Mad og drikkevarerOpskrifter

Omelet med salat: Opskrifter med fotos og kaloriefattige indhold af måltider

Kog æg til morgenmad - en meget almindelig praksis. De kan være kogte (kogt "i posen", kogt) i form af stegt æg eller omeletter. Forstå simple husmødre. Forberedelse af sådanne retter hurtigt, hvilket er vigtigt, når du er i et travlt med at arbejde. Deres kost også kræver ikke megen tid. Og de er tilfredsstillende nok til at gøre det muligt at overleve indtil frokost, ikke sulten.

Men hvis du ønsker at behage dig selv og kære en ny skål af æg og har den fritid, bedre forberede nogle røræg med salat. De er et stort udvalg af arter. Du kan vælge, hvad der vil behage dig personligt, men æggene synes ikke at du helt så primitivt produkt.

velsmagende grundlag

Æg er af natur meget demokratisk. De blander med næsten alle andre ingredienser. Og for at få en lækker omelet, kan de tilføje næsten alt, men du kan ikke tilføje noget. Den franske kom op med denne parabol, gør det kun fra æg, og smeltet smør. Der er opskrifter, der omfatter mælk eller fløde. Foretaget en omelet og vand. Nogle kokke føje den til osten. Nogen slog æggene med alle de andre "satellit" næsten i skummet, og nogen mener det er naturligvis overflødig

Generelt hver har sine egne tricks og hemmeligheder i denne skål. Så hvis du kommer til at lave en omelet med salat, kan du bruge din favorit sæt af produkter, og kan ty til den metode, der anbefales af opskriften.

Hilsen fra broderlig Hviderusland

Meget velsmagende og forår-vitamin! I et sådant omelet med æg salat komponent skal tilføjes så meget som muligt, og det forbereder den måde du kan lide det, - ekstra ingredienser er påkrævet. Når omeletten er cool, skal det skæres i små tern. Kål (frisk, hvis det er muligt - så selv unge) hakke så tynd som muligt, tilsæt salt og mos, for at give saften. Gulerod gnider eller snit. Dens formodes at tage to gange mere end den kål, men mulighederne i henhold til dine præferencer. Røræg blandet med grøntsager. Salat klædt med mayonnaise og creme fraiche (der skal være ens). Denne kål salat med røræg og gulerødder er ikke meget nærende, men det er velsmagende og sundt.

ocean fantasi

Seafood er også meget godt kombineret med æg. Hvis omeletten at lave mad til én person, rejer vilje 200g mel - en ske, tre - ost (gnide), otte radiser, to spiseskefulde creme fraiche og mayonnaise, lidt fløde og 150 gram salat. Æg har brug for to, hvis de er store, og tre - hvis for lille.

I et sådant omelet med salat fundament er bedre at gøre som følger: kun toast med smør, æg og pisk ost, fløde og mel. Så "pandekage" vil være mere frodig, men tæt. Det er skåret i en salatskål med omelet rive bladene, tilsæt hakket rejer, grønne løg og radiser. Patroner blandet peber mayonnaise og fløde. Velsmagende og usædvanligt!

Uventet kombination: kylling og ananas

Du kan komme op med en række forskellige salater med røræg. Opskrifter allerede opfundet før os vise, at det er muligt at kombinere dem i en tilsyneladende inkongruent produkter. Og for det meste forsøgene lykkes! Så det er fantastisk smag vil bringe dig hønsesalat med ananas og røræg. 500 g kogte kylling udgør omkring fem ananas ringe, 100 g ost og to fed hvidløg. Omelet i dette tilfælde er det bedre at stege med mælk og vegetabilsk olie. Alle komponenter, bortset fra ost, skåret, og ost gnider. Hvis du tager det sidste er ikke i en solid præstation, men, siger, noget som ost, kan osten også skæres. Alt blandes i en dyb skål, mayonnaise og vandes til den klemte hvidløg. Tro mig, vil du gerne resultatet.

vaarsalat

Dåse majs bruges i mange retter. Må ikke undgå det, og salater med røræg; opskrifter på mange af dem omfatter denne ingrediens. Det er klart, at mangfoldigheden af sammensætningen er mulig ved hjælp af andre komponenter. For eksempel meget godt med majs salat og omelet, som omfatter stadig og sardiner (ved bank begge). For at fuldende følelsen stadig brug løg, mayonnaise og krydderurter efter eget valg (grønne løg og dild sikkert vil ikke være overflødig). En pære skal skæres i mindre og steges i vegetabilsk olie, fisk mask, alt sammen og smag til med mayonnaise.

ekstravagant recept

For ham er taget (i tillæg til den omelet), 4 tomater, 2 bulgarske (sød) peber, bedre mangefarvet, 2 avocadoer, Bank of dåse røde bønner og salat. Tomater og peberfrugter skåret. Avocado er opdelt i to halvdele for at få en knogle, renses og skæres, også. Syltede peberfrugter skåret i skiver, bønner skylles under vand og tilsat til skålen. Salat skæres. Som sauce tilsluttet olivenolie, peber, salt og kalk eller citronsaft. Klædt præforme time og lægges i blød i et køleskab. I løbet af denne tid stegt omelet af din mode. Den væsentligste betingelse - det skal være lille. Beregning af produkter til salat er fokuseret på 4 små omletika, men det er muligt, og en stor nedskæring i stykker. Mætte salat pakket ind i en omelet, i pandekager. Lækker og eksotisk!

Og kan selv komme op med en slags omelet med salat. Noget der ligner æggebaserede pandekager - du kan forbinde det med noget. Undtagen måske alle former for slik. Fisk, lever, kød, grøntsager et sortiment af nødder og endda en frugt - det hele kan bruges frit. En interessant løsning ville være en gastronomisk salat pakket ind i en omelet - og der er praktisk, og tjene pænt, og som altid lækker. Det vigtigste i denne proces - fyldet kan skære mere fint: Stadig omletik fra pandekage er meget anderledes og ru skæring "interne" kan gå i stykker. Ost og svampe kan føjes til næsten alle opskrifterne: de, som æg, i harmoni med næsten alle produkter.

Succesfulde forsøg!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.