FinanserForsikring

Hvor bedre at forsikre liv og helbred?

Intens livsrytme kræfter til at træffe foranstaltninger for at kompensere for følgerne af ulykker, trafikulykker og andre ulykker. Efter alt, de er skadelige for liv og helbred. Selvom mange situationer ikke kan undgås, men det kan give erstatning for skader. Er det muligt at forsikre dit liv? Denne service er almindeligt i dag.

Du kan forsikre liv i mange virksomheder. Gør politik ville skabe en stabil finansiel reserve, som på ethvert tidspunkt vil forbedre sundheden. Det er tilrådeligt at gælde for den reviderede virksomhed, der tilbyder favorable vilkår til deres kunder.

Værdien af liv og sygesikring

For at sikre liv og helbred er nødvendigt for at:

 • garantere et anstændigt liv støtte i forskellige situationer;
 • giver en chance for børn at studere i prestigefyldte uddannelsesinstitutioner;
 • tillid til fremtiden.

Forsikring er udstedt i en længere periode. politikker har normalt en løbetid på 3 til 5 år, men den maksimale - 20 år. Dokumentet er gyldigt døgnet rundt, så hjælp altid udføres. På forsikringsområdet Hvis du har brug for at kontakte virksomheden for at opnå erstatning.

Sådan at tegne forsikring?

Virksomheder tilbyder forskellige sikkerhedsmetoder: om økonomisk støtte i vanskelige situationer, i behandling eller til akkumulation. For at sikre liv og helbred, skal du vælge den rigtige virksomhed til at kontakte kontoret for at underskrive kontrakten. Dette kræver naturligvis investering. Men når den forsikrede begivenhed vil være en stor hjælp gengives.

Et eksempel kunne være et program finansieret af en større virksomhed "Ingosstrakh" er udstedt for livet. Fordelen ved denne politik anses for at være overførsel af en sum penge som en arv. Det viser sig, at man kan testamentere til deres pårørende meget mere, end det er nødvendigt for at give virksomheden. Penge vil være tilgængelige efter ulykken.

Hvad står der i politikken?

Dokumentet er udstedt af de almindeligt anerkendte regler. Den indeholder oplysninger om de parter, der har indgået aftalen. Der er registrerede rettigheder og forpligtelser for deltagere og betingelserne for samarbejdet. Sørg for at angive risici, for hvilke godtgørelse.

Kontrakten forsikring er udpeget periode, hvor en betaling af erstatning. Ikke mindre vigtigt er oplysninger om det beløb, der er lavet til en betaling.

Egenskaber

Hvis du forsikre dit liv, når beløbet er modtaget helt? Den største risiko er en afvigelse fra livet i kontrakten inden for den angivne periode. Du kan betale for inklusion i dokumentet element, der omfatter frigivelse af regelmæssige betalinger med handicap 1 eller 2 grupper. Så har du brug for at betale de gebyrer, og beløbet vil stadig blive opkrævet det fulde beløb.

Hvis du forsikre din liv, bliver det muligt at kompensere for genoprettelsen af dig selv og kære udgifter sundhed. Også den tjeneste giver dig mulighed for at spare et vist beløb, som vil gøre det muligt at opretholde et anstændigt liv. Vi skal bare vide, hvad det tager at behandle tjenesten.

typer af forsikringer

For at sikre livet for flere servicemuligheder kan tilbydes:

 1. Risky mulighed, hvor akkumuleringen ikke er tilladt inden for den angivne periode. Selskabet er forpligtet til at betale det beløb markeret i kontrakten, hvis en forsikret begivenhed indtræffer. Hvis det ikke vil være afslutningen af perioden for tjeneste, og kundernes konti ikke givet. Fordelene ved risiko varianter omfatte billige, som tillader ham at vælge de ansøgere med lave indkomster.
 2. Besparelser forsikring. Ifølge denne betalingsmåde forekommer i et fast beløb, selv om der ikke var nogen ulykke. Kontrakten er lavet til en bestemt periode.
 3. Akkumuleret udsigt. Politikken vil være gyldig på ubestemt tid. Resten af tjenesten er magen til den tidligere version. Men der er forskelle, for eksempel formueindkomst, - en stigning i forsikringssummen. Det indebærer udbetaling af midler, udbytte er - 3-5%.

Hvis udstedt tidsubestemt aftale, han har navnet på livet. Kompensation lagt slægtninge, der er modtagere. Men der er en ret til at opsige gyldigheden af det dokument til den angivne i kontrakten, og derefter udlæser summen med periodiserede indtægter. En sådan ordre er lavet af klienten.

ulykker

Den sædvanlige kontrakt af denne type, som udstedes i en kortere periode - 1 år, når man sammenligner med de ovennævnte tilfælde, hvor finansiel beskyttelse for 5 år eller mere.

