HjemlighedKonstruktion

Lejligheder og lejlighed - hvad er forskellen? Lejlighederne er væk fra lejligheden

Moderne ejendomsmarked ganske præcist segmentere kategorier af genstande, bestemme deres klasser og opgaver. Lejlighederne er et eksempel på en tvetydig holdning til fast ejendom. På den ene side, denne form for erhvervslokaler, som kan sættes på lige fod med kontorer og studier. På den anden - næsten alle jobsøgende billige lejligheder i samråd med en ejendomsmægler hørt om lejlighederne som en meget attraktiv bolig mulighed. Derfor opstår spørgsmålet: "Lejlighederne og lejligheden - hvad er forskellen mellem dem?" Med en uddybning af de snørklede af de eksisterende forskelle, nogle beslutter at købe efter alle de traditionelle boliger, og andre tiltrækker nyhed og moderne tilgang til organisering af livet i lejligheden. I begge tilfælde kan valget retfærdiggøre sig selv - det vigtigste, for nøjagtigt at analysere alle de elementer i fast ejendom og korrelere dem med deres krav til indkvartering.

juridisk status

Meget i lejlighederne vil blive helt indlysende, hvis vi refererer til deres juridiske status. I første omgang, dette er type af ejendom placeret som genstand for turist infrastruktur - groft sagt, det er et separat hotelværelse. Men i dag, og denne klassificering ikke længere er gyldig, og værelserne, der var designet som en lejlighed, er mæglere og udviklere præsenteres i form af en lille lejlighed. Ikke desto mindre overnatning i objekter af denne kategori er ikke påkrævet ved lov. Denne nuance og bestemmer, hvilke lejligheder er væk fra lejligheden fra synspunkt af loven - den retsevne til permanent ophold.

Tilmelding og registrering

Da lejlighederne ikke er beregnet til brug, er de ikke registreret i boligejendomme fond. Og sammen med dette, og registrering i disse områder er ikke mulig. Selvfølgelig, i dag værdi registreringen ikke er så stor, og alligevel problemet kan opstå, hvis den nødvendige binding til sundhedspleje institutioner, skoler og børnehaver. Men der er en anden vigtig funktion - som et tilflugtssted for en familie lejlighed den mindst populære.

hjem vedligeholdelse

Bygning Vedligeholdelse, hvor lejlighederne er også skjuler nogle ubehagelige, især for dem, der beslutter at købe en lejlighed. Lovgivningen giver ikke mulighed for instrumenter, der ville blive reguleret gennem en kodeks for levende økonomisk forvaltning. På trods af dette, bygningen med succes opereret. Så der er et andet spørgsmål: "? Apartments and lejlighed - hvad er forskellen detentionscentre" Det faktum, at udvikleren selvstændigt og efter eget skøn, vælge en virksomhed, der leverer ydelser til den tekniske og økonomiske styring af hjemmet. Servicekvalitet er bestemt af nuancerne i deres aftale, loven har ingen magt over denne del - forbrugernes rettigheder i dette tilfælde er irrelevant, fordi det er en ikke-beboelsesejendomme.

Told på offentlige ydelser

Fremtidige ejere af lejlighederne skal være klar og højere satser for betaling af offentlige ydelser. I denne del, spiller igen rollen som den erhvervsejendomme status - henholdsvis, og beregningen af tariffer baseret på prisfastsættelse for erhvervsejendomme lokaler. Dette er en vigtig faktor for forståelsen af, hvad lejligheder er væk fra lejligheden med hensyn til omkostninger og vedligeholdelsesomkostninger. Dog vil de faktiske tal afhænger af egenskaberne af objektet og bygherren, der vil vælge den servicevirksomhed. I gennemsnit taksterne for vandforsyning, sammenlignet med den flade steget med 15% og el-omkostninger er ofte dobbelt så dyrt.

betaling af skatter

Den finansielle byrde for ejerne af lejlighederne i form af skat og er ikke tilfredse. Den procentdel af værdien af den faste ejendom, hvor den ladede ejendomsskat, er meget højere end priserne for lejlighederne. Mængden af betalingen stiger som værdien af ejendommen. Der er flere niveauer, som hver især er opkrævet en vis procentdel. Således for bygningen, markedspris varierer fra 300 til 500 tusind. Skat er 0,3%. For lejligheder, der kan gennemføres for 1 million - 0,6%. Dette er en anden finansiel foranstaltning, der definerer forskellene mellem lejligheder fra lejligheden. Forskellen i skat bliver endnu tydeligere, når man tager i betragtning, at der for visse kategorier af ejere af lejligheder er forsynet fordele og subsidierede former for støtte. I tilfældet med kommercielle lejligheder, selvfølgelig, kan ikke regne med en sådan bistand.

uønsket kvarter

Nu kan du gå direkte til levevilkårene i lejligheden. Til at begynde, er det vigtigt at bemærke, at den meget bygning af denne type med fokus på kommerciel brug. Det er sandsynligvis de andre lokaler i huset vil blive besat af kontorer, showrooms, lagerplads og studier. Under sådanne omstændigheder, især forskellen mellem Apartments - kunde strømme, personale, organisatoriske og opgørelse aktiviteter bag en mur vil helt sikkert kunne mærkes. Dog kan situationen være anderledes, hvis objektet er placeret i luksus hjem, hvor alt er underordnet kravene til en sikker og komfortabelt liv.

