Nyheder og SamfundBerømtheder

Adele Sergeenkova: biografi, personlige liv og interessante fakta

Senest russiske forretningsfolk, og ikke kun deres chokeret tragisk begivenhed: 16 marts, 2017 pludselig af hjertesvigt døde Oleg Anatolevich Zhuravsky, grundlæggeren af væddemål her i landet. Han var kun 48 år gammel. Han alene var bag væddemål virksomhed, løftede ham fra jorden, stansning deres vej vedholdenhed, udholdenhed og intelligens. Kontoret for accept af væddemål på spillet "The League væddemål" baseret Zhuravsky, vides ikke, undtagen til dem, der ikke ophidset. Men i dag er vi ikke taler om det, selvom Oleg var ganske interessant figur, og hans ældste datter Adele Sergeenkova, som er et populært Instagram-blogger, mor til fem børn, en succesfuld ung kvinde og simpelthen smukt. Af den måde, min far stod bag Sergeenkova 6 ægteskaber, og efter hans bortgang var fem mindreårige og unge kone.

Biografi Adele Sergeenkova

Adel blev født i byen Surgut 23. marts 1986. Hendes forældre, i henhold til den mest Sergeenkova ikke komme sammen, og næsten umiddelbart efter hendes fødsel skilt. Hun boede sammen med sin mor i Surgut, og hans far tog til Moskva. Med hendes mor, pigen levede meget lang, op til omkring 3,5 år, og så Zhuravsky kom til hende og tog med ham til hovedstaden. Selvfølgelig, alt dette skete med samtykke fra moderen, til at gå med sin far var en mulighed, og de fleste Adele Sergeenkova.

Om hans barndom, såvel som hans far, Adele taler utroligt varme og endda med nogen bæven. Zhuravsky hun elskede, og siger altid, at der er opnået sådanne højder i livet kun gennem ordentlig uddannelse og i nogle tilfælde endda den stive karakter af sin far. Han har altid været respekteret for hende. Hans udtalelse fra kvinder var over alt. Sergeenkova studeret på Moskva Universitet ISI.

Glad mor til fem børn

Adele Sergeenkova øjeblikket gift for anden gang. I hendes familie på fem børn, og de forsikringer af kvinden, de, sammen med sin mand planlægge fødslen af flere babyer. Parret er nu aktivt forbereder sig på den sjette graviditet. Hjem til en stor familie i Moskva, nemlig Zhulebino.

Anden mand Adeli Sergeenkovoy, forretningsmand Alexander, med hvem hendes skæbne havde det på business spørgsmål, der engang var en forretningspartner sin første mand. Ifølge de fleste Sergeenkova, hun ofte talte i telefon med sin mand til stede, selv om de ikke er bekendt med det. Disse var de officielle drøftelser udelukkende vedrører forretningsmæssige projekter. Mens pigen var kun 23 år (det var 2009), blev hun gift første gang, og hun havde allerede haft to små børn.

De unge blev gift i 2010, da Adele var 9 måneder gravid, afslutning af tidligere ægteskab. Første mand Adeli Sergeenkovoy kommunikere med deres børn og aktivt involveret i deres opvækst. På forsikringer Instagram-blogger tilfælde af skilsmisse i hendes familie, men selv efter at deres venskabelige forbindelser med de tidligere partnere gemmes altid. Et sådant princip levet op til sine forældre, en tilgang hun bruger.

Blogerstvo

Adele Sergeenkova - nok lyse personlighed, attraktiv kvinde. Det er involveret i dans, sport, sang, kan pænt holde på kameraet, meget velbygget forslag, og i deres positioner påvirke faktiske, brændende emner, såsom den rå fødevarer kost, vegetarisme, plastikkirurgi, nyttige opskrifter, mode tips og meget mere. For et par år siden, eller mere præcist, 4 år, Adele bevidst blev involveret blogerstvom, og til dato har akkumuleret omkring 150 tusind abonnenter, som er nøje overvåget for sit liv. I første omgang er det blogerskogo karrierer mange interesserede i spørgsmålet om, hvem der er manden Adeli Sergeenkovoy. Dette er ikke overraskende, da mange mener, at en smuk pige kan opnå noget kun gennem relationer og finansielle situation ægtefælle. Adele har vist noget andet. Den unge kvinde indrømmer, at hun kunne gå til et vist niveau, for at gøre en god start på de sociale netværk og video trailere til sin kanal.

