Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad er opskriften på de mest lækre svinekød ribben?

Svinekød ribben virkelig kan betragtes som en delikatesse. Og ikke så meget fordi de er nyttige, men fordi de er meget velsmagende. Selv om de også kan fremstilles som en sund ret, du behøver kun at vælge den rigtige opskrift på svinekød ribben.

Her er nogle fantastiske opskrifter til dette produkt.

opskrift 1

Cook svinekød ribben i folie er ikke svært, men der er en opskrift på svinekød ribben med folie, men uden unødvendige problemer med indpakning hvert stykke.

Til denne ret skal du bruge: Svinekød ribben - 1 kg, 1 løg, 1-3 fed hvidløg, 1 spsk tomatketchup, eddike, og sojasovs, 1 tsk sennep, salt, krydderier svinekød (1-2 spiseskefulde), 2 spiseskefulde vegetabilsk olie.

Tilberedning: Skær løg, hvidløg, klemme og sat i varm olie til simret møre. Denne tilføjelse også sennep, eddike, salt, soya og krydderier. Bring til kogning og koges i en anden reserve et par minutter på lav varme. Dette gøres bedst i gryden. Derefter sætte gryden tilbage ribben og hæld denne sauce, ribbenene lidt twist, så de var alle i saucen. Dette efterfølges af panden tæt med folie og sted i forvarmet ovn til 200 grader. Efter 45 minutter fjernes folien og yderligere 15-20 minutter, fjerne dem i ovnen, lejlighedsvis hælde sauce oven på ribberne. Ribbenene bør få meget blød.

opskrift 2

Også meget lækker stegt svinekød ribben. Sådanne fremstillingsmetoder er mange. Her er en af dem.

Du skal bruge: 0,5 kg svinekød ribben, salt og peber

Til saucen: 3 spsk vegetabilsk olie, 0,5 tsk paprika, 1 spiseskefuld tilberedt sennep og 0,5 tsk honning.

Tilberedning: Først, lad os gøre saucen. For at gøre dette, flytte alle komponenterne, indtil en homogen masse. Du bør få en cremet masse. Dernæst skal du tage en god ribben og frakke med saucen til at få dem fra alle sider. Så lad dem i denne form til at marinere omkring 3 timer. Når kødet er klar til stegning, skal den varme op gryden, hæld vegetabilsk olie og steg ribbenene på begge sider over medium varme. Det viser sig meget velsmagende.

opskrift 3

Og her er en anden opskrift på svinekød ribben. For at koge det, du har brug rødvin. Dette er en forholdsvis enkel opskrift på svinekød ribben, men smagen vil sætte pris på selv en gourmet.

Du skal bruge: 0,5 kg svinekød ribben, 400 ml vand, salt, peber, Khmeli Suneli, vegetabilsk olie, et par mellemste gulerødder, løg 1, 3-4 fed hvidløg, peber 1 (fortrinsvis gul), rødvin - 300 ml, 2-3 medium tomat, chili peppers (ca. 10 gr.), peber og gulerod til dekoration.

fremstilling:

Den første ting du skal gøre er at forberede produkterne. Svinekød ribben ordentligt vasket og hakket hvidløg og ren og hak gulerodsskiver, paprika og løg i ringe, tomat pænt skåret i cirkler og chili smuldre i små tern.

Nu videre til tilberedning af måltider. Tag en gryde, hæld det i en vegetabilsk olie, en god varm op og sætte de kogte grøntsager og kød. Ved høj varme steger den resulterende blanding indtil de er gyldenbrune. Vigtigste røre konstant at undgå brændt, men hvis du stadig er lidt overcooked - ikke et problem, men prøv at undgå det. Den tid, der vil blive brugt på denne procedure, ikke mere end 8 minutter. Derefter tilsættes alle de krydderier, salt og dæk med vand. Den prøve igen ikke åben for en time gryderet fad over svag varme, sauterpande låg til skålen bedre protomai. Når vandet afdampes til det halve, tilsættes til vinen og derefter fortsætte med at ulme i yderligere 40 minutter. Disse resulterer i store ribben med en mørk sauce.

Og det er ikke alle eksemplerne. Der er så mange muligheder for forberedelse af produktet, den vigtigste show fantasi. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.