SkønhedKosmetik

Kosmetik til problemet hud Vichy Normaderm

I 1931, i midten af Frankrig, i byen Vichy, mødte Georges Guerlain og Dr. Prosper Aller - de fremtidige stiftere af den verdensberømte firma Vichy. er blevet skabt Deres indsats Dermatologisk Selskab, som skulle være engageret i den videnskabelige udvikling for at skabe innovative kosmetik.

Forskerne er interesseret i en unik naturlig kilde - Lucas. Vand fra det indeholder sjældne mineraler. Det er denne unikke vand fra gamle termisk kilde er en af de vigtigste komponenter i sammensætningen Vishy kosmetik. Hun gjorde dem så populære.

I 1955 Vichy indgår en kontrakt med en større virksomhed Frankrig - L'Oreal - og begynder aktivt samarbejde med apoteker og derved definere den grundlæggende salgsstrategi. Nu selskabets produkter tilbydes farmaceuter, der angiver arten af de terapeutiske stoffer produceret.

I 1990 er virksomheden ikke kun et populært mærke, men også en leder inden for innovative teknologier og opdagelser. I dag er hun fast holder sin førende position og arbejder konstant på at udvikle nye produkter.

Virksomheden har udviklet en ny serie af Vichy Normaderm pleje og behandling af problemet hud. Lad os tage et nærmere kig på nogle af produkterne i denne serie.

Hudpleje begynder med udrensning det. Mest af alt for dette formål egnet lotion Vichy Normaderm, designet til problem hud. Det forbedrer den generelle tilstand af huden, meget blidt og forsigtigt renser det, og det gør ikke tør og ikke irritere. Forurening og overdreven sebum fjernes. Gradvist bliver huden renset og bliver sløv, forsvinder ubehagelig glans.

Når huden renset, bruge tonic Vichy Normaderm. Han indsnævrer porerne, fjerne det resterende forurening, vil hudoverfladen være helt glat.

Slip af med døde hudceller til at hjælpe en meget effektiv krat Vichy Normaderm, som er sammensat af mikro-granulat. Ud over det faktum, at det frigør pleje af døde hudceller, og alligevel har en antibakteriel virkning. Forbedrer teint, er overfladen jævnet med jorden.

Det tilbyder en række Vichy Normaderm fundament, som er specielt designet til fedtet hud. Det indeholder aktive ingredienser, der bidrager aktivt til at forynge huden, en betydelig forbedring i deres generelle tilstand. Det er nemt og jævnt fordelt over overfladen af huden er meget tyndt lag. Porerne er ikke tilstoppet, og de brændpunkter er næsten usynlige. Den oprindelige sammensætning af cremen forhindrer pigment blandet med sebum, så huden ikke dannes klumper som man ofte støder ved anvendelse af konventionelle cremer.

Vichy Normaderm Nuit - natcreme, der reducerer produktionen af overskydende talg, udglatter hudens overflade.

kvinder spørger ofte spørgsmålet: når der er en effekt på anvendelsen af kosmetik Vichy Normaderm? Som det er kendt, er huden hos unge kvinder opdateret efter 28 dage. I løbet af årene, denne proces langsommere, men hvis du korrekt bruger makeup i denne serie for en måned eller to, så du glemme alt om hudproblemer.

Hvis du kun bruger et af de midler Normaderm, vil resultatet blive opnået, dog vil det nødt til at vente meget længere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.