TravelingKrydstogter

"To hovedstæder" (båd): anmeldelser af krydstogter

Uanset om du elsker at rejse på floden? Den langsomme bevægelse af skibet, den hvide surfe langs siden, frisk luft og fantastiske natur. Hvis disse ord til dig straks ønskede at gå vandreture, vælge en komfortabel foring, der vil gøre alle dine drømme. I dag ønsker vi at fortælle dig om de "to hovedstæder" - skibet, som du netop kan lide det.

Cruise selskab "Infoflot"

Planlægger en ferie - den er ansvarlig, på grund af driften af din tur afhænger af kvaliteten af resten. For at gøre det rigtige valg, være opmærksom på de anmeldelser fra andre rejsende.

Meget attraktivt i denne forstand er motoren skib "to hovedstæder" ( "Infoflot"). Virksomheden tilbyder en masse forskellige retninger, som adskiller sig i varighed. Men alle dem er forenet gode betingelser. At dømme efter de anmeldelser, det er en smuk og meget komfortabel båd.

Turister Tilfreds med velsmagende og sunde måltider på "buffet", koncerter og diskoteker. Og for børnene er der et børneværelse, hvor du kan spille og se tegnefilm. Tour Operator "Infoflot", ifølge talrige anmeldelser - det er en pålidelig virksomhed, der er ved at udvikle støt, og tilbyder de bedste muligheder for din ferie.

kort beskrivelse

Da de konklusioner, du vil gøre for dig selv, vil vi forsøge at præsentere bare de faktiske omstændigheder. Således "Two hovedstæder" - skibet, som er gentegnes fra den tidligere "Anatoly Papanova". Den blev bygget af en af de sidste i en serie af store skibe i 1961. Samlet blev lanceret 50 skibe af dette projekt. Indtil nu, de gør et fremragende stykke arbejde med deres ansvar. På trods af at de oprindeligt blev tilskrevet de forskellige havne i Volga, er designet blevet taget hensyn til og evnen til at passere gennem en smal nok den Hvidehavskanalen.

"To Capitals" - skibet, der har en relativt lille størrelse. På den ene side er det godt for manøvredygtighed, og på den anden side begrænser designerne, der forårsager lavere niveauer af komfort og kapacitet. Imidlertid har genopbygningen tilladt meget for at ændre situationen. I første omgang blev skibet designet til 340 passagerer, og kunne bære op til 1000, i en siddende stilling. I dag er det antal hytter stærkt reduceret, og derved at forbedre deres levevilkår. Nu om bord accepterede 182 for de vigtigste turist steder.

Funktioner af skibet

Som allerede nævnt, kan skibet tage 182 passagerer på de vigtigste site. Tre-decker smukke skib og opfordrer til at rejse. Den fulde længde af fartøjet - 95 meter, bredde - 14 meter. Dvs. skib kompakt nok til at gøre det muligt at passere ind stramme pletter og kanaler. Fortrængning af 1550 tons.

Fartøjet er langsom (det har en tophastighed på 24 km / t), men til rekreative skib er mere plus end minus. Svag vind og lyden af vand overbord fremkalde fred og ro.

Betingelser om bord

I dag "to hovedstæder" - skibet er moderne, komfortable, udstyret med moderne navigationsudstyr. Ombord er der et stort antal hytter, blandt hvilke man vælger for sig selv, hvad der passer ham. Fra økonomien og slutter med "Lux". Alle er udstyret med de nødvendige møbler, apparater og badeværelser. Der er en "Panorama" luksushytter til de mest krævende gæster. Men at dømme efter de anmeldelser, selv almindelige, billige hytter er meget praktisk og komfortabel.

Hytter til turister

Selvfølgelig mest bekymret for levevilkårene for fremtidige turister. Du behøver dog ikke at bekymre dig om, hvis du vælger at sende "To hovedstæder". Foto rod præsenteret for tour webstedet, så du får på forhånd at vide, hvor mange til at tilbringe tid på landevejen.

Vi har allerede sagt, at denne tre-dæk skib, og på hver af disse levevilkår er lidt anderledes. Båd dæk - et sted, hvor klasse "Panorama" hytter er placeret. Her værelser har alle de bekvemmeligheder - en håndvask og toilet, bruser og aircondition. Kabinen har en dobbeltseng, en sofa, et klædeskab, et køleskab og et TV. Enorme panoramavinduer gøre dit ophold specielt behageligt i kabinen.

Gav nummeret lidt mindre end de suiter og juniorsuiter og superior værelser A1 og A2, med panoramavinduer, som er placeret på samme dæk. At dømme efter de anmeldelser, kan helligdage her være korreleret med de mest komfortable hoteller og de store udflugter gøre den tid uforglemmelig.