Infrastruktur og placering

Hvis indsatsen fra marketingfolk og ejendomsselskaber kan præsenteres som en fuld suite indkvartering med veludstyret indvendige rum, kan placeringen ikke ændres på nogen måde. Hus med forretningslokaler, selvfølgelig, er ikke altid placeret i fjerntliggende områder og i udkanten, men også sovende områder - ikke deres element. Ufordelagtig position i forhold til tilgængelighed infrastruktur - endnu et tegn for forståelsen af, hvad lejlighederne og hvordan de adskiller sig fra lejligheden eller private hjem.

Men der er en anden tendens. Dette gælder for nye objekter, der er også designet på principperne om små værelser på hotellet type og designet til rigtige målgruppe lejligheder. Udviklere har tendens til at lede efter steder i byens centrum og i prestigefyldte områder. På samme afstand fra de sociale institutioner spiller også en mindre rolle, og i forgrunden de placering fordele fra et synspunkt om en virksomhed person eller turist.

Den faktiske levevilkår

Den fulde form et indtryk om de særlige forhold i indholdet af lejligheden kan kun være i drift rum, men at evaluere sine muligheder og funktioner kan være på den første undersøgelse. Typisk omfatter to små størrelse værelser (og muligvis større mængde), hvis samlede areal er mindst 40 m2. Derefter kan du gå til et sådant spørgsmål: "Apartments and lejlighed - hvad er forskellen med hensyn til komfort?"

I modsætning til lejlighederne, lejligheden design eliminerer overensstemmelse med hensyn til sanitet og hygiejne og ergonomi. Det vil sige, er en værdi kan placeres på erhvervsejendomme lokaler, ikke har et tilstrækkeligt lydisolering og naturligt lys. Faktisk ejeren får tætte studio forhold, der kan være placeret tæt på motorvejen. På den anden side, udviklerne rettet mod gennemførelsen af lejligheden som bolig, søger alle måder at minimere fejl i komfort. Og i nogle tilfælde det giver håndgribelige resultater.

Økonomi eller business class

Niveauet af komfort kan bedømmes ud fra forskellige kriterier. På grund af det faktum, at lejlighederne ikke indebærer isolering af de enkelte lokaliteter, som det er implementeret i byerne lejligheder, ændring og ændring er kun muligt indenfor. Selv om der er undtagelser, hvis huset har status af en elite. I den forbindelse er der en støtteberettiget spørgsmål: "lejlighed eller lejlighed - hvad er forskellen, når man sammenligner løn økonomi og business-class"

Budget poster henholdsvis har et minimum af komfort. Udviklere er begrænset mere eller mindre finish, installation termoruder med PVC, med moderne tekniske systemer og pålidelig ledninger.

Business-class-niveau, der er den samme kvalitet af design implementering, der kører lejligheder og lejligheder. Forskellen kan kun udtrykkes i rumlige begrænsninger, men denne "barriere" er ofte et plus. Mode til små studier har ført til fremkomsten af en trend i design, baseret på gratis plan. Luksuslejligheder har en høj grad af komfort og høj kvalitet udførelse af tekniske systemer.

Hvad er fordelene ved den lejlighed?

Ud over banebrydende planlægning og lejligheder er den bedste værdi i form af investeringer. De hører til det segment af erhvervsejendomme er et aktiv - på markedet af objektet kan placeres, og hvordan kontorlokaler, og som et levende rum.

Fleksibilitet planlægning løsninger angår også fordele. I proceduren for at ændre det indre rum af projektet er der nogle forskelle, selv om dette er teoretisk muligt at foretage en korrektion og lejligheder, og en lejlighed. Hvad er forskellen på tilgange? I tilfælde af kommercielle bygninger registreringsprocedure byggetilladelse er blødgjort på grund af mindre strenge krav til reglerne for drift af erhvervslokaler.

En anden fordel af lejlighederne, og er måske et af de mest attraktive er oprindeligt lav pris. Sammenlignet med lejligheder, det er billigere i gennemsnit med 20%. Denne faktor har tilladt de tidlige stadier af dannelsen af segmentet for at placere det på markedet som den mest overkommelige.

konklusion

Sammenligning af fordele og ulemper ved den lejlighed, ikke ignorere et andet aspekt - formålet og karakter af en fremtidig drift. Måske nogle ulemper bliver til fordele, og vice versa. udvælgelse bør også ske på grundlag af likviditet, kan høje niveauer af som har og lejligheder, og en lejlighed. Forskellen i praksis af fast ejendom vedligeholdelse er helt sikkert mærkbar, men nogle egenskaber med hensyn til komfort, fordelagtige placering, er kvaliteten af efterbehandling materialer og tekniske systemer noteret i den detaljerede analyse af objektet.

Mange forskelle er relativ og afhænger af den særlige hus, dens niveau og placering. Alligevel retlige status lejlighederne indebærer en masse juridiske problemer for dem, der planlægger at anvende lokalerne til en permanent opholdstilladelse. Kan begrunde deres brug af genstanden til sit formål, eller i det mindste for en midlertidig bolig - de tekniske data for moderne lejligheder muliggøre mange operationelle pander i begge retninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.