ComputereSoftware

Sådan ændre tapetet af Windows 7 (inklusive Starter-versionen)?

Microsoft ikke kender, måske, meget langt fra computerteknologi mennesker. Windows-operativsystemet er med succes blevet brugt ikke kun på computere, men også på mobile enheder (smartphones, tablets, etc.). Nogle brugere installere Windows på computeren og tror ikke, at der kan være alternativer til selve enheden og repræsenterede "som standard" visuelle design. Andre, derimod, på udkig efter "deres" operativsystem (kommer til Linux), eller eksperimentere med den ydre skal visningen ved hjælp af en bred vifte af software-tunere (Tweakers) og indbyggede funktioner, såsom sortering ud af at ændre tapetet i Windows 7.

Folk visdom siger, at det første indtryk af noget er dannet på baggrund af udseende, er særligt relevante i moderne grafiske operativsystemer. Det plejede at være, i de herlige dage i DOS, når en attraktiv visuelle interfaces, der var lige begyndt at dukke op, og manipulator "mus" ikke var alle, alle var tilfredse med DOS prompt på en sort skærm. Ønsker at lette brugen af systemet blev opkrævet Pseudographic shell Volkov (Norton) Commander, DOS Navigator med deres blå baggrund, selvom senere blev det muligt at sprede. Det er klart, hverken som det var ikke skønhed - var hjørnestenen i effektivitet og funktionalitet.

En af de store nyskabelser i Microsoft, der tilbydes af selskabet i de første versioner af deres operativsystemer, er det muligt at placere på skrivebordet ethvert billede op til animeret. På en blå baggrund kan glemmes imidlertid senere, mange spørgsmål er blevet rejst som i Windows 7 til at ændre tapetet. Det ser ud til - en klar handling! Hvor kommer kompleksiteten? De er opstået i Vista, når brugerne er vant til at vinde XP, kunne ikke finde et tapet changer mulighed for grænseflade ændringer.

Så, hvordan man kan ændre tapetet af Windows 7? Den nemmeste måde - er at bruge de indbyggede værktøjer. Et tomt område af skrivebordet klik på højre museknap og i menuen vælge "Tilpas". Her kan du vælge færdiglavet tema, vil brugen af hvilken ændre udseendet af systemet, herunder tapet. At oprette en mere fleksibel, kan være nederst i vinduet for at åbne fanen "skrivebordsbaggrund". Her, i drop-down menuen "Billede placering" gives et valg mellem forudindstillede billeder. Ved at klikke på "Browse" og vælge mappen System med dine billeder, kan du bruge dem som tapet.

Den anden mulighed er at åbne i Windows Stifinder mappe med billeder og menu hvilket fik ønsket (højre knap), sæt den tapet.

Det ser ud - hvad kunne være nemmere?! Faktisk er spørgsmålet om, hvordan man kan ændre tapetet af Windows 7, er det nogle gange umuligt at løse simple måder. Især i primære og grundlæggende udgaver af Win 7. I dem har Microsoft blokeret denne mulighed, væsentligt begrænser mulighederne for personalisering. Faktisk skubber brugerne mulighed for at købe en udvidet (dyrere) version af systemet. Dette forklarer hyppigheden af problemet, i Windows 7 (indledende) at ændre tapetet.

Windows-funktion er, at det er en af de mest "hacket" systemer. Udviklere har ikke tid til at lancere et nyt produkt, og håndværkere har fundet at fjerne beta-versioner af begrænsninger, gør det muligt at bruge systemet gratis med et komplet sæt af funktioner.

En måde at udskifte billedet i tidligere versioner af Win 7 - er at bruge Tweakers. Et slående eksempel - Oceanis Skift Baggrund og Starter Wallpaper Changer. alle tydeligt i disse applikationer: vælge - bekræftet - anvendt.

Sådan ændre tapetet af Windows 7 alternativ måde? Alle indlejrede billeder gemmes på DRIVE: \ Windows \ Web \ Wallpaper. Du kan blot erstatte billedet bruges som erstatning sin fil, men med samme navn. Forud for dette, midlertidigt skiftende billeder eller foretage substitution, starte i fejlsikret tilstand.

Du kan også justere registreringsdatabasen: "Start - Kør - regedit». Filialen HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Desktop justere tapet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.