Nyheder og SamfundØkonomi

Omkostningsanalyse

Cost analyse udført for at vurdere resultaterne af virksomheder og forsvarlig forvaltning af sit overskud.

omkostningsanalyse er nødvendigt at styrke kontrollen med økonomisk brug af ressourcer og overholdelse af grænserne for materialeomkostninger. Regnskab for deres afvigelser fra normen får lov til at identificere reserver besparelser og forhindre spild af ressourcer.

cost-benefit-analyse metode håndterer alle løbende udgifter, som er forbundet med reproduktion af virksomhedens ejendom, med fradrag af afskrivninger. En sådan undersøgelse bly type udgifter, derfor tage hensyn til udvalget af råmaterialer (materialer), en række fremstillingsprocesser, rækken af færdige produkter. Analyse af materialeomkostninger og forårsager deres afvigelse fra normen udføres i overensstemmelse med industri codifier.

Kontrol over udgifterne af råvarer foregår i to trin. På den første tage hensyn til ferie ressourcer i produktionen fra de lagre, den anden - kontrollere strømmen af materiale i alle faser af produktionen.

Analysen udføres ved hjælp af en specielt konstrueret balance tabeller med på forhånd fremstillet (og sammenfattet faste) omkostninger er nødvendige til produktion af store produkter og produktion af resultater i form af dets produktionsmængder. I denne tilgang, kan man identificere niveauet for de samlede produktionsomkostninger for cyklus for at bestemme forholdet mellem sektorer og de sektorer. En sådan analyse er vigtig, ikke kun som et forsknings-værktøj, men også i løbet af de forventede beregninger og preplanning undersøgelser.

Omkostningerne er faste og variable. Deres karakter er nødvendigvis tages i betragtning i analysen. Faste omkostninger er karakteriseret ved, at deres sum ikke ændrer i tilfælde af en ændring i produktionen (afskrivninger, husleje, udgifter til vedligeholdelse, tredje organisationer tjenester, fradrag for forsikring osv). Variable - rækkevidde, når du ændrer størrelsen af produktionen, stigende / faldende i forhold til dem (råvareomkostninger, lønomkostninger, transportomkostninger, brændstof, energi, emballage, etc.)

Undersøgelsen analyserede faktorer som prisen på 1 produkter rubel, omkostningerne (herunder varer af beregning), estimatet af udgifter, tab af ægteskab, bæres omkostningsanalyse direkte materiale (arbejdskraft og andre.) Og indirekte, koster enhedsomkostninger for varer, faktorer reducere omkostningerne.

Omkostningerne ved rublen mængden af fremstillede produkter afspejler nu kostprisen af rublen i de upersonlige produkter. Beregnes ved at dividere indekset for de samlede produktionsomkostninger i antallet af omkostningerne til engrospriser (eksklusiv moms og punktafgifter). I dette tilfælde, er det sikker at fastslå, hvordan omkostninger har ændret sig i forhold til den foregående periode. Med det tempo det påvirker strukturen og vifte af produkter, ændringer i produktionsomkostninger og engrospriser.

Analyse på estimatet omkostninger er forpligtet til at studere udgiftsdynamik og identificere mulige reserver til at reducere dem. De anslåede udgifter er grupperet efter deres økonomiske indhold (element); på grundlag af omkostningerne analysen udføres i forhold til den foregående periode. Studerede deres struktur (med indhold af hvert element - materialer, energi, arbejdskraft - i hele beløbet).

I en sådan analyse kan bestemme graden af co-produktion, niveauet forholdet mellem levende arbejdskraft og materialiseret. Med væksten i andelen af materialiseret arbejdskraft kan drage konklusioner om stigningen i materialeomkostninger. Hvis der observeres vækst for mellemliggende omkostninger og indkøbte dele, betyder det øget grad af samarbejde og den voksende specialisering af produktionen. Ændring af del af afskrivningen af de nævnte tekniske baseændringer. Andre omkostninger, hvis ustabiliteten af deres ydeevne kan være tegn på forandringer i service og produktionsstyring.

Analyse af udgiftsposter er leverandør af data i vurderingen af omkostningerne ved produktionen. Udforskning elementerne i omkostningerne, kan du se, hvilke udgifter er afholdt, og i hvilket forhold de forbruges i produktionen. Det er således klart deres rolle i produktionen og dermed deres anvendelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.