barn på 7 år. At vide, hvordan man gør sit-ups, forældre har i deres arsenal er en ganske værdifuldt værktøj til at hjælpe med den fysiske forberedelse af udsigterne for udviklingen af sport og fremtiden for deres barn. Derfor er den information, der er blevet beskrevet ovenfor, er ikke at være helt unødvendigt for alle forældre. Efter alt, ligesom squats kan forberede dit barn til fremtiden fysisk stress, og bare bevare sit helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.