HjemlighedHavearbejde

Natskygge værelse - værelse med de giftige frugter af tomat

Natskygge værelse er en flerårig prydplante eponyme familie, som består af mere end halvanden tusinde fødsler. Indendørs plantearter har aflange mørkegrønne blade, og i bushen samtidig kan være hvid blomsterstand, æggestok grøn og rød eller orange frugt. Nightshade bevarer sin charme hele året. Dog skal det erindres, at alle dele af planten er giftige. bør tages Dette faktum i betragtning, når avl, især hvis børnene er til stede, fuglen eller dyret.

For at få et dejligt værelse natskygge, er nødvendig for at motionere regelmæssigt pleje af planter, vil anlægget skal gives tilstrækkelig opmærksomhed. På trods af, at den årlige natskygge betragtes visning, med ordentlig dyrkning det vil behage et par år. For at gøre dette, hver sæson efter tørring af blade og frugter afsporet maksimale afgrødeplanten og transplantere det i en frisk substrat, der anvendes som en blanding af humus, kompost, tørv og sand. For at gøre dette, tage en af de alle ingredienserne undtagen sandet, hvilket er nok halv dosis.

Natskygge værelse nyder godt sollys om sommeren er det nødt til at frisk luft. Blomsten vokser godt nær øst og vest vinduer. Skal beskyttes mod direkte sollys for at undgå forbrændinger, samt mod regn og udkast. Uden for planten er bedre frugtsætning.

Vanding afhænger af sæsonen: om vinteren - mild, sommer - rigelige. I løbet af de varmere måneder være sikker på at foretage daglige spray blødt vand. Feed planten du ofte - mindst en gang om ugen, som tilsætningsstoffer anvendt kompleks gødning til planter, blomstring i sommeren. En gang om måneden, fodret med en vinter gødning. I den kolde natskygge indeholder hjemme ved en temperatur på mindst 15 grader.
For at opnå dannelsen af den smukke form af Bush, er det nødvendigt at afskære kronen af anlægget korrekt. Først forkorte hovedstammen, og hvornår man skal begynde dannelsen af skud på hver side skal prischipnut deres ender.

Ligesom mange andre stueplanter, natskygge formeres ved stiklinger og frø. I det første tilfælde, begynder at udføre arbejde i foråret eller forsommeren. For bedre rodnet stiklinger plantes i fugtigt sand eller perlit, og en blanding af tørv og sand i forholdet en til en. Når der skæres at slå rod, er det nødvendigt at dykke ned i en gryde med substratet af humus, sand og græstørv jord (2: 1: 1) til tvungen udført topping. I juni og juli de unge natskygge værelse flere gange skåret, som stimulerer en bedre forgrening.

Frøformering udføres i foråret. For at gøre dette de er placeret i den sigtede ark (lys) formalede glas lukket og spiret ved en temperatur på fra +20 til +22 grader. Sået frø lukke en lille mængde af groft sand. Første skud gøre deres vej gennem to uger. Unge kimplanter dykning i potter, hvor der er 2 del humus og en af humus og sand, og knivspids.

Ved udgangen af vinteren, er der modning bær og bladene begynder at blive gul. På dette tidspunkt, bør natskygge skæres med en tredjedel af højden og transplanteres til frisk jord. Denne proces udføres hvert år i foråret.


Når voksende natskygge nogle problemer. Hvis bush små bær, er det værd at gøre kunstig bestøvning af blomster af planten, med en blød børste. Hvis vinteren kommer frugtløsningsmidler af blade og frugter, så rummet er for varmt eller tør luft. Også, når indholdet af natskygge i et rum med lav luftfugtighed kan forekomme forgiftning hans spindemider, mellus og bladlus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.