SundhedSyn

Kontaktlinser Ciba Vision Air Optix Aqua: anmeldelser

Så i dag er vi nødt til at forstå, hvad der udgør kontaktlinser Ciba Vision. Dette produkt er normalt ikke meget annonceret og kapret af læger. Kun han stadig holdt en forholdsvis høj position blandt de midler til vision korrektion. Lad os prøve at finde ud af, om at være opmærksom på dem. Måske en grund læger ikke annoncere kontaktlinser Ciba Vision? Eller er de virkelig så god som nogle købere er sikret?

dioptri

Den første ting du bør være opmærksom - det foreslåede udvalg af tilgængelige dioptrier for vision korrektion. Ikke alle fabrikanter fremstiller kontaktlinser, der kan hjælpe med langsynethed eller nærsynethed svær. Men vores nuværende goder påvirkes ikke.

Det faktum, at kontaktlinser Ciba Vision korrektion af synet, der spænder fra -8 til +6 dioptrier. Trin 0,25. Det betyder, at du nemt og enkelt kan være i stand til at opfange linser. Men i avancerede tilfælde Ciba Vision magtesløse. Hjælp eneste punkter. Heldigvis er disse tilfælde er ekstremt sjældne. Så kan vi sige, at kontaktlinser Ciba Vision er universelle. Hver kunde vil være i stand til at bruge dem til at rette deres vision. Og alt dette, ifølge producenten, uden skade for sundhed og komfort.

løfter

Hvad gør vi lover, når du køber dette produkt? Kontaktlinser Ciba Vision Air Optix Aqua - det er ikke noget som bløde linser hjælper rigtige vision. Dette faktum alene betyder, at øjnene vil blive behageligt. Efter alt, de "bløde" indstillinger virkelig mere praktisk end den forældede og ikke opfylder næsten stive linser.

Hertil kommer, for øjet, denne optik er næsten umærkelig. Dets tykkelse er ikke mere end 0,08 mm. Ja, der er linser, som om dem overhovedet, kan du glemme - med en tykkelse på 0,05 millimeter. Men denne mulighed er ganske god. Ubehagelige kontaktlinser Ciba Vision Air Optix Aqua kan forårsage på kun ekstremt følsomme øjne.

Også værd at overveje - det er bare optik til dagtimerne slid. Om natten, skal du være sikker på at tage dem af, og derefter anbragt i en særlig løsning til linserne. I tilfælde af manglende overholdelse af disse regler så mange købere, du bare kan "drive", linse under det øverste øjenlåg, hvor man kan få det vil være yderst vanskeligt. Nogle gange endda nødt til at gå til lægen for at få hjælp.

Producenten sikrer, at kontaktlinser Ciba Vision Focus Monthly Softcolors (andre muligheder "Ciba Vision") ikke forårsager allergier og er helt sikkert for øjnene. Praksis og feedback til at bekræfte dette. Undtagelser, selvfølgelig, forekomme, men de er meget sjældne.

sigt af brug

Vi må ikke glemme, at kontaktlinserne selv er af forskellige handlinger. Og det er kun den periode af deres drift. Kontaktlinser Ciba Vision Focus Monthly Softcolors anmeldelser (ligesom alle andre "Ciba Vision") er udarbejdet i denne henseende er meget god. Efter alt, producenten tilbyder et varieret under driften. Hver kunde kan vælge den relevante indstilling til ham.

De mest populære er endagslinser, samt beregnet for den måned, iført. Men den pris, de har ganske høj. Derudover kan du finde kontaktlinser Ciba Vision Dailies AquaComfort Plus i en uge 3, 6 og 12 måneders brug.

