HobbyHåndarbejde

Strik smukke hækle grydelapper: ordningen og beskrivelse

En god værtinde i køkkenet alt er smukt. Men hvor ofte ødelægger billedet af den gamle brændte klude, som er til at tage varme retter. Men det er ikke kun æstetisk tiltalende, men også ubehageligt og farligt - du kan nemt brænde fingrene. Men hvis du ved, hvilken hånd til at holde værktøjer til strikning, kan du overveje dette problem løst. Selv resterne af garn og tråd af skæv gamle strik er også velegnet til at forbinde tack krog. Strikning ordning kan være af varierende kompleksitet - fra dem, der tager væk fra dig en halv time til næsten kunstværker. Men vær forberedt på det faktum, at resultatet af dit arbejde husstande uheld kan svide eller smurt med mad.

Simpel tack krog. Kørsel for begyndere

Dette projekt vil kræve et minimum af tid og færdigheder ved strikkere og nytilkomne vil hjælpe finpudse de færdigheder af dannelsen af en glat stof trim.

Tack har en kvadratisk form, arbejdet begynder med centret. Lukbar hængsel 4 i en cirkel, en løftestrop og begynde mønster: fm og uden kolonne 2 luft løkke. I efterfølgende rækker mellem stolperne er 1 løkke, blot tilføje de to hjørner, uden fm. Og så videre, indtil den kurs vil ikke være den rigtige størrelse. En glædelig terry kant opnås kun ved at øge antallet af masker: strik ikke én, men fire.

Eksperimentere med farver, hvis du ønsker at gøre hovedparten af den stribede tack. En interessant virkning vil være Melange Garn - glatte farveovergange fordel at modregne monokromatisk frynser.

Glædelig geometri

Med et klassisk design "Bedstemors Square" også fået den oprindelige kurs hæklede. Mønsterdiagrammer er meget enkel: ringen sløjfer af 4, 3, løftestropper, men som en del af mønsteret 2 og 3 af søjlen med nakida og et loop derimellem. For at få glatte vinkler, tilsættes 2 sløjfer. Stængerne er anbragt i et skakbrætmønster. I en meget interessant virkning kan opnås ved forskellige farver garn. Lys og usædvanlige ser disse firkanter med rækker i regnbuens farver.

Volumen blomst

Baseret på mønster af "mormors box" der er mange nye, der vil gøre fremragende tack krog. Ordninger kan starte som fra midten af pladsen, og fra hjørnet, men også mulighed for at omgive en blomst i midten.

Rækkerne af arbejdet udføres på følgende måde:

gul

1. Kernen af blomsten: ring - 4 luft løkke.

2. 1 løftestrop 8 buer af masker og uden nakida kolonner.

hvid

3. Gør daisy kronblade: ved hver bue er strikket 3 luft loop, tre- søjlen med to fm og igen 3 sløjfer.

grøn

4. Grundlaget for bladene er aflange buer af 4 løkker, som vil blive bestemt for de hvide kronblade. Som et resultat, vil blomsten stige og blive tre-dimensionelle.

5. Introduktion på grundlag af den sædvanlige "min bedstemors firkantet." Næste - trådfarven er vilkårlig.

Bemærk: det punkt i ordningen er ikke luft sløjfer, det er blot et legende steder at vedhæfte følgende elementer.

Tutti-frutti

Funny frugt dvæle i dit køkken, hvis du ved, hvordan man strikker i en cirkel. Hvis ikke - så er dette en god undskyldning for at lære og derefter bruge din nye færdigheder, når strikke huer, servietter, kurve og endda puder. At vyvyazat pæn tack krog ordning bør beregnes på grundlag af visse regler. Så stoffet ikke vil møde en kegle form og vil ikke dikkedarer.