Må ikke bare vegetar, men veganer

Som nævnt tidligere, Adele Sergeenkova ofte i deres indlæg taler om vegetarisme og rå fødevarer. Så er det ikke en simpel vegetar, der nægter at animalsk protein og bruger ikke sådan i mad, og den såkaldte veganer. En veganer - det er den person, der, ud over den bevidst manglende brug af kød, ikke købe sko, tilbehør og tøj lavet af naturlige materialer som læder.

Mode Side

Adele Sergeenkova fører til min blog sektion, der er afsat til stil og mode. En ung kvinde deles med abonnenter vil tanker og ideer om nuværende mode billedsprog. Den giver råd om, hvordan man omkostningseffektivt oprette en personlig garderobe til at være behagelig, smuk og praktisk. Og Sergeenkova gør det absolut diskret, konstant fokus på det faktum, at hver enkelt pige og efterligne en anden person bare ikke giver mening. Af den måde, Adele aldrig uhøflig, altid besvarer sagte og forsøger at retfærdiggøre den foreslåede måske, hvorfor det har næsten ingen negative kommentarer. Hun ignorerer det.

Kategori "Sundhed" og ordentlig ernæring

Nogle abonnenter er interesseret i hvor mange år Adelie Sergeenkova. Et sådant spørgsmål ikke tilfældig, fordi den unge kvinde har fem børn, hun besøgte mange steder i mit liv, har en velskabt, tonet figur og fantastisk udseende. Så Sergeenkova bare 31. Hun selv mener, at hendes god form afhænger af korrekt ernæring og sund livsstil. Adel involveret i sport og viser med stor glæde, og fortæller sine tilhængere om det. Det har udviklet en personlig træning og ernæring system. Adele Sergeenkova hævder, at sundhed afhænger af øvelsen. Kvinden nægtede alkohol til omkring 4 år siden, og tilskynder mange til at søge eufori af kærlighed og omsorg for deres kære. Den anden side vedrørende udseendet af smuk ung mor med mange børn - er plastikkirurgi. I øvrigt skal det siges, at selv før plast Adele Sergeenkova kiggede forbløffende.

Plast som assistent i kampen mod de mangler, og ikke kun

Populære blogger netværk "Instagram" har gentagne gange erkendt, at den opfattelse, plastikkirurgi hans livline. Hun mener, at hvis operationen vil hjælpe hende lang tid at være ung og attraktiv, og derefter bruge klinikkens ydelser til at forbedre udseendet Adele vil være konstant. Af natur på Sergeenkova store ører. Da hun var lille, var det drillet og kaldt navne (elefant Dumbo - en af de uskadelige øgenavne). Siden barndommen, hun udviklede en kompleks og Adele ville helt sikkert slippe af med det. En ung pige, hun først faldt under kirurgens kniv, men nåede ikke det forventede resultat. Nu hver skridt i en klinik eller skønhed Adel Sergeenkova tage videoer og dele dem på sociale netværk. Uden undtagelse, alle abonnenter på en stor mor kender hver enkelt af sin forvandling: reducere ørerne, brystforstørrelse og læbe. Den er åben for kritik, og med stor fornøjelse at svare på kommentarer og spørgsmål til hans reinkarnation. Det vigtigste tese, som er styret af den populære YouTube i deres svar - det er det, at plast Adele Sergeenkova var usikker på pigen selv, og nu forvandlet til en smuk kvinde, der ved sin værd.

Hemmeligheden af popularitet

Kvinde, for hvem livet er at se med interesse, omkring 150 tusind mennesker, sagde, at hemmeligheden bag succesen er oprigtighed. Ingen vil have tillid til en mand, der forsøger at bygge sig selv fra en anden person, der rent faktisk ikke er. Adele Sergeenkova overbevist om, at falske ingen trækker. I svært for sig selv levetiden, når der var hendes far, hun vil stadig komme i kontakt med dine abonnenter, gråd, tak for den støtte og afklarer situationen (far pludselig døde, og blev gennemført undersøgelse for at fastslå dødsårsagen). Abonnenter var blandt de første mennesker, der ved, hvad der virkelig skete. Det er af denne holdning er den unge kvinde elsket og værdsat i det virkelige liv og i cyberspace.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.