SkønhedKosmetik

Bedste highlighter: anmeldelser

Harmonisk matchede makeup kan forvandle ansigtet og slette tegn på træthed på det. Hver søjle i dette tilfælde er af stor betydning, hvilket er grunden til, at gøre plads til en virkelig levende og komplet, skal du have i dit arsenal den bedste highlighter. Det understreger de nødvendige oplysninger og gør huden virkelig smukke.

beskrivelse

Giv huden en slank, velplejet og hvilede udseende er i stand til sikkert kun det bedste overstregningstusch. Dette værktøj er et kosmetisk produkt, der er specielt designet til at fremhæve bestemte områder af ansigtet. Han lægger ikke skjul fejl, men de korrekte accenter, kan med held aflede opmærksomheden fra dem. Denne egenskab af produktet i lang tid og med stor succes anvendes i praksis make-up artister. Det fjerner unaturlig glat mat tonal ramme og harmonisk spreder lyset over overfladen af ansigtet. Påfør produktet i slutningen af makeup på alle udsatte område - kindben, inderste hjørne af øjet, midt på overlæben, bagsiden af næsen, den centrale del af panden og under øjenbrynene.

skæbne

At vælge den bedste highlighter til ansigt, bør du overveje alle dets kvalitet, hvilket vil bidrage til at anvende et kosmetisk produkt korrekt, og for at få det perfekte resultat i den sidste ende:

  • Værktøjet er ikke designet til at skjule fejl i øvrigt anvendes korrekt, kan det væsentligt at understrege dem. Hovedformålet med overstregningstusch - er at skabe smukt definerede konturer og fremhæver vigtige detaljer i makeup.
  • Når hudproblemer dens anvendelse er tilladt, men først nødt til nøje at overveje alle de fejl på dit ansigt ved hjælp af korrektion og en god tone betyder.
  • Selv den bedste kosmetiske produkt i denne serie ikke dekorere sit besidderen, hvis huden i ansigt, hals og décolleté bliver omhyggeligt på forhånd renset og fugtet.

Før du køber skal du beslutte på hvilket område jeg ønsker at understrege, vil dette afhænge af valget af den ønskede nuance.

Naturlighed i billedet

Dette aspekt er afgørende, som den bedste highlighter korrekt skal identificere og understrege værdighed af hver del af ansigtet.

  • Fersken varm tone er godt for huden med oliven og gul nuance.
  • Golden og bronze egnet mørk pige.
  • Champagne og sølv skygge er ideel til fair flået skønheder.
  • Lilac og blålig suited elskere ofte rødme.
  • Med lyserød og hvide farver er bedst at placere accenter i området omkring øjnene.

Stylister rådgive: når du vælger altid stole på naturlig harmoni og maksimal hudtoner og midlerne. Ideelt set, hvis den overstregningstusch vil være lysere på en eller to toner, ellers bliver helt meningsløst dets anvendelse.

Hvilken bedre highlighter?

På villighed til at være opmærksom på sig selv og graden af piger i mod, det afhænger helt af valget af produktet. Det kan være cremet, kompakt, sprødt, flydende, pink, guld, blå, bronze, og endda multi-farvet. Korrekt valgt afhjælpe kan hjælpe lysne meget mørke områder af ansigtet og skjule grimme under øjet kredse. Ikke at forveksle i denne sag, overveje om hver enkelt overstregningstusch anmeldelser. Hvad bedre, mere praktisk, mere praktisk i alle henseender, har vi længe fundet stylister og ser damerne modetrends.

NARS

Dette produkt er især godt lide kærester nyudovyh nuancer i makeup. Dens særlige kendetegn føle blødhed og nem påføring. Producent pakket det i afviklingen af et rør af læbestift type. Piger siger det nice let glød, så sikkert at anvende de sidste hånd på huden, har de ikke klare grænser, men kun give en lille skinne ønsket person på udvalgte steder.

bobbi Brown

Fabrikant er her mosaik af forskellige farver, som hver især varierer alt efter dens farvetemperatur og dybden af tone. Periodisk han behager fashionistas frigivelse af et begrænset oplag overstregningstusch. For mange er det den bedste af flere grunde. Én reticulation kan erstatte flere af disse kosmetiske produkter, kan det bruges til forskellige zoner, har god effekt af udstråling og er meget økonomisk. Separat understrege den største fordel ved dette produkt - evnen til at skabe den perfekte person i dit foto er ikke værre end i Photoshop. Fås i koral, pink og gyldenbrun variant.

fordel

Af væske er sandsynligvis den bedste highlighter, anmeldelser, som er meget positivt. Han er i stor efterspørgsel i hele verden og kommer i original emballage, ligner en flaske med neglelak. Han er den mest tætte, og derfor økonomisk. Denne boble, selv med hyppig brug er nok til et år, måske mere. For en blød glød effekt, der skal anvendes enkelt lys strøg i det valgte område, pigerne siger. Betyder en meget tæt og ellers føre til for lyst glans.

Becca

Perfekt moderigtige kvinde med sne-hvid hud. Af alle fordelene ved dette produkt piger understrege den lethed ansøgningen, den fine blødhed og udstråling større effektivitet. Denne kosmetisk gør ingen lyse resonans billede, og giver en person naturligt sundt udseende, hvilket understreger dens ejer ømhed og fusionere med den generelle hudfarve. Mange mennesker kalder produktet en bestseller og kommer ikke til at ændre det til en anden.

MAC

En sand leder, og ved de fleste konti, er virkelig den bedste highlighter. Det er positioneret som en blød, naturlig og megaekonomichny grund af sin tørre presset tekstur. Mange siger, at det har erhvervet på råd fra venner, og ved første øjekast forekom det dem også hvid, men efter den første brug af udtalelsen ændret sig drastisk. Faktisk betyder dette blandede flere farver - guld, pink, blå - generelt giver en fantastisk resultat.

NYX

Produkterne af dette mærke meget til ens sjæl, de er af god kvalitet og fremragende modstandsdygtighed. Det bedste ved dette værktøj indehavere af tør hud reagerer. De satte ham lige bag cremer, omhyggeligt skygge. Highlighter falder blidt, uden at forårsage en stærk glød og gør huden tone mere sundt og naturligt. Af de vigtigste fordele ved pigens udgivelse det praktisk emballage, lave omkostninger (kun en tusind rubler) og økonomisk at bruge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.