SundhedSyn

Familie læge: hvordan man kan slippe af stye?

Hvis ordet "byg" have en forening med korn, der står i spidsen på banen, så er du bare glade mennesker! Det betyder, at du aldrig har haft til at skjule sine betændte øjenlåg under den mørke linser af solbriller og febrilsk søge efter måder og midler til at slippe af byg på øjet! Gud velsigne dig! Desværre, den heldige lille! For de fleste mennesker, "korn" i øjnene - en velkendt fænomen. I dag, for dem, der ofte lider af smertefulde bylder, vil jeg vise dig, hvordan du hurtigt kan slippe af stye. Årsagerne til betændelse

Byg - en purulent betændelse, der opstår i hårsækken øjenvipper (eller talgkirtler). Grunden til, at - sygdomsfremkaldende mikrobe stafilokkok. Mange mennesker tror, at byg - er resultatet af en kold krop. Kammerater, det er ikke så! I intet tilfælde er betændelse skyldes ikke hypotermi. Dens forårsager andre:

 • Infektion resultater fra kontakt af øjnene med snavsede hænder;
 • hvis hit mote og blev ikke fjernet i tide for øjet;
 • forkert hygiejne;
 • brugen af en andens på dit ansigt makeup;
 • mangel på vitaminer A, C og B;
 • et svækket immunsystem.

Hvordan at slippe af stye?

 1. Hvis du er en pige, at den første ting, der skal gøres på et tidligt tidspunkt, forekomsten af byg, så det er tid til at glemme alt om kosmetik! Desuden skal du ikke forsøge at rive de ømme med et århundrede!
 2. Du kan brænde betændelse i vodka eller anden alkoholisk opløsning.
 3. Nå det hjælper opvarmning tør varme! Kog et æg, pak det med et håndklæde og gælder for kortvarigt det angrebne øje. Husk, er opvarmning sker er en tør varme! Husk, at dette vil medføre, at din sår hurtigt moden og burst!
 4. Om natten, skal du bruge salve til stye. Her stor hjælp "Chloramphenicol", "Tsipromed" og, selvfølgelig, tetracyclin salve.
 5. Hvis infektionen er i øjet jævnligt giver dig ro i sindet, så er det tid til at tage antibiotika. Anyway narkotika betydeligt fremskynde helingsprocessen af byg. Brug øjendråber indeholdende antibiotika (fx "sulfacetamid", penicillin opløsning). Fremragende pasform og salver, den førnævnte I: tetracyclin og eritromitsinovaya.

Hvordan at slippe af byg på øjet ved hjælp af folkemusik retsmidler?

Bare ikke nødt til at følge den bedstemors ord og spytte i øjet af patienter - det på ingen måde bidrager til hurtig heling af betændelse i øjenlåget. Vi bruger naturlægemidler decoctions og løsninger. Det faktum, at de i høj grad fremskynde dannelsen af en byld, hans modning og ælde, samt lindre den frygtelige smerter. Så her er et par tips om, hvordan man kan slippe af byg på øjet hurtigt og billigt.

 1. En afkog af calendula. Forberede et afkog af tørrede blomster. For at gøre dette, skal du hælde kogende vand fra et glas, hvorefter der afkøles og tillade væsken at indgyde omkring en halv time. Skyl øjnene med forberedt bouillon, fugte gaze og gøre gadgets.
 2. Aloe juice. Squeeze af stilken aloe juice og kogt fortyndes med vand (forhold 1 til 10). Gøre komprimerer fra den resulterende opløsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.