ComputereSoftware

Hvordan man laver en ramme i et Word: forskellige muligheder

Forbedring af deres evner til at arbejde med teksten i Word, vi gradvist komme til det punkt, hvor vi har et ønske om at give det kaldte tekstdokument nogle raffinement og perfektion.

Et af de spørgsmål, der skal løses til dette formål - det er som at lave en ramme i Word? Denne operation i Word 2007 er noget anderledes end operationer i programmerne af tidligere versioner, så drøfte dette nærmere.

Tilføjelse ramme i et tekstdokument kan udføres på flere forskellige måder. Overveje måder alt efter graden af stigende kompleksitet.

Metode 1: Hvordan man laver en kasse i et Word omkring et bestemt stykke tekst?

Vi vil komme til mulighederne for den integrerede grafiske editor redningsaktioner. Placer markøren på det sted at være et fragment af tekst. Og udføre følgende algoritme:

Indsæt - Figurer - Inscription. Opstod værktøj «┼» at tegne et rektangel af de påskrifter, som kræves størrelse. Og så i den tekst, du vil skrive, som kan ændres ved hjælp af de grundlæggende formateringsregler hvis det er nødvendigt. Udseende etiketter kan redigeres under fanen Format, som i øjeblikket arbejder med grafiske objekter bliver aktiv.

Metode 2: Hvordan man laver en kasse i Word på en kontur af en tekst side?

I den tidligere version af programmet var der en sådan mulighed for at indgå i en ramme til at konstruere tilstand: Format - Kanter og skygge. I Word 2007 output i denne dialogboks er gjort lidt anderledes. For at gøre dette, skal du klikke på: Layout af sider - Side Grænser. Senere arbejde i vinduet Kanter og skygge er fuldstændig identisk med de tidligere versioner af programmet.

For at konstruere en ramme for fremtiden skal være på fanen Page vælge den type ramme, type, farve og stregtykkelse. Fuldender opførelsen af at trykke på OK.

Som standard, som regel, grænsen ramme sat i forhold til siden. Det således placeret symmetrisk i forhold til midten. Men for teknisk dokumentation er et krav at overholde som er ganske velegnet til at konstruere den anden mulighed - om teksten. For at udnytte denne mulighed for at opbygge du har brug for, inden du trykker på OK i Kanter og skygge Klik på knappen Indstillinger og angive omfanget af margener indrykning fra kanten af siden, eller grænsen af teksten. Og så OK - OK.

En særlig dekorativ effekt vil have en ramme af fragmenter af de enkelte tegninger er modellen, som ligger i det samme vindue i Kanter og skygge, før du trykker på OK-knappen.

Og endnu en mulighed for at forbedre. Hvordan man laver en ramme i et Word til tekst placeret på to eller tre plader af format A4, så det så en samlet information felt, med en fælles grænse? I dette tilfælde, vil støtten komme Sample boksen og knapper specifikke grænser. Tydeligt viser arrangementet sider, er det nødvendigt at fjerne de grænser, der falder ind i det indre rum i teksten. Muligheden for grænseforvaltning rammer på forskellige måder inden for samme dokument giver sektion installation pauser (Æglæggende ud sider - Gaps - næste).

Metode 3: Hvordan man laver en ramme i et Word kompleks konfiguration gentages på mange sider i dokumentet?

Dette behov opstår ofte, når der beskæftiger sig med den tekniske dokumentation. Evnen til at udføre denne operation giver os sidefod, hvis funktioner omfatter evnen til automatisk at re-defineret information på hver side i dokumentet. For at nå målet skal bygges og fyldt ramme grupperet i et enkelt grafisk objekt, kopiere den og indsætte den i sidefoden. Ændre teksten til de enkelte linjer (titlerne på kapitlerne i dokumentet) vil gøre det muligt at opdele et dokument i sektioner. Sidefødder forskellige sektioner kan indeholde forskellige oplysninger.

Vi kiggede på forskellige muligheder, der vil hjælpe dig med at træffe en ramme i et Word. Sidstnævnte, selvfølgelig, er det mest vanskelige, men ikke guder brænde potter. Held og lykke til dig i vejen for at mestre de faglige kompetencer til at arbejde på din PC!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.