FinanserForsikring

Typer af bilforsikring

Rejser med bil er ikke kun en fornøjelse. Det er behageligt, effektiv, men også risikabelt. Selv hvis du er en lovlydig føreren, men ikke scorcher, er det altid et tilfældigt møde med en uerfaren eller rendende bilist. Betingelsen for veje, vejrforholdene også øge sandsynligheden for at komme ind i ulykker.

Drømmen om enhver ejer af køretøjet - det ville være i tilfælde af en nødsituation, uanset graden af skyld, omkostningerne antaget et forsikringsselskab. Kan de eksisterende typer af bilforsikringer dække skaden modtaget under køretøjets drift eller et uheld? Ak, ikke altid. Men uanset dette, alle bilejere er kunder hos forsikringsselskaber.

Den mest almindelige form for forsikring - ansvarsforsikringens, som har det første bogstav i forkortelsen indikerer engagement. Som sådan er det ikke bare dekret af 2003, men også det faktum, at uden det, som de siger, ikke går langt. Når køretøjet omregistrering, bilsynsvirksomhed, på et møde med færdselspolitiet - overalt har brug for denne forsikring. Taksterne er fastsat af regeringen og afhænger af mærke og bilen klassen, motorens effekt, køreoplevelse og andre faktorer. Det påvirker mængden af forsikring, og antallet af personer, som vil bruge bilen. Obligatorisk bilforsikring betyder, at den forsikrede chauffør, som har overtrådt reglerne og være ansvarlig for en ulykke, tager ansvar for de tab, som betaler forsikringsselskabet. Den maksimale betaling beløb - $ 400 tusind rubler .. Men meget ofte, når et større uheld eller en kollision mellem flere biler det er ikke nok. Det manglende beløb og gendanne din egen bil synderen skal betale selv. For at undgå denne situation, kan du ty til en anden type bilforsikring - DSAGO der tillader frivillig begrænsede muligheder for at udvide kernen, samt at reparere din bil.

Relativt nylig former for Bilforsikring tilføjet en anden mulighed - Hull. Denne type er mest tæt på drømmen om bilister - at købe en politik og til at sove. Summen af forsikringen virker markedsværdien af bilen. En sådan politik er ofte frivilligt blive ejere af nye og dyre biler, og tage en bil lån i banken skal købe det uden at mislykkes. Denne indstilling giver den forsikrede køretøj mod sådanne risici som tyveri og skader. Erhvervelsen af en sådan politik er ikke billigt, men det skal erindres, at biler ældre end 10 år er ikke omfattet af forsikringen.

Derfor slidte bilejere nødt til at bruge DSAGO eller bare skadevolders motorkøretøjsforsikring.

Forsikringen markedet er stadig meget ung og er under udvikling. Derfor er antallet af muligheder, der tilbydes, er lille. Ud over de anførte grundlæggende, er der andre typer af bilforsikring - "Grønt kort" forsikring passager- og godstransport, motorcykler.

Uanset hvilken type politik, der vælges, skal det forstås, at forsikringen - dette er en forretning. Jo flere kunder der udbetales i form af forsikringspræmien penge end mindre at foretage betalinger på forsikringssager, jo større overskud. Det korrekte valg af sidstnævnte afhænger af, om du vil dække dine udgifter, hvis det er nødvendigt. Det skal bemærkes, at uanset hvad slags Bilforsikring kan anvendes, deres regler er forskellige for forskellige virksomheder. Alle vilkår og betingelser, der er beskrevet i kontrakten, som ofte ikke kan læses omhyggeligt, og i virkeligheden er der kan findes en masse spørgsmål, der er bedst drøftes på forhånd for at undgå overraskelser senere. Det beroliger den eneste, der af forsikringsselskaber og deres kunder er ivrige efter at trafikulykker så små som muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.