Gennemsnitlig dæk gentager det samme sæt af hytter. Den eneste forskel - der er føjet til dem b2k mulighed. Dette er en dobbelt kabine med delvis bekvemmeligheder og panoramavinduer. Der er en håndvask med varmt og koldt vand, to enkelt sofa, bord og stole, klædeskab og TV. På hoveddækket er der komfortable værelser såsom A +.

Endelig det nederste dæk - et sted for hytter med koøjer. Her får du ikke sådanne indtryk, ligesom revisionen af det omkringliggende område gennem store vinduer. Ikke A2H og A4h. Cabins on to vigtigste og to ekstra senge med alle faciliteter (vask, toilet og bruser).

turister Services

Ship "To hovedstæder" (foto ikke formidle alle pragt af denne tre-decker) tilbyder sine gæster at besøge restauranten "Summer Garden" på hoveddækket. Analyse af anmeldelser, kan vi sige, at fødevaren her er meget velsmagende og varieret, og priserne en behagelig overraskelse.

Bar "finke-Pyzhik" tilbyder en række forfriskende drinks og fremragende vinkort, en række af te og kaffe, der er sikkert, er, at du vælger for dig selv. Library Bar vil give tid til at læse de bedste bøger, og en solterrasse i den friske luft vil give en fantastisk tan ved udgangen af rejsen. Kører udlejning, hvor du kan tage en hvilken som helst sportsudstyr, som vil være tilgængelig på parkering.

Børnene vil også ikke kede sig, hvis du tager dem til skibet "To hovedstæder". Anmeldelser sige, at om bord på denne sende dem meget mere interessant end de fleste turisthoteller. Trekking og vandreture, frisk luft, det nye selskab, samt underholdende spil værelser - alt dette vil gavne den yngre generation.

Mest populære ture

List alle de ting at gøre, er meget svært, så i dag vil vi kun fokusere på de mest eftertragtede. Vi foreslår, at du være opmærksom på retningen af Nizhny Novgorod - Moskva. Undervejs vil turister besøger den gamle by i Rusland, et land kirkegård i Kostroma og Rybinsk, vil være i stand til at købe en souvenir.

Udgifterne til rejse i 5 dage 13000 rubler. Anmeldelser af krydstogt på skibet "To hovedstæder" bekræfter, at vejen vil du være omgivet af en atmosfære af komfort, harmoni og varme. Det venlige personale vil forsøge at opfylde nogen af din anmodning.

Hvis du har meget begrænset tid, kan du tage en kort tur fra Moskva til St. Petersborg, akslen og Myshkin. Dens koster 25.000 rubler.

Længere krydstogter på tid

Men hvis du har nok fri tid, gå bedre i en fuld krydstogt på 12-15 dage. I løbet af denne tid, kan du bare nyde et udvalg af udflugter og kærlighed båd "to hovedstæder".

Anmeldelser med billeder, der viser sådan en fabelagtig sted, som jeg ønsker at på samme dag at gå på vejen. For eksempel kan det være en fascinerende rejse fra Moskva, med et stop i Myshkin og Cousineau, Bileam og St. Petersborg, Mandrogi, Kizhi, Gorica, Uglich og vende tilbage til Moskva. Udgifterne til rejse fra 44000 til 88000 rubler, afhængigt af den valgte kahyt. At dømme efter de indtryk af turister - det er den mest spektakulære krydstogt, så hvis du kommer ferie, skal du sørge for at pakke de russiske floder.

Der er også en meget interessant rundvisning i St. Petersborg. Sendt skibet om aftenen, og den næste dag ankommer i Lodeynoye Pole. Her finder du et stop, picnic med fantastisk russiske køkken, et besøg på en gammel russisk landsby, ledsaget af folkemusik ensemble. Den næste dag, turisterne ankommer i Kizhi, hvor de ventede på en sightseeing tur i det unikke museum-reserve i det fri. Næste stop - Gorica tilbydes et valg af enten en gratis byrundtur eller et besøg på Transfiguration katedralen.

Omkostningerne ved dette krydstogt starter ved 39.000 s.

Hvad er inkluderet i turen?

Spændende spørgsmål, som du har brug for at kende svaret, før du sender skibet, hvad der er inkluderet i turen? Prisen for tilladelsen omfatter:

  1. Overnatning i en hytte på den valgte klasse.
  2. Hver gæst får strøelse.
  3. Restauranten på hoveddækket er dækket med borde til ferierejsende er forsynet med tre måltider om dagen i henhold til "buffet".
  4. Administratoren giver oplysninger om et nummer, fortæller om seværdighederne, der venter de kommende stopper.

Desuden er alle udflugter efter turen programmet, samt rekreative aktiviteter inkluderet i prisen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.