Af teknologiGadgets

Det betyder ikke oplade eller tænde tabletten "Lenovo": hvad man skal gøre?

Hver af os kan ske for en ubehagelig situation, når i uorden ethvert elektronisk gadget. Dette er normalt som enhver teknik er ikke evig, og med alle enheder fejl kan opstå og nogle tekniske problemer.

I denne artikel, specifikt vil blive diskuteret på hvordan man kan være, hvis ikke vende tabletten "Lenovo". Hvad skal man gøre i en sådan situation, hvordan man kan diagnosticere problemet og løse det problem, se denne artikel. Men du nødt til at lave en lille bemærkning.

Denne instruktion er at finde det problem, at vi har forberedt, er universel. Det kan bruges, når du ikke ved, hvad de skal gøre, hvis du ikke tænde tabletten "Lenovo" En 3000, og ikke kun, det kan være en hvilken som helst anden model. Ja, i almindelighed, alle elektroniske sensorindretning gadgets er meget lig hinanden. Derfor kan problemer være den samme.

Generel beskrivelse af problemet

For enhver elektronisk gadget er en vigtig kilde til magt er et batteri. Hvis der pludselig det der sker noget, telefonen (eller tablet, uanset hvad det var) simpelthen mister evnen til at tænde, på grund af det, du ser, og billedet kan ikke tændes, når tabletten "Lenovo". Hvad skal man gøre for at bestemme præcist, hvad problemet er?

Først og fremmest tænke logisk. Kommunikation mellem selve anordningen og soklen er sammensat af flere elementer, der kan mislykkes. Korrekt forstå deres tilstand, vil du være i stand til at diagnosticere hvor fejlen er, og hvad der bør gøres for at løse det.

I et ekstremt tilfælde, selvfølgelig, kan du kontakte servicecenteret, men i virkeligheden løse problemet på egen hånd er meget mere interessant.

Forkert brug batteri

Der er en opfattelse, at hvis det er forkert at oplade din tablet (konstant bringe det op til fuld afladning), til sidst batteriet vil mislykkes, og holde op med at fungere helt. Af denne grund, hvis du virkelig gøre det, er der intet overraskende i, at tabletten ikke tænder "Lenovo".

Hvad skal man gøre for at løse problemet, selvfølgelig, og så: du har brug for at udskifte batteriet. Bare kontakt den gode service center med en anmodning om at installere det originale batteri til din tablet og tillid fagfolk.

Dirty kontakter

Hvis man ser på tilslutningen punkt i din tablet og opladning kabel, kan du se, hvordan små er alle kontakter præsenteres der størrelse. Dette kan føre til, at med tiden, under operationen, der vil få støv og snavs, hvilket vil føre til problemer med kontakt ledningsevne. På grund af dette, vil der være et billede af, når tabletten ikke tænder "Lenovo". Hvad skal jeg gøre for at slippe af med dette problem? Det er rigtigt - rengør kontakterne!

Det lyder måske enkelt, støv og snavs fjernelse er ikke en form for yderst kompleks opgave. Men kun hvis det er - ikke kontakte dine mobile enheder!

Hvis du tager denne forretning, kan du komme til endnu værre konsekvenser, blot beskadige kontakterne. , At gøre det selv er derfor på ingen måde umuligt. Giv faglært enhed - og de vil gennemføre rengøring ved hjælp af specialværktøj.

problem oplader

En anden grund, hvilket indebærer et problem med inddragelse af enheden kan opkræves (eller opladeren, som du opretter forbindelse til deres gadget, der forbinder den til el-nettet). Hvis du bruger ikke-originale tilbehør, anbefaler vi, at du ser på dette spørgsmål nærmere.

Oftest en kopi af opladere (til billigere kinesiske kolleger, være præcis) føre til, at tabletten ikke bliver pludselig "Lenovo". Hvad skal man gøre i denne sag? Kontroller den afgift, du bruger!

Dette kan gøres via USB-adapter tilsluttet pc'en. Deltag dem selv og se, at der var et problem i adapteren eller ej. Vi rådgiver straks i tilfælde af en manglende evne til at ændre tilbehøret på nyt og originalt til din enhed.