For at sikre livet for en ulykke, kan være følgende muligheder beskyttelse:

 • fuld - døgnet, 7 dage om ugen rundt;
 • del - i en vis periode, for eksempel på tidspunktet for frigivelse.

Forsikringen leveres af en vis tid, er:

 • vedvarende - kontrakten kan underskrives igen;
 • konvertible - er der en mulighed for selv-skift betingelser;
 • med faldende belægning - et program designet til ældre mennesker, der ikke kan betale afdragene regelmæssigt.

former for kompensation

Hvis du forsikre livet for et barn eller en voksen, vil du være berettiget til erstatning. Deres størrelse afhænger af størrelsen af de skader:

 • Fuld betaling - død eller uarbejdsdygtighed.
 • 10-20% af de betalinger, der er angivet i kontrakten, - hvis skade eller midlertidig handicap.

Mængden af forsikringssummen er fastsat af klienten. Men det bør erindres, at ovennævnte anmodninger, jo mere kommer til at betale. Den mindste bidrag bestemmes i mængden af ikke mindre end $ 10 hver måned.

Nogle virksomheder tilbyder gunstige betingelser i tilfælde af vanskeligheder i den første fase - en forsinkelse, der kan vare fra flere dage til 2 måneder. Hvis du ikke kan foretage regelmæssige mængder, så kan vi stoppe kontrakten, efterfulgt af en genoptagelse i at forbedre den finansielle tilstand.

udgifter til

Hvor at forsikre livet, det afhænger af flere faktorer. Størrelsen af fastgørelsen påvirkes af:

 • alder af klienten;
 • sundhed;
 • typer af arbejde;
 • gulv.

Denne adskillelse skyldes det faktum, at den forventede levealder for kvinder end for mænd. Jo flere faktorer påvirker forsikringen tilfælde vil større være det beløb, som virksomheden skal betale. Sparekassen tilbyder sådanne tjenester. Forsikring et bedre liv efter prisfastsættelse tjenester. På web-steder, virksomheder har en regnemaskine, der vil lade dig vide mængden af online betalinger.

Fremgangsmåden ved fremsættelse de beløb

Penge vil blive foretaget, afhængigt af de betingelser, som organisationen ved underskrivelsen af politik. Betaling kan opkræves:

 • månedligt;
 • hvert år;
 • på kvartalsbasis;
 • på samme tid.

At kende værdien af liv og sygesikring, skal du kontakte selskabet. Det kan hjælpe til at beregne den online regnemaskine. Men præcis information kan fås ved henvendelse specialister. Det er nødvendigt at foretage rettidige betalinger uden at overtræde kontraktvilkår, ellers kan det føre til afvisning af betaling.

Hvordan at afgøre, om en person er forsikret?

Det er vigtigt at afgøre, hvor at forsikre liv og helbred. Dette bør være opmærksomme og pårørende. Men hvis en sådan tjeneste, bør du kigge efter politikken om indrammede ukendt efter døden. I det markeres alle de oplysninger.

Hvis dokumentet ikke er, så er du nødt til at lære om det i en stor forsikringsselskab. Der er en anden mulighed, kontrol - ved indrejsen i arv checken bærer en notar, der vil indsende en anmodning til virksomheden og give svaret. Kun hvis der er udstedt den politik, kan du håndtere spørgsmålet om erstatning.

Valget af firmaet

Hvor kan jeg forsikre liv og helbred? Virksomheder, der arbejder i denne retning, bliver det mere og mere. På dem kan du se og høre en række reklamer. Ved populære virksomheder omfatter:

 1. "Ingosstrakh".
 2. "Uralsib".
 3. "Rosgosstrakh".
 4. "SOGAZ".
 5. "RESO-Garanti".
 6. "Alpha forsikring".

Hvor bedre at forsikre liv og helbred afhænger af kundens ønsker. Det er vigtigt, at firmaet var pålidelige, fordi det påvirker, om udbetaling. Hvilket forsikringsselskab for at forsikre livet er at foretrække? Det er tilrådeligt at stole på betroede ratingbureauer.

Tab af politikken - hvad man skal gøre?

Hvis du mister forsikringstageren bør kontakte det selskab, der har udstedt dokumentet. Med et behov for at have et pas og sygesikringskort. Det er nødvendigt at skrive en ansøgning, hvor omstændighederne ved tabet af den politik angivet. Selv om der ikke er noget kort, anses det ikke for en årsag til svigt i at opnå et nyt dokument.