Når der strikkes med søjler nakida altid starter med 6 sting i forreste række laver 12 Art. s / n, mentalt opdele dem i 12 kiler og hvert følgende serie af løkker tilføje en kile. Ikke for at få en regulær sekskant, kvoter har brug for lidt bevægelse i forhold til hinanden. Antallet af loops er ikke påvirket, men det viser sig selv en flad cirkel. Hvis man strikker kolonner uden fm, vi fortsætter på samme måde, men startende med 6 søjler og gøre tilføjelsen i hver sjette af en cirkel.

runde tack

Vi fortsætter med at udvikle temaet strikke i en cirkel. At arbejde handy lille rester af multifarvet garn med dem vil skabe en smuk hæklede grydelapper. Ordningen er ganske enkel, når der arbejdes med tykt garn projekt kan gøres på en halv time.

Højdepunktet i den første variant af to-farve tack er en række "melange" af garn, der opnås ved at kombinere den ene streng af hver farve. rækkerne af arbejdet udføres på følgende måde:

 1. Circle of 4 sting farve A.
 2. 11 kolonner med fm.
 3. I hver sløjfe af 2. række af sager på to søjler med sc farvet tråd.
 4. Samt tallet 3, men farven B. I alt 44 kolonne.
 5. Omsurrede kanten af tack et farvemønster "skaller": strik fem kolonner med fm i en løkke, en mangler, uden sc kolonne, andet spring og gentag fem kolonner.

køkken Shooting Stars

Meget imponerende og ser beskøjt (krog), "stjerne". Ordningen, derimod, viser, at alle strålende - let, og hvis du er fortrolig med grundlæggende strikketeknikker, dette arbejde, du under tvang. disse farverige grydelapper gør, så ser det ud til Oftest, at bandet behændigt sammenflettede.

Nå, afsløre hemmeligheden bag de "stjerner":

 1. Lukker cirklen i 8 sting.
 2. Vi gør en flad cirkel, som er centrum for en "stjerne". Dette eksempel bruger stave med nakida (18 stk.), Men der er variationer kredsløb hvor stænger skal bruges uden sc.
 3. Nu gør vi en meget aflange buer, der vil danne grundlag for kronblade: 1 løftestrop 23 luft loop kolonne uden fm - alt sammen i en løkke. Vi springer løkken og gentag cirklen. Det viser 9 kronblade.
 4. Omsnøringsbånd sløjfer kolonner uden fm.
 5. Derefter kan du bruge en anden farve. Vi fortsætter med at fastgøre barer, uden sc kronblade, at foretage de nødvendige tilføjelser: på de to kolonner på spidsen af hvert kronblad. Så strik 6 p.
 6. Nu er den mest interessante etape. Smukt lagt kronblade og begynde at fastgøre kanten tack kolonner uden fm. På toppen af buketter do pico (mellem to luft kolonne 3 loops). Det er nødvendigt, at internettet eller wrap af omsnøring. Du kan lave en løkke til at hænge og - dette er en pico, men ikke af 3 og 20 sløjfer.

Og så er det denne elegante "stjerne". Du kan øge antallet af rækker af binding, så tack vises som en cirkel omgiver midten.

Luksus solsikker

Dette muntre blomster vil pynte ethvert køkken. Mange mestre strikke solsikker-klæbende krog kredsløb kan således være forskellige - fra simple cirkler af sort eller brun garn, bandaged rundt om cirklen gul "skaller" til indviklede, som denne.

Men i virkeligheden, hvis man ser nøje på beskrivelsen af den tidligere tack, denne blomst til dig vil blot gentage. Har de samme trin - en flad cirkel, men fra søjlerne med to fm i mængden af 11 stykker og strik kronblade ikke 9 og 12. binder op 3 rækker kolonner, uden fm og fortsætte med at arbejde i cirkler på kortet, foretage de nødvendige tilføjelser.

Et vigtigt tip

Glem ikke, at grydelap - er først og fremmest en funktionel element. Garn af bomuld i et par tilføjelser er ideel til at binde tack krog. Ordninger af mønstre, hvor et minimum af huller, vil skabe et produkt, der vil pålideligt beskytte dine hænder. Men det betyder ikke, at vi skal opgive den smukke gennembrudt tack. Hvis mønsteret af en masse huller, skal du sørge for double-layer-versionen. Sy en offentlig en cirkel, hæklede eller foring af fleece og bomuld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.