HjemlighedKonstruktion

Russisk komfur med pejs og sofaer. Projekter russiske ovne

Russisk komfur med pejs og sofaer kan være et udmærket supplement land-hus, der er beliggende i byen. Denne opsætning vil gøre det muligt at løse mange problemer i husstanden. For eksempel kan det hjælpe at ikke kun opvarme beboelsesrum, men også for at tilberede maden. Hertil kommer, en pejs, indbygget ovn, vil være en reel dekoration af lokalet.

Opbygning af fundament

Poryadovkoy russisk ovn vil blive beskrevet nedenfor, men før at se er det nødvendigt at konstruere ovnen base, som kan være murbrokker beton, betonblokke eller fliser. Hvis du ikke ønsker at gøre alt for meget arbejde i løbet af byggeriet, er det bedst at vælge et solidt fundament, der skal styrkes. For sin konstruktion er nødvendigt at forberede pit. Størrelsen af basen vil svare til dimensionerne af ovnen, men disse værdier bør tilføjes ca. 20 cm.

forberedelse puder

For at få en idé om, hvad det ser ud design, er det nødvendigt at overveje billeder af ovnen. Efter renden er klar, kan du begynde at udfylde sand pude, som skal kaste vand og komprimeret. Det næste lag vil blive murbrokker, i fravær af hvilke det er muligt at anvende en mursten kamp, igen efterfulgt hældt sand, men et tyndt lag. Den resulterende pude skal være god til at kaste vand og forseglet. Endelig lagt endnu et lag af knust sten, hvis tykkelse er omkring 10 cm, efter at lagene er komprimeret igen. Pude imprægnering skal lægges, som passer i to lag.

installation af forskalling

Moderne russiske ovne, som før, skal være forskellige styrke, for det helt sikkert vil blive forstærket bund konstruktion. Men før det er nødvendigt at indstille forskallingselementer kan kernen af hvilke for eksempel være, krydsfiner. Det er således nødvendigt at sikre en afstand mellem pit vægge og "kasse" på ca. 10 cm. Pladerne skal styrkes stolper og forfugtede, vil det forhindre optagelsen af fugt fra opløsning tømmer.

forstærkning

Russisk ovn, kan prisen for en professionel producent være imponerende, og kvaliteten vil være passende. Men hvis du er villig til at bruge på deres eget arbejde, så den næste fase kan begynde at installere ventilerne. Hældes den i forskallingen opløsning med udstyret lag omkring 5 cm. Medens blandingen gribes, er det nødvendigt at wire forbehandlet stålstænger, der skal placeres i forhold til hinanden strengt vinkelret. Sætte denne ramme, er sikker på at give en trin-for stænger til dannelse af vægge i et par centimeter.

Funktioner fundament hælde

Før du foretager den russiske brændeovn, skal du hælde fundamentet og lad det trække. Opløsning kræves for blandingsforholdet vil fortsætte med at bruge cement, sand og knust sten: 1: 3: 5. Opløsningen skal hældes straks nødvendig for at danne separate lag, hvis tykkelse er 20 cm. Dette gøres for at være i stand til at producere komprimeringen, kan det gøres vibropresses hvilket ville være mest effektiv. Alternativt stangen handlinger, som muliggør manuel stampning. Efter opløsningen når indstillingen trin, er det muligt at dække imprægnering, som et tagdækningsmateriale, som ofte anvendes eller presenning.

kvalitet analyse

Efter løsningen var i forskallingen, skal du tjekke det ud vandret. Med henblik herpå besluttede det at bruge bygningen niveau. Hvis vi antager en uregelmæssig støbning base, vil ovnen selv indstilles lige, og senere kan det forårsage revner.

Arbejde med en mursten

Nedenfor vil det blive præsenteret poryadovkoy russisk ovn. Begynd om muligt efter klar base og udført imprægnering. Efter muligt at begynde montering Forskansninger der repræsenterer vægge indrettet parallelt i to serier i basen. Lægning skal udføres med et bestemt tidsinterval. Hvis du ikke har meget erfaring i denne branche, vil du helt sikkert nødt til at kontrollere placeringen af hver mursten gennem bygningen niveau. Den næste række skal fortsætte med at sprede skyttegravene, anbefales det at overvåge ligering.

Russisk komfur med pejs og sofaer er nødt til at have en blower door og dets montering skal udføres i tredje række. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at opvarmede metal øges i størrelse. Anvendes i denne proces skal være asbest afhaspning. Den næste serie skal installeres på det samme princip som den forrige. æglæggende niveau i denne fase bør være lig med den øverste kant af døren. Den næste serie vil dække aske døren. Det vil være nødvendigt at montere tre døre, der er nødvendige for rengøring. Nu kan du gå videre til arrangementet af vandrette kanaler. For at forstå, hvordan man producerer arbejde og noget at stræbe efter, kan man se et billede af ovnen.