Hvis dokumentet er designet selskabsform, er det nødvendigt at kende nummeret på din forsikring i en territorial klinik. Du kan også kontakte Health Insurance Fund. Forberedelse involverer fodring udsagn, der beskriver situationen og kontrakten nummer. Så han mistede politik vil blive annulleret, og derefter udstedt et nyt.

inddrivelsesproceduren

For at få en ny politik, er du nødt til at gå gennem følgende trin:

 1. Vælg et forsikringsselskab.
 2. Vælg det program, vilkårene for som er fuldt egnede.
 3. Beregningen af værdien af dokumentet.
 4. Få en politik online eller i virksomheden.
 5. Betale gebyret.

Udførelse af dokumenter vil blive beskyttet mod store økonomiske tab, som kan være i tilfælde af ulykker.

Det tilbyder en sparekassen?

For mange af sparekassen programmer kræver lovpligtig forsikring. For eksempel gælder dette for realkreditlån og auto lån. Bare sørg for at forsikre den nødvendige ejendom og liv og sygeforsikring er en frivillig procedure. Alligevel personalet anbefales at bruge den til at beskytte dig selv og familien fra de risici.

Hvilke risici er inkluderet i forsikringspolicen ved registrering i sparekassen? Hvis kunden forsikre liv, er det nok til at gælde for enhver virksomhed, der leverer sådanne tjenester. Men spørgsmålet politik kan være, når de ansøger om et lån. Så forsikringen vil blive udformet i etableringen afdeling. Kontrakten sikrer liv og helbred for låntager, der giver gæld betalinger i vanskelige situationer. Risici omfatter invaliditet og død.

Handicap indebærer fremkomsten af sygdomme, ulykker, skader, vanskelige omstændigheder. Hver kunde kan vælge det program, der er egnet til dens parametre. Politikker "Besparelser Forsikring" har følgende betingelser:

 • Life, handicap - 1,99% pa;
 • Livet, sundhed, tab af job - 2,99;
 • Individuelle betingelser - 2,5%.

Person, der er nævnt i kontrakten, kan bank organisation eller borger. Hvis politikken er udstedt i banken, gælden når den forsikrede begivenhed er betalt i henhold til de fastlagte betingelser.

Tilbagebetaling af gæld forsikring

Forsikringsselskabet betaler låntagers gæld i fuld kun, hvis sygdom eller ulykke, hvis personen blev deaktiveret eller døde. Midlertidig handicap for en bestemt periode anses ikke grund til fuld betaling af gælden. Derefter sætte betalingen af en eller flere betalinger. Forsikringsselskabet tog forpligtelser låntager, er det nødvendigt at fremlægge dokumentation for forekomsten af den forsikrede begivenhed.

Ved ansøgning om et lån officer giver typisk ekstra forsikring. Hvis du ikke ønsker at købe en politik, behøver ikke at blive gennemført på overtalelse. Det er en frivillig procedure, så kunden skal beslutte. Men du kan købe en politik, og derefter give det op, og så de penge tilbage på kontoen.

Afslag på forsikring påkrævet ved lov. Hvis vi vender os mod virksomheden inden for 30 dage efter registrering af kontrakten, er det muligt at stole på overførsel af hele beløbet. Hvis der er gået mere end en måned, men ikke mere end seks måneder, og derefter tilbage til det halve. Efter 6 måneder beløbet vil være lille, og kan nægtes.

Hvis lånet er betalt, men forsikring er stadig gyldig, kan kunden modtage bidrag. Han har brug for at lave en ansøgning, hvor de malede detaljer i samspillet med pengeinstituttet og forsikringsselskabet. Ansøgningen skal vedlægges dokumentation for betaling af gælden.

Hvor mange af politikken?

Dokumentet dækker lånets løbetid. Men det kan give 1 år. Efter udløbet af dens gyldighed vil være en udvidelse til et komplet regnskab. Bidrag kan være opført i 2 formater:

 • Betal separat.
 • Inkluderet i lånet.

Politikken er ugyldig, hvis:

 • Klienten nægter det.
 • En forsikret begivenhed indtræffer.
 • Forsikringsselskabet må ikke indgå en aftale med en kunde, der har en bestemt sygdom.

Forsikring programmer er til gavn for banker, da virksomheder tager låntagernes forpligtelser. Men nogle gange, for eksempel, når at få et realkreditlån, er det nødvendigt at forsikre kunden liv. På forbrugerkredit nødvendigvis udføre politik. Men for realkreditlån, som gav i mange år, vil denne service kommer i handy.

Uden kreditforsikring er et menneske ønske. Nogle mennesker vælger denne tjeneste, at beskytte dig selv og familien fra en række forskellige situationer, mens andre mener, at de kan undvære det. Før du foretager den politik er det nødvendigt at læse vilkårene for samarbejdet med virksomheden, og først derefter lave en aftale.

Indhold forsikring kan være i enhver virksomhed. Før du gør dette, skal du sørge for dens pålidelighed. Først da vil de blive betalt erstatning for de væsentligste risici.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.