SkønhedKosmetik

Kvinders parfume "Mandarin Duck": beskrivelse af varianter, anmeldelser

En kvinde altid en tendens til at se perfekt: unikke stil, manicure, make-up. Men selv den mest levende, vil billedet ikke være komplet, medmindre der er en vigtig advarsel - parfume. Lugten af parfume kan fortælle en masse om sin ejer, og i dag vi fortælle dig om den vifte af Mandarina Duck parfume ( "Tangerine ænder").

Hvad er dette mærke?

Denne italienske selskab blev grundlagt i 1977, dets grundlæggere var venner Paolo Trento og Pietro Mannato. Disse mænd havde været venner i mange år, og resultatet af deres kreative forening blev et brand, der skulle bringe glæde. Symbol og ansigt af virksomheden er blevet valgt mandarin ænder. Fuglen valgte ikke bare betragtes i den østlige mytologi, at det bringer held og succes, symboliserer loyalitet. Dette and, vælge en kammerat, er det stadig tro mod det hele livet, og associerede virksomheder på baggrund af denne viden, besluttede vi at gøre det hans ansigt, der mener, at det vil bringe dem succes i erhvervslivet. Hver etiket har et fast billede af farverige ænder, siger selskabet på sin dedikation til forbrugerne, kvaliteten af uforanderlighed.

Mandarina Duck oprindeligt beskæftiget kun i produktionen af tilbehør, tasker, syning tøj. Men i 2004 besluttede han at udvide sine aktiviteter og har underskrevet en kontrakt med den berømte parfume selskab. Samarbejdet har udviklet sig med succes, og nu kan vi ikke kun købe posen, men også ånder "Mandarin Duck".

første parfume

Først udgivet spiritus blev kaldt såvel som firmaet - Mandarina Dack. Unik duft skabt af perfumer Nathalie Lorson, der med succes samarbejdet med mange internationale mærker. Aromaen har vendt lys og diskret, men meget persistente, som forbliver på tøj og hud i lang tid.

Ånder "Mandarin Duck" er i centrum for duften af moskus og cedertræ, i hjertet af parfumen er akkorder kaprifolier, hvid gardenia og jasmin grøn te. I en løkke af aroma spille hvid peber, bergamot, freesia. Aroma funklende, lys, i stand til at opkræve en positiv og energisk start på dagen.

Denne duft er velegnet til forår og sommer, lyse og afslappende middagsselskab. Parfume er en lys emballage i form af en gul flaske med en bule og asymmetrisk placeret hals. Ser meget elegant, ungdom og unik, vil være en fremragende tilføjelse til ethvert billede.

"Mandarin Duck Pink"

Mandarina Duck Cure Pink - duft, skabt til den fed, dristige, strålende og snoede af messen køn. Det er et rent parfume ungdom, og for at understrege dette, har producenten bestemt for spiritus lys rosa emballage med malede gule og hvide margueritter, sommerfugle, mønstrede, flaskehalsen er også asymmetrisk.

Det første ark afslørede overraskende blanding af hindbær smag, fersken, pære og solbær. Grundlaget lagt hibiscus, Belaya Liliya, gardenia og vanille. I en løkke givet en parfume base af sandeltræ, og efter ham der er en antydning af moskus.

Denne duft er ikke den mest stabile, så der er behov for et par dage til at opdatere den. Parfume lyse, fuld af energi og de mest positive følelser. Fremragende supplement romantisk dato eller bringe i en støjende ungdom fest sjovere.

Ånder "Mandarin Duck" All Of Me For Hør

Fragrance vilje charmerende pige, udbud og sød, men har ikke noget imod den afslappede og let flirt. Parfume skabt til at fange sin lethed og ømhed, og et perfekt supplement til lys sommerdag.

Flaske denne parfume er en helt anden, han er høj, formet som en poleret sten med vand. Farve hætteglas med rent kildevand. Kapsel lyserød.

I top noter, der er aroma af ananas, hindbær, mandarin følte kun lidt. Oplyst at have følgende noter lugter af modne jordbær, violer er cool og varm jasmin. Zephyr permanent bevare smagen af praline chokolade, patchouli og moskus. Kun én gang følt denne duft, vil du huske det i lang tid. Parfume genkendelig og kun vil svæver de mest varm og behagelig erindring.

Anmeldelser af varianter

Anmeldelser spiritus "Mandarin Duck" er eneste positive. I første omgang, pigerne siger, at deres kvalitet og pris (1000-2000 s.). Dufte er designet til unge mennesker, og udgifterne til parfume er også meget velegnet til unge mennesker.

"Mandarin Duck" (duft) er meget populære blandt piger med enhver stil. De skriver, at parfume er universel, egnet til enhver lejlighed, uanset om det er et par af instituttet, en fest eller en date med stearinlys.

Ånder "Mandarin Duck" etableret sig som en billig, men meget persistente parfume.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.