Nyheder og SamfundNatur

Red Gate, Altai. Hvordan kommer man til et unikt sted?

Altai Mountains - den jord, som ikke bliver træt at overraske rejsende. Her ser det ud til, at alt har rejst og overvejet, men pludselig gemte solen bag en sky, og venner synes ikke at finde et sted. Bare "opfører" den berømte Red Gate. Altai ønskede ikke at gå glip af folk, hvilket skaber en hindring i form af sten, stod som to venner, tæt på hinanden.

Folk har rettet det ved en række eksplosioner, og nu alle rejsende kan passere forbi "venner", som trådte til side et par, der var blevet lagt mellem vejen og afhængigt af tidspunktet på dagen og vejret er altid et nyt look.

rød Gate

Berømte Red Gate (Mountain Altai) stål attraktion efter derigennem asfalteret motorvej. Før at det var to sten rød nuance, der består af vulkansk klippe, hvor mange af cinnober.

Højden af klipperne er 50 m, men de var kun en halv snes meter væk fra hinanden, er det ikke gjorde mulige retninger. Den gamle vej var farligt, og det kunne kun bevæge sig på hesteryg. Efter sandblæsning, rense stedet og bygning af en bro over floden Chibit optrådte populær turistrute, baner vejen for rejsende til pragt af Altai.

Rute fra Biysk til røde port

Ifølge den lokale, alle veje fører til Altai-bjergene gennem Biysk. Denne by har optrådt takket være dekret af Peter I af 1708 om opførelse af en befæstet borg ved sammenløbet af den Bija og Katun. Dets opgave var at beskytte russiske grænser fra raids Teleuts.

Kun i midten af det 18. århundrede blev det en rigtig Biisk uindtagelig fæstning, som fik status af amtet byen af Tomsk provinsen. Selv i dag, er det klart, at når byen var en reel købmand centrum, hvorfra handel blev gennemført med Mongoliet, Kina, Tyskland og Frankrig.

Srostki landsby fortsætter med at rute Altai Mountains - Red Gate. Hvordan kommer man til det fra Biysk? Vejen vil ikke være svært, rasplozhen landsby kun 35 km fra byen Chuysk. Denne lokalitet lidt mere end 200 år, og det blev dannet ved en fusion af flere gårde til én stor. Deraf navnet.

Chuiski berømt for ikke mindre end Red Gate. Altai havde længe handlet med nabolandene, og i stedet for stien var godt nedtrådt sti, som senere skulle blive kaldt mungalskogo tarmkanalen, som er nævnt i kinesiske krøniker tusind år siden.

En yderligere måde er gaflen nær landsbyen Ust-Sema højre mod Tashanta, som begynder snart Seminsky pass.

Seminsky pass

Det er det højeste pas på dette spor. Dens højde er 1717 meter, opstigningen til det tager 9 km, og nedstigningen - 11 km. Det er et vendepunkt Sema og Tuekta. Her kan du slappe af på turistcentre, eller træne i sports camp "Seminsky", hvor skiløbere forbereder til en konkurrence. Det fungerer hele året rundt, til træning i sommeren kun bruge særlige spor til rulleski, og om vinteren - skibakken, der er en elevator.

Ruten af passet har en god infrastruktur med cafeer, toiletter, souvenirbutikker, butikker og parkering. Hele vejen er let nok for bilen og for føreren, uanset årstiden. Erfarne rejsende vide, at det er sandt for de pass starter, uberørt af civilisationen Altai.

Så den vej går gennem en aflevering, uden hvilken det ikke kan være nogen måde at komme til den røde port i Altai.

Chike-Taman

Dette pas er sværere end den foregående, og udsigten fra det er fantastisk åben. Chike-Taman, som oversat fra sydaltaisk sprog betyder "direkte sål" har en højde på 1295 m, og når der var en hest spor bred nok til at gøre plads til en vogn tur. Arkæologer har dateret hendes alder 10-12 århundrede. Det blev brugt indtil det 20. århundrede, og kun i 1903 blev bygget af vejen, som i dag er godt klar over de rejsende i Altai-regionen.

til opførelse af vejen fortsatte arbejdet i 20'erne. Det blev taget ud en halv million tons jord og eksploderede et par sten. På toppen af passet er der en særlig observation dæk, som tilbyder en fantastisk udsigt, men for at nå det, bliver nødt til at overvinde 47 zigzag Serpentine vej. Yderligere vej fører til sammenløbet af floderne Katun og Chui. Fra Biysk at komme til Red Gate (Altai) nødt til at overvinde 320 km bjergstier.

Chuya og Katun

To af de mest majestætiske flod - Chuya og Katun - mødes i et sted, der lokalt fordums kaldet Chui-oozy og æres som en helgen. Det fandt en masse beviser for, at i oldtiden til at blive behandlet med den samme ærbødighed, som de er i dag. For eksempel Kalbak Tash - en tarmkanalen på væggene, som er den største samling af tegn, transmission et liv levet her fra 1000 til 5000 år siden, folk.

Hulemalerier er opdelt i 4 år:

 • Neolit (6000-4000 f.Kr.. E.), der overfører billeder af hjorte og kameler.
 • Kalkolitiske og Bronze (3000-1000 f.Kr.. E.) er allerede præget af menneskefigurer, med Drovers vogne og Vogne krigere, ukendte dyr.
 • Den æra af skyterne - 8-3 århundrede f.Kr.. e. - hulemalerier i jagtscener og dyr, både vilde og tamme.
 • Ancient tyrkisk epoke (7-10 århundrede f.Kr.. E.), og overfører billedet predators runiform tegn.