Plus, "Ciba Vision" er ikke kun linsen daglige slid. Du kan finde og orden som dag nat variationer. de er meget populære. Det faktum, at der er grunde. For nogle er det bare ubehageligt, nogen skubber prisen. Imidlertid er en sådan tilgang til vision korrektion finder sted. Så kan du roligt vælge, hvad du synes er den mest gavnlige og egnet til dig. Frihed og den næsten fuldstændige mangel på begrænsninger - det er det, der tiltrækker kunder til produktet.

iført tid

Dagtimerne slid linser spiller også en stor rolle i spørgsmålet om erstatning. De fleste producenter simpelthen vise, at deres produkt kan bæres ikke mere end 6-8 timer. Dette, da erfaringen har vist, er ikke meget bekvemt. Især hvis du arbejder meget og ikke se tiden. skifte linser på glassene i midt på dagen - lidt fjollet, er det ikke?

Derfor, før du køber "Ciba Vision", bør du vide, at du kan bære dem omkring 12 timer. Det er hele dagen. Undtagelser er kontaktlinser Ciba Vision Air Optix Night Day Aqua. Som du kan gætte, dette ur indstilling - noget, som millioner drømmer ochkarikov.

Men i tilfældet med dag-objektiver, som er blevet klart, er der ingen særlig begrænsning. Fjern dem inden jeg går i seng skal være. Eller tidligere, hvis følte ubehag. Men køberne hævder, at sådanne tilfælde er ekstremt sjældne. Det betyder, at slid kontaktlinser Ciba Vision Air Optix Aqua du kan for så længe som muligt. Og alt dette uden skade for sundheden. Kvaliteten af vision korrektion udøvede også en dårlig indflydelse vil ikke.

bekvemmelighed

Ciba Vision er en række forskellige reaktioner i forhold til deres bekvemmelighed. Ikke desto mindre er de fleste af dem positivt. Det er allergivenlige linser, der kan bæres hele dagen uden frygt for tilstanden af øjet. Så det betaler sig at være opmærksom på dem.

Men for særligt følsomme mennesker er ikke de bedste optik. Efter produkt tykkelse er 0,08 mm. I tilfælde af overfølsomhed af hornhinden, vil du føle noget ubehag, mens iført. Så vi er nødt til at kigge efter andre objektiver tyndere.

Men at indsætte og fjerne Ciba Vision er yderst belejligt. Efter alt, hvis diameter er ikke mere end 14,2 millimeter. Med sådanne optik er det ganske enkel og let at håndtere. Det bør sættes på objektivet, og du kan ikke undgå at bemærke, at du har noget i øjnene. "Ciba Vision" helt usynlig på hornhinden. Dette er et klart plus, glædeligt kunder.

udgifter til

Den prisseddel - en af de vigtigste faktorer, der kan skubbe købet. I dette tilfælde, kontaktlinser Ciba Vision har blandede anmeldelser i form af omkostninger. Nogle hævder, at den prisseddel er ikke så skræmmende. For månedslinse, for eksempel, kommer til at betale omkring 800 rubler, for de tre - 600-800. Og nogen, derimod, insisterer på, at prisen er for overdrevet.

Her kan alle bo i min udtalelse. Men som praksis viser, Ciba Vision - på ingen måde den billigste linse. Tværtimod, de har en gennemsnitlig værdi. Dag og nat versioner af virksomhedens pebret. Set i en uge vil koste omkring 1.500 rubler. Ikke rigtig tiltalende figurer. Især hvis du har til permanent vision korrektion.

konklusion

Som du kan se, kontaktlinser "Ciba Vision" har ganske blandede anmeldelser. Lægerne kan heller ikke give nogen specifikke oplysninger om dette produkt. Men ikke desto mindre, er det værd at være opmærksom på det, hvis dine øjne ikke er meget følsomme.

Generelt, før de køber Ciba Vision, bede om råd fra deres øjenlæge. Forklar hvorfor du har besluttet at bruge netop denne mulighed, optik, og så lægen vil sætte spørgsmålstegn ved mere i detaljer om produktionen. Mest sandsynligt, vil optometrist hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Hvis du ønsker at eksperimentere på egen hånd, kan i prøven købes Ciba Vision månedlige handling. De er ikke så dyre, så ked af købet, hvis linsen ikke passer dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.