Af teknologiGadgets

Genius baby gave: en tablet til børn iKids

Som du ved, spillet af læringsprocessen er den mest effektive metode, som gør det muligt for barnet at udvikle højere kvalitet læring materiale til at absorbere. Tablet til børn iKids er "magiske" de midler, hvormed dine børn vil være i stand til hurtigere at mestre det grundlæggende i læsning og skrivning og brugen af fritiden.

Så hvad børnene vil være glade?

Vidunderlig lejlighed til en gave, der vil blive en tablet til børn iKids, kan være fødselsdag. I denne artikel vil du finde ud af, hvor meget interesse vil være den elektroniske enhed til dit barn, vil dit barn drage fordel af brugen af en sådan anordning. Lidt know-alle vil sætte pris på din gave, og oprigtige børns glæde vil være din belønning. Et andet argument for det hensigtsmæssige i købet - er det faktum, at vi lever i en tid med revolutionerende teknologier. Tablet iKids børn vil gøre det muligt for barnet at mestre de færdigheder til at arbejde med elektronisk kilde til viden og underholdning. Børns nysgerrighed vil være tilfreds fuldt ud, og den opfattelse af verden til at udvide deres horisont og gøre det muligt for barnet at forstå karakteren af en masse ting.

Et genialt værktøj for læring

Overvej højdepunkter og funktioner, der bør overvejes, når der anvendes en sjov og på samme tid, er det nødvendigt apparat, som er en tablet til børn iKids, og vil forstå, hvad dens fordele:

  • For det første devayse giver stødsikker silikone kofanger, farvepalet som kan ændre sig en aftagelig kant. Særlige fordybninger i rammen give barnet til komfortabelt og sikkert at holde gadget i hænderne;
  • For det andet er denne enhed udstyret med en bred vifte af tilslutninger: mikro-CD, hovedtelefoner og TV-udgang. HDMI-port ved hjælp af et billede kan vises på den eksterne skærm kilder (TV, skærm eller projektor);
  • For det tredje, kontrolleret "legetøj" android-4,1-system, der har en touch skærm på 7 inches. Ombord er muligt gadget 8 GB brugerrummet hukommelse udvidelse op til 32 GB. Der er to kameraer, front og hovedformålet;
  • For det fjerde Er børns tablet iKids, hvis prisen er 6900 rubler., Udstyret med en perfekt gengive lyden af en polyfonisk højttaler og er i stand til at arbejde i internet-netværk.

Det femte element dyder

Interface-programmer og spil i enheden - er primært en grundigt gennemtænkt software! Hver byte data er til rådighed for børns opfattelse. Dynamikken i pædagogiske spil, software logik, applikationer til undervisning læsning og regning og vægt utroligt nyttige chips installeret i iKids, vil gøre dit barn "Avanceret" og diversificeret. Om børns tablet iKids, anmeldelser, hvoraf en positiv med børn, du kan tale uendeligt lang. Men meget af din opmærksomhed er værdig til ikke ringe mulighed, som indebærer installation af forskellige begrænsninger i de anvendte tablet børn - "forældrekontrol". Det er ingen hemmelighed, at børn har tendens til at spille for, og de fleste af de voksne kan ikke altid forhindre det. Internet trafik kræver også brug af en bestemt filter, for at beskytte barnets sind fra opfattelsen af unødvendige oplysninger. Ved hjælp af indstillingerne for "forældrekontrol", kan du angive adresserne på kun "uskyldige" sites. Installation tilstand devaysa, bestemt af den tid, mulighed for at bruge tabletten. Således du beskytte dit barn fra overanstrengelse.

konklusion

Lige så nyttig enhed bør ikke forlade dig ligeglade! Gave geniale legetøj, og du behøver ikke holde op med at spekulerer opdaget dit barns evner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.