Nyheder og SamfundBerømtheder

Malena Mayakovskaya og hendes mand

Malena Mayakovskaya - lyse business kvinde, en populær blogger, ejer af en online butik, mor til to sønner og en succesfuld kvinde. Nu kan du ofte finde de berømte mennesker, der lykkes er næppe hæmningsløs. Malena Mayakovskaya refererer netop til dette. Og hvordan hun formår det hele passer sammen og være lige så vellykket, kan findes i denne artikel.

Malena Mayakovskaya - Biografi

Malena Mayakovskaya født i 1983 ind i en militær familie. Som barn drømte hun om at blive model eller bankfolk. Model arbejdede hun, som en atten-årig pige, men banken ikke fik. Uddannelse pige fik to gange. Første gang Malena Mayakovskaya uddannet fra Belgorod Institut for Kultur og Kunst, hvor hun modtog erhvervet som teater og film skuespiller. Den førende tv-programmer, hun har studeret på Højere nationale skole af tv. I filmen medvirkede Malena i fem film, for det meste i biroller. Med tv, tingene er mere produktive. Hun har deltaget i mere end et dusin succesfulde projekter. I dag er det overførsel af "New Morning". Den første kendte til pigen kom efter at have kørt en personlig blog. Først hun tjente fra reklamer, men nu er der ingen grund. Malena har en succesfuld online tøjleverandør.

Med sin mand

I modsætning til så mange kendte personligheder, der afsættes meget tid til forretningen og sociale liv, Malena Mayakovskaya tilbyder en virkelig harmonisk familie. Det er i status, hvor to børn. Mange undre: "Hvem er sådan Malena Mayakovskaya". Manden mener, at hun er den bedste af de kvinder og børn, hun elskede sin mor. Måske er det mest dyrebare ting i livet.

Ud over sit personlige liv, min mand og jeg deler en fælles virksomhed Maleny. Malena Mayakovskaya og hendes mand ikke kun samarbejder med succes, men også en stor tid sammen. Ifølge pigen, de ofte lave mad sammen. Forholdet til kære til Malena langt vigtigere end penge. Da manden spurgte sin kone, hvad hun vælger -Big indkomst og hans konstante fravær af huset eller den gennemsnitlige løn, og kommer hjem klokken seks, valgte hun trygt sidstnævnte. Hvorefter han erklærede, at de vil tjene penge sammen, og tid tabt vil ikke vende tilbage. Hvem er Malena Mayakovskaya? Forståelse, loyale og meget kærlig kone!

børn

Ifølge Malena, børn - det er plads. Alle weekend hun vil afsætte til dem alene. Malene rejst en meget disciplineret pige, der helt sikkert har lidt hun i hendes familie. Sons fra barndommen nødvendigvis gå i seng til tiden og rydde op for et spredte legetøj. Forældre er ubestridelige autoritet til drengene, som Malena finder et af sine vigtigste resultater som en mor. Da hun forsøger at sætte i sønner de kvaliteter, der senere i livet vil hjælpe dem med at blive succesfulde forretningsmænd og rigtige mænd.

På grund af det faktum, at pigen var hjemme omgivet af nogle mænd, lærte hun at forstå fodbold, hockey og andre mandlige erhverv. Jr., hendes søn engageret i en hockey skole. Malena - en rollemodel for sine sønner - der er i stand til at lytte, til at forstå, at tale om sport og samtidig resterende denne pige.

Forholdet til traditioner

Enhver rigtig familie har sine egne traditioner, der forener og gør det muligt at komme tættere på hinanden. Majakovskij familie er ingen undtagelse. For mange år siden Malena besluttet at oprette en særlig boks, som vil forme meddelelsen for julemanden. Så for de sidste mange år, nytårsaften hele familien samler kendt blogger og skriver skattede brev. Af den måde, alle skrevet to bogstaver. Den første indeholder ønskerne af generel karakter, den anden er kommercielle. Entreprenør alle ønskerne fra familien er Malena. Hun mener, at familiens tradition er meget rart og dyrt.

Præference i tøj

Kvindelighed fra hoved til spidsen af fingrene - det er Malena Mayakovskaya (biografi). Dens alder (34 år) med tillid bekræfter, at piger Malena har allerede vokset til en kvinde. Realisere dette, Mayakovskaya foretrækker de smukke ting, der gør hendes elegante billede. Boys' tøj til hende og alle de tabuer. Løbesko og træningsdragt, i en udtalelse fra en business kvinde, der kun er beregnet til sport.

Forside pige holder også hans foretrukne stil - ingen strakt T-shirts og sved bukser, kun kjoler, men feminint. Også Malena ikke bære jeans. Det siger ikke at bære dem - er en dårlig ting, bare en pige helt ubehageligt i denne kjole. Hvis Malena Mayakovsky blev født et par hundrede år siden, ville det helt sikkert gået til at studere på Institut for Noble Maidens. Nu pigen gør sit bedste for at fremme kvindelighed af masserne.

HLS-serebriti

Når Malin kaldet HLS-selebreti, hun vittigheder og begynder at benægte det. Ifølge hende, hun bare holdt den kvinde, der var i stand til at konstruere sin krop. Det faktum, at hendes måde inspirerer en masse - det er fantastisk, men at kalde en stjerne en pige finder det ikke nødvendigt. Malena i sin blog skrev en meget lyse og positive indlæg om sporten. Hendes ord var så gennemtrængende, at mange efter at have læst straks kørt til gymnastik.

Sport pige er engageret i en meget lang tid, men det er den mest aktive periode begyndte først for nylig. For to år siden var det interesseret i stavgang, pigen faldt i et fitnesscenter tur, så hun var heldig nok til at få deres egen kolonne på hjemmesiden "Dzhastbefit". På grund af den sidste skrøbelig blonde forelskede sig i boksning. Boksning, det kaster alle dine negative tanker og dårlige følelser. Efter træning bliver Malena Zen. Også, hun ikke glemmer styrketræning, cardio og cykling. Malena er klar til at udholde enhver atletiske øvelser, men kører - det var ikke hendes stærke side. På trods af, at hun hele tiden er udmattende selv på løbebåndet, i denne aktivitet, hun roligt hadede.

Oprettelse af en butik

Hans arbejde - det er hvad altid drømt om Malena Mayakovskaya. Da hun delte med sin mand denne idé, spurgte han hende til at bare tage penge for deres udgifter og ikke gider med butikken, fordi jeg troede, at min kone er hurtigt kede sig. Men Malena trygt sagt, at virksomheden for de penge er det ikke nødvendigt. RUSdesigners.ru blev et spørgsmål om hendes liv. En funktion af butikken er holdningen til sine kunder. Enhver pige her tjene som en dronning, uanset størrelsen af hendes køb. Således Malena forsøger at vise den smukke køn, at enhver kvinde er mere værd. Deres medarbejdere er konstant opfordret pigen luksuriøse kjoler. Hemmeligheden bag succes Malena Mayakovsky som en succesfuld virksomhed kvinde - en kærlighed til deres hold, deres produkt og deres kunder. Vi ønsker hende held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.