HjemlighedIndretning

Døre i interiøret. Hvordan vælger?

For dem, der kommer til at etablere en helt nye indvendige døre i det indre, har producenterne forberedt en masse overraskelser. Selvfølgelig behagelig. For eksempel kan ikke undlade at behage en række dørudformninger, måder deres udsmykning, valg af materialer og så videre.

Alle døre i det indre af forskellige åbningstider typer:

 1. Swing. Dør system består af en kasse, og ventilerne, som er monteret på hængsler eller fittings. Det åbnede kun frem eller tilbage. Ulempe - sådanne døre i det indre har brug for ekstra tildelte plads, hvor klapperne kan bevæge sig frit.
 2. Swinging. Design er fundamentalt ligner svingdøre. Den vigtigste forskel - dørbladet er åben i begge retninger.

 3. Sliding. Klapperne er fastgjort på styreskinnerne. For at åbne en dør, skal du skubbe det til side. Fordelen - sparer plads. Ulempen - manglen på muligheder for at sætte møblerne op mod væggen ved siden af en dør-system.
 4. Gormoshki-dør. Essensen af designet er de samme og glidende systemer: dørbladet glider over styreskinnen. Den vigtigste funktion - den usædvanlige struktur af bladet: Det kan foldes som en harmonika i pels.
 5. Tilt-glidende. Denne kombination af to design: swing og glidende. For at åbne en dør, træk den mod dig, så der er afsat.

Til fremstilling af døre bruge følgende typer materialer:

 1. Træ. Visuelt luksus, men det har nogle ulemper materiale. Så kan det passer perfekt ind i enhver indretning, kendetegnet ved dens miljøvenlighed, men på et sted, hvor fugtigheden hæves eller sænkes, sådanne døre er hævede eller udtørret.
 2. Plast. Den billigste, men ikke meget holdbart materiale. Disse døre ikke udsættes for fugt, men er sårbare over for ultraviolette stråler. Række muligheder for den ydre design - deres "hobby".
 3. Metal. Temmelig holdbart materiale, som er modstandsdygtigt selv for ridser og skår. Disse døre kan "introduceres" er ikke i ethvert interiør, i dette, måske, er deres største ulempe.
 4. Glas. Disse døre har en moderne strømlinet udseende, men ikke i alle interiører, de kan være til stede. Og det er ikke i udseende, men i deres mangel på styrke. Derfor, hvis der er børn i huset eller i rummet er høj risiko for mekaniske skader, er det bedst ikke at installere sådanne strukturer. En af deres vigtigste fordele - muligheden for at bruge en bred vifte af fremragende teknikker til dekoration.

Glasdøre i det indre - det er et smart og skønhed. Udformningen af glasdøre er noget anderledes end rammen. For eksempel i udførelsesformer svinge døren boks udelades og i andre fittings neraspashnyh anvendes (det går ned ind i flappen, og klemmer det).

Døre i interiøret, design af som omfatter glas, kan være dekoreret med følgende typer af teknikker til dekoration:

 • trykning;
 • farvede glas;
 • gravering;
 • sammensmeltning;
 • sandblæsning;
 • male pensler og maling;
 • påføring toning;
 • skabe et spejl effekt.

Som du forstår, kan døren i det indre være ikke kun funktionelt nyttigt, men hovedsagelig at omdanne hele design plads i almindelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.