Apropos ovenstående her kommer starten af dannelsen af brændkammeret, anbragt foring. Sjette serie er identisk med den foregående, i dette trin forløber belægningens apparat. I mellemtiden niveau svarende til toppen af døren for rengøring. Dette nummer er monteret rist. I den syvende række overlapper døren for rengøring. Fortsætter foring. Efter at have udviklet er kanaler, der skal være blind og vertikalt anbragte.

Russisk komfur med en pejs og sofaer bør have døren til forbrændingskammeret på dette stadium, bør gøre det, og gå videre til den ottende række, parallelle tråde foring. Som før, en nu vykladyvanie døve kanaler, der er hætter. Nu kan du lave en standrør og løft kanaler. Niende serie vil være nøjagtig den samme som den forrige. Foring stadig udført parallelt med dannelsen af kanaler. I denne serie, skal du sørge for at være særlig opmærksom på dressing mursten. I den tiende rækken murværk sammenlignes med kanten af ovnen døren. På denne kan vi antage, at kanalerne er næsten klar.

Nu kan du gå videre til enheden suger kanaler. Ellevte serie vil gøre det muligt at blokere brændkammeret døren. Det bør være her for at gøre 4 kanaler, som er nødvendige for chokeren. Den første af dem er anbragt i ovnen af transportankeret kanal anbragt mellem de to blinde kamre. I denne serie af skær dannet Yap en kanal udstyret Hajla af en hul kanal, som er beliggende sideværts. Khailo repræsenterer en overgang fra ovnen ind i en skorsten.

Murværk fra det 12. til 22. rækker

Projekter russiske brændeovne præsenteret i artiklen. Hvis du beslutter at bruge den beskrevne, i det 12. række bør fortsat foring og skabe Hajla brændkammer. Her anbefales det at blokere 4 podsosnika. Døve kanaler på denne klar. På den anden side er dannet af en pejs, der kan vendes i det andet rum. Så ovnen vil varme flere rum. Pejs kan være lavet i form af et sæt eller et kvadrat. Lining bør begynde at gøre mere snæver, som vil give kuplen. Du kan nu lukke ovnen og fortsæt til enden af foringen. I den næste række overlappende hætter, såvel som brændkammeret. Den sidste af disse er blokeret med klodser beregnet til foring. Dette indikerer, at i dette område af slimhinden er afsluttet. I det 14. række skal fortsætte dannelsen af overlapning. De vigtigste betingelser for denne ligation stikker overholdelse og sikre den lodrette placering af vinkler. Blandt andet skal forblive helt vandret overflade.

Hvis en russisk komfur med pejs og sofaer bygget det selv, så i det 15. række bør fortsætte med at udstyre output kanal og gøre en side. Efterfølgende inden for sine grænser kan placeres rent sand, som vil bidrage til at varme op leddene. Begyndende i det 16. række, og slutter med den 20., skal generere røg kanal, her en prelplade afregning. Den næste serie vil være et sted, hvor du ønsker at installere ventilen på kanalen. Den næste række er blokeret, men her du nødt til at fuldføre arrangementet af de beskyttende mure.

Afslutning af mursten værker

Alle projekter russiske ovne nødvendigvis forudsætter eksistensen af en skorsten. Dens dannelse finder sted startende fra den 23. række.

udgifter til

Russisk ovn, vil prisen på hvilken være anderledes, afhængigt af producenten, kvalitet, kompleksitet, størrelse, finish det kan naturligvis bygget på egen hånd. Men hvis du ikke har de fornødne færdigheder i udførelsen af byggeriet, er det at foretrække at denne sag til fagfolk. Så hvis du vælger en brændeovn, der har en bund opvarmning, så vil det koste 130.000 rubler. Russisk komfur, der har dimensioner i intervallet 1020h1530 cm omkring omkredsen, vil koste 170.000 rubler. Den samme værdi af ovnen, hvilket yderligere efter afslutningen af bygværker er foret med fliser, der repræsenterer fliser. Hvis ovnen vil have en mere imponerende størrelse og dens konstruktion vil blive ledsaget af nogle vanskeligheder, så dens værdi kan være op til 270 000 rubler.

Russisk ovn, hvis pris er lig med 145 000 rubler, fyret på grundlag af den traditionelle russiske komfur, men har ingen yderligere brændkammer podtopka hende også enten. Ild i ovnen, men hvis der er et behov, i den periode af koldt vejr kan du varme op i bunden.

Når du bruger al opførelse eller bestille en opførelse af værker af erfarne håndværkere, vil du have en russisk brændeovn i huset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.