Forbindelse bord eller display med batteri

Hvis ingen af de ovenfor beskrevne problemer er ikke egnet til din situation, måske, årsagen ligger i en mere alvorlig fejl - tab af tilslutningsafgifter på enheden med en skærm eller et batteri. Som du kan forestille dig, betyder det, at du har brug for at bære enheden til servicecenteret til forbindelsen lodning og tvunget til at arbejde. Dette kan ske, for eksempel, hvis du rammer en gadget at slippe det. Så ikke tænde tabletten "Lenovo" A3000. Hvad vi har allerede beskrevet - selv at slippe af med denne fejl, du er usandsynligt at lykkes.

Skader i fødekæden

For gadget opladning, bør en arbejdsgruppe være et helt netværk, der forsyner enheden med strøm. I så fald, hvis det er en kompleks forbindelse er brudt og nogle af elementerne svigter, opstår der en fejl. Hvad hvis tabletten tænder ikke "Lenovo Yoga Tablet 10" af denne grund? For at diagnosticere, hvor den afdøde (eller blæst) stift, der nemt kan gøre en specialist ved hjælp af en særlig anordning, inspektionen kredsløb. Når problemet område er fundet, vil det være klart, hvad de skal gøre og hvordan man kan slippe af problemet.

Problemet kan opstå, for eksempel på grund af springet i nettet eller for kraftig opladeradapteren, der ikke er designet til at arbejde med netop din enhed model.

et andet problem

Som du kan se, har vi præsenteret for dig et par forskellige muligheder for hvad man skal gøre, hvis du ikke tænde tabletten "Lenovo" A3500 (eller noget andet). Men som du ved, en af disse løsninger er ikke et universalmiddel. Du skal være forberedt på det faktum, at, at tage skridt til at finde ud af, at problemet var helt anderledes. Vi anbefaler derfor, at forsøge at ændre i din devayse så lidt som muligt, således at disse ændringer senere kan fjerne og returnere alt, som det var. Efter alt, i virkeligheden, en fejl kan være forårsaget af andre processer. Den enkleste eksempel - det er nogle software fejl på enheden. Måske for dets optagelse ville være nok til at nulstille systemets indstillinger til fabriksindstillingerne.

Et andet godt råd om, hvad man skal gøre, hvis du ikke tænde tabletten "Lenovo" A3300 har til formål at diagnosticere problemerne med en anden art, ikke er relateret til forsyningsnettet. For eksempel kan det være, at enheden er udsat for vand, men du forsøger at forsøge at oplade batteriet med nogen anden oplader adapter, i håb om, at problemet er der. Dette er naturligvis forkert taktik. I sådanne situationer, skal du kontakte personalet - de vil bede hvilke komponenter nødt til at erstatte den gadget, der skal rengøres og så videre.

netværksproblemer

Endelig, hvorfor du straks skylden din enhed? Hvorfor du er på udkig efter hvad de skal gøre, hvis tabletten "Lenovo" snarere end medtaget i 1000, tænker, at problemet er det? Har du tjekket spændingen i dine lysnettet? Måske var det i det?

Der er sådan en mulighed for, at dit hus lige faldt meget stress som følge af nogle lokale problemer. Som et resultat, det nægter at oplade gadget, fordi det har særlige beskyttelsesmekanismer for at forhindre et sådant problem at arbejde med netværket. Prøv at bestemme, hvor godt netværket ved at tilslutte en anden elektronisk enhed. Hvis sidstnævnte er i orden, så tingene virkelig på pladen.

fund

Vores anbefalinger er naturligvis ikke eksklusiv. I det virkelige liv, kan der være forskellige muligheder for hvilke grunde førte til fejlen. Det kan være, især en række forskellige problemer, der bare krydses ved en tilfældighed. Tværtimod er problemet med din "Lenovo" (eller en hvilken som helst anden håndholdt enhed overalt) kan ligge i noget andet. Bare tænke logisk: og derefter begyndte problemerne, hvilke yderligere funktioner er til stede, der har ændret sig i driften af enheden, og så videre. Hvis vi tænker på sådan en skabelon, tro mig, vil du hurtigt se grunden af elektronisk devaysa problem, og, hvis det er muligt, at finde en vej ud af denne uheldige situation. Held og lykke til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.