I nærheden af sammenløbet af den beregnede udsigtsplatform, som kan nås med bil, og Chuiski går videre langs Chui floden. Men med hvad observerer kan findes, der passerer vejen Biysk - Red Gate i Altai-bjergene.

Landsbyen Aktash

En yderligere måde er gennem en af de største landsbyer i området - Aktas. Denne grænse objekt, så for videre rejse til omgivelserne skal passere.

Landsbyen blev grundlagt nær kviksølv minen, og dens indbyggere var minearbejdere. Indtil nu, den lokale minedrift og metallurgiske selskab er den eneste i Rusland, der producerer metallisk kviksølv.

Dette sted er meget populær blandt turister, da landsbyen ligger lige bag den berømte gejser søen, som er misundelse af enhver national park.

En yderligere måde at Red Gate (Altai) vender sig fra landsbyen Aktas venstre mod Ulagan. Vejen er ved at ændre på en grus masse, på et tidspunkt, at det er bedre ikke at blive spredt over 30 km / t. Efter 8 km vil selv Gate.

Geyser sø

Dette reservoir har en diameter på 30 meter og en dybde på 2 m, men takket være de varme kilder, der slog ud af ham lige i midten og stiger opad smukke blå slam, det er populært. Dens vand have krystal renhed, og kun den turkis cirkel med pletter vises på den næste udbrud gejser. Alle, der går til Red Gate (Altai, se foto. I artiklen), kommer ser på det.

Søen fryser ikke selv ved kraftige frost, så nyd dens usædvanlige cirkler på ethvert tidspunkt af året. For at nå det, den har brug for at overvinde nogle af de forhindringer i form af myg, horseflies og sumpe. Med denne kan du klare ved at følge de regler, logger på det. Til afdækning bedre at tage en pind til at være i stand til at stole på dem i tilfælde af tab af balance.

Lige uden mosen sporet begynder med hvor det er vanskeligt at komme i gang, fordi det er markeret i røde bånd. Som en forholdsregel for at undgå skader, tøj og sko skal være lukket. Til tider i gejser søen kan du svømme, men vær opmærksom på, at vandet er helt koldt.

Feriebyer på vej

Undervejs Biysk - Red Gate (Altai, hvordan man får, der er beskrevet ovenfor), kan du slappe af og dvæle for sightseeing. For at stoppe, kan du vælge en af de campingpladser. De mest populære fritidshjem, beliggende i landsbyen Aktash.

I den komplekse "Nomad", for eksempel, er det muligt at leve i en rigtig jurte, men generelt er det består af 4 yurts, ti to-etagers huse og det samme antal af to-place etplanshuse.

Den er velegnet til aktive mennesker eller par med børn. Det tilbyder faciliteter såsom:

 • 3 bade;
 • restaurant i en jurte med nationale køkken;
 • konferencelokale;
 • 14 indgangsparti til sommerferien;
 • to brusere og toiletter 6;
 • volleyball;
 • parkering;
 • pladser til telte;
 • bål og grill.

Overnatning her vil koste 1400 rubler. / Antal. Stedet er meget populært, især blandt dem, der rejser gennem Altai egen transport.

På basen kan du bo med telte (til fire personer koster 200 rubler. / Dag), er der et køkken i havepavillon. Det er ofte besøgt af dem, der har sendt eller returneres til gletsjeren Aktru eller nord-Chuya højderyg.

Hoteller

Hoteller Aktas landsby tilbyde mindst et behageligt ophold med alle betingelser for dem, der kommer til Altai af hensyn til at udforske det omkringliggende område.

"Ligesom hjem" - en mini-hotel, som lever op til sit navn. Det tilbyder 20 senge, alle faciliteter, varmt og koldt vand, lækker mad i cafeteriet. De, der foretrækker at være tæt på naturen, kunne sætte et telt op på en platform i nærheden af floden eller poolen.

Generelt næsten alle campingpladser og hoteller tilbyder parkeringsplads til telte, så du skal ikke bekymre dig, hvis du pludselig ikke har frie rum. Da Geyser Sø ligger kun 1 km derfra, og Red Gate 8 km fra Aktas, der er en året rundt aktiv turistrute, så vi kan forsikre og booke en plads på forhånd.

fritidshjem

Mange rejsende er interesseret i ikke kun Red Gate (Altai). Den første indskrift, som syntes at dem går tilbage til år 1946, og transmitterer den menneskelige glæde, der vender hjem. Nogen S. D. Kuyukov udødeliggjort sig selv ved at skrive på klippen: "Med Gud hjem !!!"

I dag er det blevet en turistattraktion, samt ruten Biysk - Red Gate. Turister elsker at klatre på klipperne, det sker bedst i morgentimerne. For at imødekomme den solopgang på Red Gate, kan du bo i et af husene i nærheden.

For aktive mennesker egnet rekreation "Red Fox", som ligger 7 km fra landsbyen Aktas og byder sine gæster velkommen fra maj til oktober. I nærheden af det er de mest populære turistattraktioner i Altai-bjergene - Dead and Blue Lake, Valley of Flowers og Røde Gate.

Basen tilbyder 3 huse til 4 personer hver og 2 - på tre. Et stort område nær hytterne, så du kan sætte et telt op, hvis du foretrækker at være tættere på naturen, men for at bruge faciliteterne campingplads. Den huser ridning, vandreture og bilture i Altai. Gæster:

 • bad;
 • pavilloner og bål;
 • hængekøjer;
 • gynger og en volleyballbane.

Altai Mountains - det perfekte sted at slappe af, hvilket er nok plads til alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.