Nyheder og SamfundPolitik

Hvad er liberalisme og hvad den er baseret

Liberalismen er en slags socio-politisk bevægelse, der udtrykker og fremmer frihed mennesket. Denne tilgang til at forstå den menneskelige natur givet fuldstændig frihed i valget og adfærd. Men ud over udsigt over menneskers liv og samfund, denne bevægelse havde sin indstilling på det økonomiske område. Lad os tage et nærmere kig på, hvad der er liberalisme.

Økonomi og politik

Liberalisme i økonomien antages ikke-indblanding af staten, fraværet af regulatoriske funktion. Repræsentanter for denne bevægelse mente, at staten udelukkende skal findes for at beskytte mennesker mod alle former for aggression og evne til at udvide menneskerettigheder og frihed. Liberalister fremmet frie initiativ, de har altid støttet freestyle konkurrence og åben handel mellem nationer. Privat virksomhed i deres repræsentation er en bastion for frihed og uafhængighed. Ifølge liberalister, åben og fri international handel bidraget til at reducere de politiske spændinger mellem de to lande, hvilket forhindrer militære konflikter. Alle forhåbninger og ønsker den enkelte, når der er fri konkurrence, lette handelen og landet som helhed. Det samme sker på internationalt plan. Hvis der er forhold, at alle mennesker lever på lige fod, med lige adgang til de samme ressourcer, frihandel er tilslutningspunktet, forener alle lande i verden til ét stort marked. Hvad er liberalisme? Det er først og fremmest den frihed, lighed og fulde udvikling af samfundet og økonomien. På det politiske, er denne bevægelse defineret som en reaktion som respons på et autoritært regime. Liberalister forsøgt at minimere den arvelige ret til at herske, for at skabe organer parlamentarisk regering, at øge antallet af mennesker, der ville have ret til at stemme og vælger, og selvfølgelig, at garantere fuld civil frihed.

XIX og XX århundrede - der er en forskel

Som svar på et spørgsmål om, hvad der er liberalisme, kan vi ikke sige, at i det XX århundrede ordet har fået flere nye værdi. Især det stærkt påvirket USA. De liberale i det XX århundrede i udvælgelsen af centrale og decentrale politiske system ville foretrække den første løsning, styret af det faktum, at på denne måde kan du gøre det meget mere nyttigt for de mennesker.
De liberale i det XIX århundrede ville støtte de lokale regeringer. Hertil kommer, at nye liberalister favorisere fuld vmeshatelstvo tilstand i regulering af økonomien. Som du kan se for dig selv i liberalismen er opstået kun større ændringer i århundredernes løb. Russisk liberalisme var ikke mindre kontroversiel. Den største omfang han modtog under regeringstid af Peter I, der fandt det vigtigt at fokusere på Vesteuropa. Hele pointen her er, at der for en hurtigere og mere effektiv udvikling af det russiske samfund og økonomien liberalister, der tilbydes til "kopi" de billeder og grundlaget for de europæiske ledere. Problemet er, at der som regel ikke tage hensyn til alle realiteterne i Rusland og mentalitet af den russiske personen på det tidspunkt. Hvad er liberalisme - frihed eller kontrol? I løbet af de XIX-XX århundreder, blev denne bevægelse opdelt i 2 dele: de gamle og nye liberalister. Den første fortaler frihed og ikke-indblanding af staten, mens sidstnævnte slået til lyd for fuldstændig kontrol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.